bugün
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez8
- libyada köle pazarında satılan insanlar11
- freud türk olsa olabilecekler8
- v a m p i r o v26
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl26
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu17
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- ben prensesim10
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı11
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı21
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek12
- giyim tarzını değiştirmek9
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman18
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- günün şarkısı10
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
- bundan 40 sene önce stres diye bir kavram yoktu10
- true ile evlenir misiniz10
- türklerin ve arapların aynı kandan olması9
- evin duvarlarını karalayan çocuk8
- evi temiz kendi bakımlı kültürlü ve neşeli hatun8
- sözlüğe bacanı atan erkeğin namusu9
- wanda nara ile evlenir miydiniz21
- misafir gidince yapılanlar17
- merfulu ile bazlama öğreniyorum9
- sözlük yazarlarının gece yemekleri9
- nervio8
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri24
- ferdi tayfur15
- evrimcilerin cevap veremediği sorular14
- claudia s cloud12
- menuet8
- sözlükteki müzisyen kızlar9
entry'ler (789)
eskişehir' de cazip bir meblaya satılık olanı mevcuttur.
müracaat inbox.
müracaat inbox.
gene farklı bir şey yazamadığımız, çok sevdiğimiz takımımız.
yine aynı notları düşüyoruz, bugün de hakkımız, alın terimiz bazı şeref yoksunları tarafından gaspedildi.
yine aynı notları düşüyoruz, bugün de hakkımız, alın terimiz bazı şeref yoksunları tarafından gaspedildi.
kesin ip vardır yılanı.
Çoktan iş yolundadırlar.
Öyle Gelir mi Olurmuş. . .
maddi durumu iyi komünistlerin ovacık' ın kalkınması için yapacağı desteklerdir.
daha önce de söyledim gene söylüyorum. ovacık' a önümüzdeki bir iki yıl boyunca müthiş bir kaynak yağacak büyük yatırımlar yapılacaktır. artık kendilerini gösterebilecekleri bir belediyeye sahip olduklarından dolayı ve reklam yapmayı da iyi bildiklerinden bu fırsatı iyi değerlendirip, işte komünizm gelirse böyle güzel olur, böyle şahane olur, belediyeniz bu hale gelir gibi yaygaralarını fazlasıyla göreceğiz... tabi ki buna kim inanır?
daha önce de söyledim gene söylüyorum. ovacık' a önümüzdeki bir iki yıl boyunca müthiş bir kaynak yağacak büyük yatırımlar yapılacaktır. artık kendilerini gösterebilecekleri bir belediyeye sahip olduklarından dolayı ve reklam yapmayı da iyi bildiklerinden bu fırsatı iyi değerlendirip, işte komünizm gelirse böyle güzel olur, böyle şahane olur, belediyeniz bu hale gelir gibi yaygaralarını fazlasıyla göreceğiz... tabi ki buna kim inanır?
Balkonteynr meksika.
Bazı yazarların karma ile zeka seviyesinin eşit olduğuna kendilerini inandırması sonucu ortaya çıkan söylemdir.
Karmanız yüksek olsun da gerizekalı sanmasınlar sizi aman diyim.
Karmanız yüksek olsun da gerizekalı sanmasınlar sizi aman diyim.
başbuğlar ölmez.
kürek kemiğini tutup sertçe ters yöne çevirince çok tahrik oluyorlar. benden size tavsiye.
Bunu bilen tek ben değilmişim demekki. Kardeşlerime tavsiyemdir.
Bunu bilen tek ben değilmişim demekki. Kardeşlerime tavsiyemdir.
genel olarak hayvan modundaki kadın.
lakin şöyle bir şey var ki sözlük yazarlarının bir kısmı da bundan bihaber sanırım. öncelikle kadın elini uzatmıyorsa sen niye hanzo gibi elini kaldırıyosun, eğer kadın gerçekten görmüş geçirmiş biri ise öküzlüğünüzle dalga geçerek elinizi havada bırakabilir. bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteyim adab-ı muaşaret kuralı olduğunu bunun. önce kadın elini uzatacak yazın bunu da unutmayın.
gelin görün ki bizim kızların da bunu bildiğini sanmıyorum birilerinin götünü kaldırması sonucu böyle şeylere meyleder. o yüzden hayvan modundaki kadındır zaten
lakin şöyle bir şey var ki sözlük yazarlarının bir kısmı da bundan bihaber sanırım. öncelikle kadın elini uzatmıyorsa sen niye hanzo gibi elini kaldırıyosun, eğer kadın gerçekten görmüş geçirmiş biri ise öküzlüğünüzle dalga geçerek elinizi havada bırakabilir. bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteyim adab-ı muaşaret kuralı olduğunu bunun. önce kadın elini uzatacak yazın bunu da unutmayın.
gelin görün ki bizim kızların da bunu bildiğini sanmıyorum birilerinin götünü kaldırması sonucu böyle şeylere meyleder. o yüzden hayvan modundaki kadındır zaten
Türkiye sınırları içindeki zengin komünistlerin maddi desteğini alacaklardır. Bunu ovacık için kullanacak ve güzel bir yer haline getireceklerdir. Sonra da komünizm öyle güzel böyle güzel diyecekler. Tabi kafaları buna basarsa. Kısacası ovacık a güzel para akacak.
başbakan yardımcısı torunu varken pek takılmayacak durum.
Dilden dile gezen gelişmedir şu an için.
şu an bir okulda sayımlar tekrar yapılmaktadır.
sandıkların çalındığı söylenen şehir.
an itibariyle eczacılık civarında elektrik vardır. çarşıdan gelen bilgilerse kesildiği yönünde.
bu şekilde biterse yazı tura atışı olacaktır. karadenizde böyle bir belediye vardı sanırım.
seçim sonuçlarının takip edilebileceği web sayfalarıdır.