bugün

emlakçı

uyuz, gıcık ve TEMBEL insan grubu! sanki ev arayanlar onlara mecbur, sanki kendilerinden başka emlakçı yok, sanki sahibinden ev yok. arar evi sorarsın, sitenin adını, evin özelliklerini, koordinatlarını bile söylersin evi hatırlayamaz bir türlü. evi görmek istiyoruz dersin durmadan işi vardır, bugün olmaz yarındır. allam yareppim ya! sonra bi de utanmadan kira bedeli kadar kendine para isteyecek. hayır yani sen ne yaptın benim için, en azından evin içini gösterip yalanlar bile söylemedin ev şöyle güzel böyle güzel diye.

elimde bu civarda ev yok der, bir gün sonra tesadüfen ilanını görürsün bir evin camında. "ben unutmuşum" diye açıklama yapar bir de. yahu sen o evi satabilirsen para kazanacaksın değil mi, biraz çaba harca, ilgilen bir zahmet.

bir de bunların aşırı zeki olanları var ki, "evcil hayvanla ev bulmak çok zor siz en iyisi köpeği salın gitsin" şeklinde akıl verirler. adamlar resmen genius!
oturarak para kazanmaya alışmış ve hiçbir şey yapmadan yüklü para kazandıkları için paraya doymuş, işlerine gelmezse müşteriyi umursamayan ama elinde ev olmayınca sahibinden verilen daireleri resmen basıp sözleşme yapmak için günlerce ısrar eden asalaklar.