bugün

lig tv

"madem dünya kadar para saydık lig yayınlarını almaya, o zaman devam sıçıp sıvamaya" mantığıyla yayın yapan kanal. mersin maçındaki kesinti falan değil bahsettiğim -hava şartıdır olur, doğaya ne kadar meydan okuyabiliriz ki- lig başlamadan önce playoff sistemiyle kafaları bir güzel karıştırdılar (tek sayı olunca puanı tamamlamaymış da euro 2012ye kalırsak takvim yetişirmiymiş de vs vs), lig başladıktan sonra da futbol için gereksiz ne kadar istatsitik vererek karışan kafaları bir güzel sikip attılar.

yahu kardeşim bana ne topun ortalama süratinden!

bana ne futbolcuların 20 km/s hızlı ne kadar koştuklarından!

bana ne elmander'in ilk yarıda kaç dakika markajda kaldığından!

bana ne kimin kaç kez depar attığından!..

ligimizin kalitesi çok da iyi olmadığı için en azından izleyiciye değişik bir içerik sunarak kendi ürününüzü pazarlamanıza hak verebilirim ama saçmalamamak kaydıyla. yahu bırakın biraz. sürekli konuşmak zorunda değilsiniz. devre arası izleyici için bir gevşeme anıdır aynı zamanda. tuvalete gidebilir, mutfaktan bir şeyler almaya gidebilir veya hiçbir şey yapmadan ekran açık oturur ma.çın kritiğini yapar etrafındakilerle. böyle bir mola anında bırakın da insanlar gevşesin. devre arası hemen girilen reklamdan sonra maç tekrar başlayana kadar konuşmayın yahu! hani kısa bir ilk yarı yorumu neyse de bu kadar da olmaz! eskiden de konuşurdunuz ama iş artık çığrından çıktı. devre arasında stattan verilen müziği dinlememize, bizim gibi devre arasında çekirdek yiyen, tuvalete giden, yerinde soğuktan üşüyen ya da müzikle dans eden tribündeki insanlarla empati kurmamıza statta olduğumuzu hayal etmemize izin verin biraz.

futbol ilkel ve basit bir oyun. herkes böyle söyler ki doğrudur. bizim ihtiyacımız nba-atletizm istatistikleri gibi zırvalar değil. bize daha dolu içerik sunmak istiyorsanız lütfen başka bir şeyler bulun...