bugün

kızların erkeklere sormak istediği sorular

s-1-neden aklınız hep cinsellikte?
c-1-insanın doğasında olduğundan ötürü. ama asıl sebebide sizin sikişmeye hazırmış gibi giydiğiniz kıyafetlerden. o tayt nedir o tayt?

s-2-neden güzel bir kız gördüğünüzde hedefiniz tavlamak oluyor?
c-2- güzel kız görümüzün içine içine bakarak gel beni tavla demediği sürece kimseyi tavlamak hederfimiz değil. burda bir yanlışlık var.

s-3-neden kendinizi hep zengin göstermeye çalışıyorsunuz?
c-3- arabası olan erkeklere ve ciks yerlerde takılan erkeklere gıpta ile baktığınız için. ama bu soruya kişisel olarak cevap vereyim. ben zaten zenginim. ha ha ha.
a-4-kendini beğenmiş tavırlarınızdan neden vazgeçmiyorsunuz?
c-4- kendimizi beğenmiyoruz. hiç bir erkek kendini beğenmez. biz buna güven, özveri, tecrübe diyoruz.
s-5-kıskançlık ayaklarına girip neden kızları ezmeye çalışıyorsunuz?
c-6- biz domuz değiliz ki sevdiğimizi, eşimizi kıskanmayalım. peki ya siz bizi kıskandırmak için neden götünüzü yırtıyorsunuz? neden ortamda başka kız varsa onlarla muhabbetimizi engellemek için maymunculuk oynuyorsunuz?
s-6- yalan söylemeyi beceremediğiniz halde neden bu huyunuzdan vazgeçmiyorsunuz?
c-7- en azından bizim yalan söylediğimiz ortaya çıkıyor. ya siz? o kadar sinsisiniz ki seksen boynuz taksanız ruhumuz duymaz. o kadar kötüsünüz işte taaammı.
s-7-nasıl oluyorda duygusuz olabiliyorsunuz?
c-7-orda dur. bak orda dur. duygusuz olsak çiçek almayız. hediye almayız. sinemaya gitmeyiz yolda yürürken elinizi tutmayız. evde film izlerken saçlarınızla oynamayız. kulağınıza sevgi sözcükleri fısıldamayız. bu külliyen yalan.
s-8-bir kızdan ayrıldıktan hemen sonra nasıl bir başkasıyla birlikte olabiliyorsunuz?
c-8-eğer ki o kız bize benden daha iyilerine layıksın diyor ise kusura bakmasın hemen ondan daha iyisini bulurum. sorun değil yani. böyle olmasını siz istiyorsunuz.
s-9-futboldan ne zaman vazgeçeksizin?
c-9- futbolsuz hayat erkeksiz kadına benzer. umarım bu cümle anlatır herşeyi.
s-10-yakışıklı erkeklere neden sayıp sövüyorsunuz?
c-10- burda bir yanlış anlaşılma var. orda sövdüğümüz kelimeler tamamen övme amaçlı. örnek. ahmet şu şerefsize baksana ya ne kadar yakışıklı. veya arkadaş ortamında:
+ne yakışıklısın sen şerefsiz herif.
-eyvallah dostum.

olay budur.