bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa24
- sigara içen insan aptaldır24
- bamya seven erkek25
- victor osimhen21
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- nerede o eski yazarlar19
- eskiamaeksikbiri20
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- musleranın morinho'ya verdiği ayar30
- halil umut meler23
- insan olmaya ceyrek kala19
entry'ler (144)
Berkecan. Evet her muhabbette mutlaka bir kez nefretle anılan o zat benim.
Kimse kusura bakmasın ama herkes gelir dağılımına göre yeme içme giyim sosyal aktivite vs ihtiyaçlarını yerine getirdiğine göre 45 bin tlnin hesabı ödeyen zat'a pek sorun olacağını sanmıyorum. Tabi bunlar hep yanlış eko....
Buradan sonrası siyasete kaçar, keza çomarlara ne anlatsak boş o yüzden elimizi yormayalım.
Buradan sonrası siyasete kaçar, keza çomarlara ne anlatsak boş o yüzden elimizi yormayalım.
Gösterebilseydin de bizde gülseydik.
Velhasıl, tweetin altına imzamı atarım.
Velhasıl, tweetin altına imzamı atarım.
şahsı muhterem bu kodomanın atatürk karşıtı olduğunu zaten biliyorduk.
Şaşırtmadı.
Şaşırtmadı.
Cartoon network gayet tüm bu siktiri yandaş medya kanallarından daha albenisi yüksek bir alternatif olacağından katıldığım kampanya.
Zira sürekli fırıldak gibi dönen siyasetçiler, ölüm haberleri insanın içini bayıyor.
Zira sürekli fırıldak gibi dönen siyasetçiler, ölüm haberleri insanın içini bayıyor.
Gün geçtikçe değer kaybeden türk lirası cinsinden para katlamaya çalışıyorsa kişi iki yıllık lisans veya lise çıkışlı olması arasında pek farkı yok zira hep piramidin en alt tabakasında yer alacak.bu iki güruha da tavsiyem tası tarağı toplayıp lojistik ve yük gemilerinde mürettebat olabilmek için harekete geçmeleridir.
Önkoşul en az ortaokul mezunu ve bir gemici adamı sertifikası. ( milli eğitimin düşük bir ücretle verdiği 6 aylık gemici adamı kursundan alınıyor) sağlık kontrolünden de geçtiyseniz sıkıntı yok. Uzun vaadede çok iyi paralar kaldırabilirsiniz. Ee birazda herşeyi ve herkesi geride bırakıp eli taşın altına koymak gerek.
Önkoşul en az ortaokul mezunu ve bir gemici adamı sertifikası. ( milli eğitimin düşük bir ücretle verdiği 6 aylık gemici adamı kursundan alınıyor) sağlık kontrolünden de geçtiyseniz sıkıntı yok. Uzun vaadede çok iyi paralar kaldırabilirsiniz. Ee birazda herşeyi ve herkesi geride bırakıp eli taşın altına koymak gerek.
Bir milkshake söyleyip balkondan seyir keyfi olabilir.
gördüğü çirkin penisin etkisinden çıkamayıp soluğu sözlükte olan yazarın hayalkırıklığıdır.
kaptan sal müsait yerde.
iliklerime kadar beni yoran insandır, bu kadar itmesen ya beni zalimin kızı..
kendi kendine konuşup uyumak.
bana ayrılan sürenin ne zaman sonuna geleceğim sorusunu sormak
bunları sürekli tekrarlamak
evet.
bana ayrılan sürenin ne zaman sonuna geleceğim sorusunu sormak
bunları sürekli tekrarlamak
evet.
görsel
şerefe.
şerefe.
tam bir (bkz: mal) evet.
akp koltuk sevdalısıdır.
chp sağ karşıtıdır.
mhp dava partisidir.
hdp mhp kadar milliyetçi ( kürt milleyetçisi tabi) chp kadar da dinden uzaktır. ortalık orospusu gibi bir şey.
yani bu partilerin birleşimi kolaya fanta ayran ve şalgam katıp içmek gibidir.
(bkz: ıyk)
chp sağ karşıtıdır.
mhp dava partisidir.
hdp mhp kadar milliyetçi ( kürt milleyetçisi tabi) chp kadar da dinden uzaktır. ortalık orospusu gibi bir şey.
yani bu partilerin birleşimi kolaya fanta ayran ve şalgam katıp içmek gibidir.
(bkz: ıyk)
biri şunu uyandırsın okula geç kalacak.
hebele hübele.
hebele hübele.
erkekler geç olgunlaşır zırvasına koca bir hasiktir çekiyorum, kimin ne yaşadığını kimse bilemez.
hayatı boyunca babasının prensesi olarak el bebek gül bebek büyüyen yumurta kırmayı bilmeyen cici kız mı benden daha olgun? shitiniiiz.
başlığa değinmek gerekirse, aşk yaş, ırk, din, dil farkı gözetmez.
hayatı boyunca babasının prensesi olarak el bebek gül bebek büyüyen yumurta kırmayı bilmeyen cici kız mı benden daha olgun? shitiniiiz.
başlığa değinmek gerekirse, aşk yaş, ırk, din, dil farkı gözetmez.
windows üzerinden cmd ile hack yapılamayacağını bilen kişilerin götüyle güldüğü filmdir.
color 2, tree komutları kullanmışlar birde skdkdkdkdlldös
color 2, tree komutları kullanmışlar birde skdkdkdkdlldös
uykulu gözlerle bakıp ne olduğunu anlayamadığım video. bu ne amıha koyim