bugün

emirates

Dubai merkezli koordinasyonlariyla basta asya-arap ulkeleri ve okyanusya olmak uzere dunyanin neredeyse heryerine ucan havayolu sirketi. her koltugun arka panelinde standart lcd ekrani,envayi cesit film arsivi,belgesel, spor,klip vesayire her urlu gorsel eglenceye sahip ( hatta yuzkusur oyun)
mesela once dunya klasiklerinden Benhuru izleyip sonra scrubs`in herhangi bolumune takilip, daha sonra yeni cikan kliplere gozgezdirebilirsiniz. 2006 yilinda premier ligde atilan en guzel 100 golu seyrettikten sonra misal 1970 yilinin ingiltere listelerinin ilk 100 sarkisini dinleyebilirsiniz, son olarak da 10 sira arkanizda oturan arkadasinizla multiplayer tavla oynayabilirsiniz. yelpazenin siniri yok yani abartmislar resmen.
ama en can alici nokta ki sanirim baska yerde yok, yine bu lcd ekrandan ucagin burnunda ve altinda yerlestirilmis 2 ayri kamera ile es zamanli goruntu izleyebilirsiniz, yani ucak inerken pilotun gorus alani ya da bulutlarin ustunden gecerken bulutlarin memleketi ekraninizda.. daha ne yapabilirler bilmiyorum.
simdi bizim thy deki 10 adet muzik kanalli kulakliklar geliyor da aklima. daha kac firin ekmek yiyecez bakalim.