bugün

iphone 4s

tamamen pazar payı stratejisine dayalı bir ürün. resmi internet sitesindeki açıklamaya göre 14 ekim de satışa sunulacakmış.

yani? 14 ekime kadar iphone 5'i unutun. şuan ki izlenen yol iphone 5'den önce 15-20 gün içerisinde ne kadar iphone 4 s satarsak kar ederiz mantığıdır. 14 ekim den sonraki hafta bile iphone 5'in tanıtılacağını düşünmüyorum.

hoş iphone 5'i o kadar bekleyen insanlar varken tutup iphone 4 s'i alan çıkar mı? elbette çıkacak öyle manyaklar. ama beklenen ürün bu değildi. o yüzden oranlar düşük olabilir.

ha bu arada; iphone 5'in minimum standart özelliklerini bu üründe gördük. gerçi ben iphone 5'in hayal kırıklığı yaşatacağı düşüncesindeyim. çünkü insanlar artık olağanüstü bitakım özellikler beklemekte. e bizim bildiğimiz apple bunu %100 tatmin edici şekilde kullanıcıya sunmadığı için mıykın edebiliriz.

yani demem o ki iphone 5 hiçbir zaman galaxy s 2 kadar ince olmacak, batarya ömrü yanına bile yaklaşamayacaktır. e tabi insanlar galaxy s 2 nin inceliğini gördükten sonra haklı olarak daha üstün daha ince bi ürün beklemekte. ama şaşırtmamaya devam eden apple.