bugün

klişe konuşanların sözlükte çok sevilmesi

sözlükten soğumama neden olan hadise. yav insan hiç mi kültürlü laf etmez. ezbere konuşuyor ne öğretildiyse fikriyatı hiç farketmez.. hangi fikre, ideolojiye, düşünceye sahipse farketmez hiç bir fark yartatamıyor.. o zaman niye bur da yazıyoruz..

ben burda söylemek istediğimiz ama kimsenin normal karşılamadığı düşüncelerimizi anlattığımız bir yer olarak algılıyordum ancak burdaki insanların hepsi ezbere konuşan, taklitçi papağanlar, robotlar.. robocoplar..

biraz orjinallik nolur be.. şahan cem'den zekidir yazdım herkes eksilemiş.. hiç mi farklı düşünen yok....

bi siktir git denilesi insanlara kemal kılıçdaroğlu bkz'si verdim herkes eksilemiş.. herkes mi chp'li....

entelektüel olarak, sosyalizmin dışında bir kapı açmaya çalışıyorum başka tür entelektüel biriklimlerin farkına varılmasını bekliyorum yok.. dininini savunan sahabe gibi ideoloiyi savunmaay çalışıyorlar üstelik fikrin tıkandığı noktalarda demogoji ile.. öyleyse bu ideoloji din halini almış değil mi?. .. hiç mi farklı düşünen yok..

atatürk ırkçıdır diyorum bu yönde düşünen ve yorum yazmaay cesaret eden kimse yok..

arkadaş.. ben cem yılmaz'a gülmeyen, ak partiye oy veren, atatürk'ün ırkçı olduğunu düşünen bir insanım.. benim gibi değil ama sadece diğerleri gibi olmaayn kim var bu sözlükte merak ediyorum.. allah aşkına okuyun.. herhangi bir konuda herhangi farklı bir görüş beyan eden olmuş mu??..

hepiniz modaya uyuyorsunuz o yüzden anti ak particisiniz,, o yüzden can yücel seviyorsunuz.. o yüzden cem yılmaz'a gülüyorsunuz.. hepiniz facede takılan alay ettiğiniz liselilerle aynısınız a m ı n a koyiim... oldu mu?