bugün

fahişe gibi giyinip taciz edilince ağlayan kadın

sokaktaki çıplak hayvan dan farkı kalmayan yaşamlar için doğru bir durumdur. sen sokakta kıçın başın açık gezersen, hemcinsin de bakar. baban yaşında adam da bakar. insan gibi giyinen, insan gibi yürüyen ve konuşan bir bayana kimse ama kimse taciz de bulunmaz. en fazla gözüyle taciz eder. burada taciz olabilir, doğaldır demiyorum! kış günün de mini etek le ayağında 1 karış topuklu elinde sigara yürürsen, millet bakar kardeşim. daha da ileri gider.
hergün okuyoruz gazetelerde, falanca ya tecavüz ettiler, filanca hamile kaldı. arkadaş. objektif olarak sadece haberin başlığını okursan "allah belanızı versin pis sapıklar" diyorsun. lakin haberin metnine indiğin anda " netten tanıştığı ... in evinde biraz alkol aldıktan sonra" ya da " o gece misafir gelen xy ile aynı evde kalan xx " gibi cümlelerden sonra, ister istemez bu işin tek taraflı olmadığını düşünüyorsun. kadın milleti ağlar kardeşim. gider seni polis e şikayette eder. bana taciz etti tecavüz etti der. olaya 1-0 önde başlar. sen yarı çıplak git hiç tanımadığın ya da normal bir arkadaşın olan xy nin evine. iç, kendini kaybet, sonra bana tecavüz etti de.
2 bira içince sapıtan kızlar sabah ne olduğunun farkına varır ve işin kolay yolunu bulur. "bana zorla sahip oldu". he canım. sen de bu mallık ve gerizekalılık varken... he gerçekten tecavüz etti diyelim. kıza sormazlar mı muhabbet edecek başka yer, insan ve zaman mı bulamadın kızım? diye. aklıma şu söz geldi.

- Hanginiz çıplak yatan bir kadına el sürmek yerine, üstünü örtecek kadar adamsınız?
+ iyi de arkadaş, kadın niye çıplak yatıyor diye soran yok.

edit : yazar burada 30 kişinin tecavüzüne uğrayan engelli ya da çocukları tenzih ederek olaylara yaklaşmıştır.