bugün

kılıçdaroğlu nun kürtlere özerklik vaadi

iş özerklikten çıktı sosyalizm komünizm sistemlerine geldi, arkadaş hızını alamayıp birazdan viyana kapılarına dayanırsa, viyanalılar sikmese bari... şiddet! yanlısı diye yaftalayanlar 55 yaşında ki ölen bir adam için bu sabah hopa başlığında "iyi oldu, devlete karşı gelmenin cezasını çekti" diyen haysiyet yoksunu şerefsizlerdir.

bunlar hep itham da bulunur, ya "pkk göt yalacıları" ya "sosyalist" adamların derdi sürekli bir kalıba sokmak, sürekli bir itham alanı açıp oradan hareket etmek, kendi ırkçı faşist düşüncerlerine ancak böyle zemin yaratabiliyorlar. chp'den nefret ettiğimi ve oy vermeyeceğimi ve de oy istemeyeceğimi zaten belirtmiş durumdayım ama bu şeref yoksunu göt oğlanları hala aynı masalla, "vaadler sevindirmiş bebeleri" karşıma geliyorlar. bizi iki yardıma kendileri gibi götlerini açanlarla karıştırıyorlar sanırım.

tanım yapalım; bu özerklik vaadi malidir efendim, ama bazı şakirtlerin refarandum da "ileri demokrasi" diyenlerin gerçek maskesini düşürmüştür. bak yine söylüyorum o maskeyi götünüze sokacağız birgün...