bugün
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
entry'ler (394)
ömrümün tamamını geçirdiğim ve geçirmekte olduğum mesken yerim. her ne kadar hakkında ileri-geri konuşulsa da mutluyum ben burada. bağlarbaşı caddesinin istiklal caddesinden bağdat caddesinden ne farkı var, ey millet soruyorum size.
doğrudur ama beyinleri uçmuş olan için.
bonibon gibi kullanılmaması gereken ilaçlardan. mide-bağırsak düzeni üzerinde oldukça fazla yan etki vardır kendisinde.
açıkçası uzun zamandır uzak doğu dizilerini takip eden ben, en başlarda onlardan esintiler buldum. gerçekten de eğlenceli bir diziymiş dedim ama doğrusu çok bölümlü olan dizilerin saçmalamaması mümkün değil. adamlar en fazla 20 bölüm çekerken bizimkiler 1453 bölüm pembe dizi çekiyor. olacak iş mi yani bu? demem o ki izleyebildiğim kadar izlerim, sonrası allah kerim.
absürtlüğün , gereksizliğin dibine vurmaktır. net.
cereyan çarpmıştır ondandır.
uyuşturucu falan değildir. kullanım amaçları: sakinleştirici, kaygı giderici, epilepsi hastalarında nöbet sıklığını azaltmak ve nöbet şiddetini düşürmek ve kas gevşetici olarak (benim kullanma nedenim) kullanılır. Gerektiğinde yaşam kurtaran ender ilaçlardan biridir.
uzun süreli kullanımlarda amnezi (bellek yitimi) oluşturma olasılığı var ne yazık ki. (en çok kaygılandığım yan etki)
uzun süreli kullanımlarda amnezi (bellek yitimi) oluşturma olasılığı var ne yazık ki. (en çok kaygılandığım yan etki)
yaşamı sadece beş harfe sığdırmayın.
sözlükte popi olma çabaları vol. 2565461516645465
düşük kan basıncı olanların kullanmaması gereken ilaçlardan. çok pis hipotansiyon yapar.
Uyarmadı demeyin.
Uyarmadı demeyin.
neden kullanmaya mı başladım? çünkü sürekli bir kaygı içindeydim. Her an bir şey olabilecekmiş bir korku vardı içimde.
Gittiğim psikiyatr panik atak dedi, anksiyete bozukluğu dedi. Bir şeyler zırvaladı işte. Neyse ben bunu almaya başladım, ilkin gerçekten çok güçtü çünkü uyku falan yapıyordu, sonra vücut alışıyor hem de nasıl bir gün almadığımda gözlerimi açık tutamıyorum, kafayı kaldıramıyorum falan filan.
Hala düzeyli bir ilişkimiz var. Daha ne kadar sürecek bilmiyorum, bir şeyleri değiştirdiği doğru, mutlu ettiği doğru ama nereye dek? işte onun yanıtını veremem...
Gittiğim psikiyatr panik atak dedi, anksiyete bozukluğu dedi. Bir şeyler zırvaladı işte. Neyse ben bunu almaya başladım, ilkin gerçekten çok güçtü çünkü uyku falan yapıyordu, sonra vücut alışıyor hem de nasıl bir gün almadığımda gözlerimi açık tutamıyorum, kafayı kaldıramıyorum falan filan.
Hala düzeyli bir ilişkimiz var. Daha ne kadar sürecek bilmiyorum, bir şeyleri değiştirdiği doğru, mutlu ettiği doğru ama nereye dek? işte onun yanıtını veremem...
Şimdilik prozac'ın eşdeğeri olarak kullandığım ilaç, pek bir farkı yoktu prozac'tan, bakalım...
hiçbir yararını görmediğim ilaçtır. her bünyede aynı etkiyi yapmıyor demek ki.
dideralin muadili bir ilaç kanımca. Çarpıntıdan dolayı acile ilk gittiğimde verdikleri turuncu hap * Çok yararlıdır efenim kendileri...
az faydasını görmediğim ilaç. Allah yapanlardan razı olsun...
Sözlükteki ergenleri ifşa eden kişidir:)
hödüktür, odundur, yabani ayıdır...
maria puder.
pek popüler olmayan, kendi halinde yazardır.
insanlıktan nasiplerini almamış olduklarının göstergesidir.