bugün
- beyazsemsiyeliyabanci39
- satranç haram yasaklansın7
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- sözlükteki vatan hainleri4
- yorgun mermi24
- haysenin1212
- gammazlama yapmamak10
- aziz yıldırım9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- yaz geceleri4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- çağrı isimli yazar3
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- bu köyden olsam ne olacak8
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- toplu taşıma3
- gina carano13
- sydney sweeney'in memeleri3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- en gey özelliğiniz15
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- tai lung2
- zaman baba5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yapay zeka moderatörü14
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- kavgacı yazarlar3
- katatespizartmasi15
- isimsiz orospu çocukları3
- heyt bea2
- baba olmak istemeyen erkek4
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- kilis2
- buddy dude17
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
entry'ler (10)
PeP, banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz para kartıdır. hatta karttan daha fazlasıdır.
PeP, banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi, fatura, kurum ve diğer ödemeleri yapabileceğiniz para kartıdır. hatta karttan daha fazlasıdır.
Küçük akababalar adına güzel haber. Ancak çıkartmamız gereken mesaj bence şu; VAiLLANT iyi ki var
bide bizim hayata bak letgo olmasa evde eşya olmayacaktı. allahtan letgodan toparladık bişeyler.
hiç bir şey intihar etmeye değmez bu haytatta. insan öldüğüyle kalır.
istanbul'un en samimi ilçesidir. merkezi kötüdür. hatta bir şey yok bile denilebilir fakat mahallelerinin insanları sıcaktır. sahili çok güzeldir. sahiline gittiğinde insan yaşadığını anlar.
çocuğun annesinin babasının yapamadığını yapmış helal olsun.
ürünlerini almadan önce kafalarda kalitesiz imajı yaratan, fakat alıp kullandığınızda teknolojiyi ve kaliteyi size hissettiren markadır. özellikle kore malı olan malları inanılmaz kaliteli. bunu önce plazma televizyonda şimdi ise taşınabilir hard diskimde hissettim. yıldızlı pekiyi.
yakın rakiplerinin aksine, hem binek hem de yarış otomobillerini aynı kalitede üretebilen güzide marka. 911 modellerinin zaman içerisinde geçirdikleri evrime rağmen atalarından taşıdıkları izleri takip etmek bile bu adamların işlerine ne kadar değer gösterdiklerini anlamaya yetiyor.
herkesin farklı köşelerden sokaklardan caddelerden geçtikten sonra aynı apartmanın kapısından içeri girmesi gibi birşeydir. bir çok kitap almışsınızdır okurum diye ama kapağını açamadan gırebılırsınız o kapıdan kimbilir. gezi planlarınızı yazdıgınız defter kabarmıştır; seneye, hatta bir diğer seneye, ama daha yaz gelmeden girersiniz o kapıdan. nerde bu kapı hiç bilinmez belki hergun yurudugunuz sokağın sonunda veya o sokaga yaklasmadan onceki beklemek ıstemedıgınız son kırmızı ışıkta kımbılır..