bugün

ultima online

oyun forumlarinin eski efsanesi olan $ukru karde$imizin ultima ile ilgili ilginc ve ders cikarilmasi gereken bir macerasi vardir;

--spoiler--
bikere internet kafede sex.com a giriyodum. baktim kafe sahibi sabri abi yaklasiyo. hemen bi oyun açtim. ultiga online mi ne bi oyun. kiliçli bi adamdim. bi adam yaklasti. ben sör albirt'in oglu antonyo'yum dedi. bende .rospu çocugu küntekinim dedim. adam oradan uzaklasti. oyunu kapadim hemen. böyle oyun olmaz olsun. tekrar sexcom a girdim. o sirada sabri abi geldi. napiyosun lan sen dedi. hatami anladim ve basimi öne egdim. ama göz ucuyla ekrana bakmiyor degildim.
pardon sabri abi. bi hatadir yaptik. birdaha olmuyucak dedim.
sonra yine o oyunu açtim. ormanin derinliklerinde dolasmaya basladim. bi adam duruyodu. napiyosun lan sen dedim. lütfen önce konusma üslubunuzu degistirin dedi. g.tüne korum lan senin dedim. karsimdaki adam bi garipti. ben sör wilyim sitivirt'im. kilicim isigin ve adaletin bekçisidir. ve sen iblisin gölgesi. asla insanlarima zarar veremiyeceksin. ne diyosun lan sen. elhamdürüllah müslümanim ben dedim. adam duraksadi. abi naptin sen. oyunun konusunu konsptini .iktin dedi. .iktiret lan dedim. su parildayan at senin mi dedim. evet dedi. bikere bindirsene lan dedim. iyi bin dedi. aldim ati kaçtim. ve ultiga online diyarlarinda atimla beraber engin bir maceraya atilmak üzereyken 4 saattir oynadigimi ve yanimda 1 milyon 345 bin oldugunu farkettim. internet kafeden tabana kuvvet kaçarken beynimi tek bir soru kurcaliyodu. acaba oyunu save etmismiydim.

frpnin .moga goyuyim.
--spoiler--

not: nereden, ne zaman okudum hatirlamiyorum.