bugün

behzat ç

öncelikle zamanında sikten bir polisiye zannedip izlemediğim için kendime küfrettiğimi belirterek olaya girmek istiyorum. sezon finalini bugün izleyip, ekşisözlükte de 6000 e yakın entry sini okudum. detayına kurban olduğum dizisi için söyleyecek çok farklı bir şeyim yok. mesela içerken, bu diziden hastası olduğum bir yer var orayı açıp açıp onu izleyerek içiyorum. pilli bebek ve afili filintaları öğrendim sayesinde, teşekkür ederim. sırtımı keselerken yetişemediğim o noktada aklıma geliyor istisnasız. lan ne saçmaladım amk, dumura uğrattı ya işte laa beni. bilgisayarın başında kilitlendim, jenerik aktı öyle mal mal tüm isimleri bile okudum. naptınız siz lan, bu boşluğu neyle dolduracam şimdi ben?

ayrıca ankara'da tek gittiğim bar olan teras'ın da dizide düğüm noktalardan biri olması ayrı hoşuma gitti.
hayalet adamsın. başım döndü ya la demene, söylediğin türküye kurban.
şule, jale, selma, berna ne farkeder her saç mı yakışır lan bi insana, ayrıca sen ne tatlı şeysin, gel bakayım şöyle bi yanıma.
amirim dibe vurdu, sonra dibe vurmanın da amına koydu.
Şimdi benim de yalanlara inanmaya ihtiyacım var, bütün çaresiz insanlar gibi, dağılan bir okul gibi.
dedin, dedin ve yalanların en büyüğüne inandın be amirim. oracıkta boğazına dayayıp sıktığında o silah ateşlenseydi, efsaneler efsanesi bir final olurdu bence.
sanırım gelecek sezonu bizi hayal kırıklığına uğratacaktır, bundan daha iyisine ulaşılabilir mi? sanmıyorum.
hee son olarak bundan sonra umarım bir kız mutsuz oluruz der lan, hemen özentilik yapıp yapıştıracağım mutsuz olalım, hep mutlu olacak diye bir kural yok ya bizde mutsuz olalım, olmaz mı? tabi biri de arkadan fon müziği olarak dışı sevda içi zindan değilim artıkı verirse tadından yinmez.