bugün

kürt faşizmi

en güzel örneklerinden birini van belediyesi vermiştir.

--spoiler--
van belediyesi'nin websitesinde "metropollerde yaşayan kürtlerin van depreminden etkilenen yurttaşların yardımına yetişmek için çalışmaları sürüyor" denilerek haberi yapılan kampanya. bu sayede öğrendik ki sms ve telefon bağışları alan sistem teknolojide çığır atlamış, bağış yapanların ırkını da tespit etmiştir. bağışçıların tamamı kürtmüş. ben demiyorum, van belediyesi diyor. sitelerine de an itibariyle ulaşılamıyor...
--spoiler--

(bkz: ekşiden al haberi)

3 gün önce şöyle yazmıştım

(#13518404)

--spoiler--
depremin olduğu andan itibaren ayrılıkçı kürtler ve kürtçü cemaat mensupları bütün sosyal ağlar ve sözlüklerde taaruza geçtiler.

depreme üzülmeyen faşist türk, van'a yardım etmeyen türkler, depreme oh olsun! diyen zihniyet gibi muğlak, doğruluğu kanıtlanamaz ve en önemlisi koca bir ülkeyi yansıtmaktan çok uzak aksine iftira hükmünde binlerce entry girildi, twitt atıldı. salak bir spikerin dil sürçmesi üzerinden mağduriyetler, faşizm edebiyatı damıtılmaya çalışıldı.

aylık 50-60 bin kişinin baktığı bir internet site-blog grubum var oralara yardım bannerlarını koydum elimden geldiği kadar karınca kararınca şahsen de yardımda bulundum ayrıca niyetli olmayan bir iki kişiye de baskı yaptım umarım dinlemişlerdir. ancak bana ne! diyen azınlığa da lafım yok. çünkü bu kardeşlik, metanet, sağduyu işi hep bizlerin üstüne vazife nedense. katar katar cenazemiz çıkarken van'da, siirt'de, diyarbakır'da bir allahın kulu çıkıp da protesto etmedi. imralıda semirtilen yaratığın hücresi 5 cm küçüldü diye sokağa on binlerin döküldüğü bir coğrafyadan bahsediyoruz.

kürtçü ayrılıkçılar kürtçü cemaatten çok şey öğrenmişler; sözün bittiği yerde kaynaksız, mesnetsiz bir başlık açarsın propagandayı yaparsın; ülkede bütün muhaliflerin içeri tıkıldığından bahsediliyorsa "darbe olsun diye dua eden laikçi" diye başlık sıçıp ortalığı bulandırırsın veya hüseyin üzmez mustafa islamoğlu gibi sapıklar milletin diline dolandığında "yetişkin kızını kucağına oturtan laikçi baba" gbi.

ayrılıkçı kürtler de bir hafta önce uluduklarını yutmamak için şimdi 5 koldan yardım falan edilmiyor nakaratını tekrarlıyorlar. çok geçmez en geç 1 ay sonra tc'nin ve faşist türklerin kürtleri ölüme terkettiğini söyleyen başlıklar da göreceğiz.
--spoiler--

müneccim miyim? hayır malımı biliyorum ...