bugün

need for speed undercover

hilekar oyun! nasıl mı?

world map'deki port crescent bölgesindeki bir checkpoint oyunun da ilk check noktasına kadar full + full tüm özellikler seçili araçla 320 km hızla emmeli gömmeli nos'u köklemiş giderken tam ilk checkpoint noktasına girmeye 10-20 metre kala araba yavaşlıyo! 320 km den direk 250 lere falan düşüyo. ilk oynayışıyım da "hay amına koyim tuşa basamadık heralde diyip restart yapmıştım. ama gördüm ki her bölüm aynı olay var! işin ilginç yani ilk check noktasından geçtikten sonraki geride kalan tüm noktalara 0.89 ya da 0.50 arası yani saliselerle girebiliyosunuz. bu da işin ayrı tuhaflığı tabi...

öte yandan bu oyundan sonra pro street, hot pursuit gibi bir oyunu oynarsanız işkence gibi gelebilir. en büyük artısı (kimine göre abartı) dönüşler ve araca hakimiyet tam istenen kıvamda. en keskin virajları bile lublub yağ gibi akarak geçiyosunuz. bu hakimiyet faktörünün en büyük avantajını highway bölümlerin de otoban da makas atarken anlıyosunuz.

tüm görsel ekran ayarları açık halde full hd (1920x1080p) olarak 1 gıdım donmadan oynanan oyundur ayrıca.

lan o değil de carmen mendez adındaki hatuna bittim arkadaş! esmer ten dediğin böyle olur lan! kaş göz ağız burun!!! lan bi' sevimli bi' seksi ki anlatamam he!

görsel

görsel

görsel