bugün

2011 yılına söylenmek istenenler

soğuk ve yağmurlu bir gecede evimden çok uzaklarda, güney doğu'nun boktan bir yerinde tanıştık seninle. askerdim ben , komutanın iyi seneler konuşmasına telsizden sadece "sağol" diyebilen bir asker*. şimdi burda yalnızım diye ağlayanların görse haline şükredeceği bir yalnızlıkla karşıladım seni , birkaç gün önce sevdiğim kadının artık başkasına aşık olduğunu kendi ağzından duymuştum , her gece hd kalitesinde kayan yıldızları görebildiğimiz gökyüzü bulutlarla kaplıydı ve en yakındakine sesimizi duyurmak için kıçımızı yırtmaktan daha çok şey yapmamız gerekecek kadar uzaktık. o gece yanımdaki 20 yaşındaki çocuk "abi herkes eğlenirken biz burda , adalet mi bu" demişti , "kes sesini gözünü dört aç yeter" deyip susturdum çocuğu. güneş doğduktan çok sonra herkes yeni bir yıla uyanırken ben tarihleri önemsemeksizin biraz uyuyabileceğim biyer bulup sızmıştım.

zaman geçti evime geldim , belki herşey düzelir derken aslında tüm umutlarımın bir bir yok olacağından habersizmişim. beni ben yapan şeyleri herşeye rağmen kaybetmeden burdayım. yine yalnızım ama bu sefer evimdeyim , iyi ama aslında istemediğim bir işim ve önümde maddi açıdan ipotek altında görünen 5 yılım var.

başlığa uygun tanıma gelirsek ; 2011, şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek! gerçi benzemiyo mu zaten ? herkes aynı senin gibi alıp gitmenin peşinde değil mi ? peki ya 2012 ? o da aynı bokun soyundan geliyo , senin bir üst modelin teorik olarak. gider ayak bana ilk defa bi güzellik yap da şu bilete bi 10 milyon çıkarıver be !!