bugün

gerçek kesit

flash tv'nin bu günlere gelmesinde önemli bir yere sahiptir. seneler senesi yayınlanarak ayrı bir rekor kırmış olan gerçek kesit, kanalının da en çok izlenen ve beğenilen programları arasında hatrı sayılı bir yere sahiptir.

gerçek kesit'in de kendi içinde yıldızları vardır. her ne kadar ekip çalışması olsa da aralardan sıyrılan cahit abi*, nam-ı diğer sarı bıyık diğer özel kanalların dizilerinde bile boy göstermişliği vardır. nedir bu cahit abi farklılığı;
cahit abi yerine göre tamirci, kahveci, dönerci, işsiz, patron, işçi, psikopat, katil, mefta, aldatılan erkek, aldatan erkek vb. hemen hemen her rolün üstesinden gelebiliyor ve bununla da yetinmeyip suratı gölgeli olup olayı anlatan görgü tanıklarından bile olabiliyordu.

gerçek kesit dizisinde, dublaj yapılmayan bölümler yani seslendirmeninde çekimle beraber olduğu bölümler gerçek kesit izleyicisinin en sevdiği bölümlerdir.dizide herhangi bir mekanda mutlaka bir kanepe kullanılır. sevinçler, hüzünler, özlemler hep ama hep bu kanepede kameraya alınır. herhangi bir aksiyonda kahramanlarımız ellerinden gelen hiperaktifliği gösterse de, birisi beklenirken veya acil bir olay olacağı vakit kanepede yere bakarak otururlar.