bugün

yaran olaylar

seneler önce yasanmis bir olaydir.

o aksam tvde tom cruiseun kokteyl adli filmi vardir. ancak biraz gec saatte oldugundan ve anne izin vermediginden ablamla aklimiza cin bi fikir gelir.

abla burnundan daha yeni ameliyat olmustur ve doktorun verdigi ilaclardan biri uyku getirmektedir. sonuc olarak annenin cok sevdigi türk kahvesi pisirilir ve icine iki tane bu haptan ezilerek katilir, anneye uzatilir. anne kahveyi icince beklenilmeye baslanir. ardindan annenin uykusu gelmis, yatagi yapilmis biz de odamiza cekilmisizdir.

ancak bi sekilde ilac ters teper ve annem ahh off pofff diyerek yatakta dönüp durmaktadir. misil misil uyumasi gerekirken resmen hortlar. filmi coktan unutan biz artik kadina bisey olacak diye korkudan odamizda ne halt edecegimizi düsünürüz. o gün seyahatte olan eve gec gelen babaya durum aciklanamaz da! pacalarimiz tutustugundan en sonunda dayanamaz ve babama durumu kabaca anlatiriz. eeee iste ablama ilacini vermek icin kahvesine kattim ama kahve yanlislikla anneme gitmis falan.. o sabah zor edilir, anne en sonunda uyur ve sabahina bisey kalmaz. o film en nihayetinde yine izlenemez.

durum yillar sonra acikliga kavustugunda hep birlikte güleriz.