bugün
- emdirdim moru8
- bir kadında aradığınız kriterler12
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları15
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız8
- küresel ıkınma20
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı11
- arkadaşlar buyrun çay hazır11
- karınızın giyimine karışır mısınız12
- ödünç kitap vermek12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı15
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması23
- kuranda başörtüsünün olmaması44
- samsunun gsye yatışı12
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları10
- mattia ahmet minguzzi17
- darbeci sisinin kardeşim sisi olma ihtimali8
- hiç mi yokun ingilizcesi21
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı36
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek11
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması9
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- bir sıcak bir soğuk davranan kız9
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi14
- chatgpt10
- merak etme tek gözle de onların analarını sikeriz8
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus10
- bana bakan atatürk'ü görür11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- ben geldim10
- ankara8
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması22
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi14
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap8
- her fabrika bir kaledir8
- temmuz asgari ücret arttırımının zorunluluğu12

entry'ler (59)
Yerken kendimi yılların uslanmaz, kaşarlanmış mazoşisti gibi hissettiren allahın cezası leziz lanet.
Kimseye bir zararım dokunmadı ama kâfir kategorisindeyim. Bu şartlar altında odunu veriyorlarmış. Hiç sürprizi kalmadı tüh.
Bugün de yaşamak için bir sebep buldum, çok şükür rabbime.
Faiz sebep, enflasyon neticedir de derler onlar. Çok ciddiye alma bence.
Amaç arayışı.
25 dolaylarına kadar evrendeki varlığımın bir sebebi olması gerektiğini düşünür ve bunu bulmaya çalışırdım. Artık değersiz ve hiç olduğumu biliyorum.
25 dolaylarına kadar evrendeki varlığımın bir sebebi olması gerektiğini düşünür ve bunu bulmaya çalışırdım. Artık değersiz ve hiç olduğumu biliyorum.
Geçen yıl izmir konseri sırasında rusya-ukrayna savaşı sebebiyle bir dinleyici tarafından protesto edilmişti. Kadının çıkışı o kadar manasızdı ki adamcağız sakince bakmak dışında hiç tepki vermedi. Diğer dinleyiciler zarif küfürlerle hanımefendiyi ortamdan uzaklaştırdı sonra. Ben olsam şu garip kitleye bir daha gelmezdim herhalde ama adam hakikaten hep buralarda.
Az evvel işten eve döndüm. Neden bilmem eve her girişimde bir süre mutfak penceresinden öylece bakarım. Genelde aynı manzara karşılar beni. Üst kattaki ailenin iki küçük kızının evin önünde havası inik bir topla oynama çabaları ve buna eşlik eden komik sohbetleri... Kızların daha küçük olanı çirkef, kurnaz, huysuz fakat nedense onu daha çok seviyor gibiyim. Ablasını ayakta uyutuşunu görebilseniz... Günün yorgunluğunu bu sıpayı izleyerek bir nebze unutur gibi oluyorum. Neyse... apartmanda çoğunlukla orta halli insanlar yaşıyor. Yirmi metre ötemizde ise havuzlu bir site var. Havaların ısınmasıyla sitede yaşayan çocuklar soluğu havuzda alıyor tabii. O çocuklar kahkahalar atarak havuzda eğlenirken bizim minik çirkef çatık kaşlarını gizlemeye gerek duymadan, önce terini tişörtüyle sildi sonra eğilip yerden bir taş aldı, gören var mı diye civardaki evlerin pencerelerini hızlıca kontrol etti ve beş karış boyundan beklenmeyecek bir güçle taşı havuza doğru fırlattı. Havuzdaki çocukların hiçbiri fark etmedi bunu. Fakat benim minik çirkefin işi bitince pencereyi açtım ve "neden?" diye sordum ona göz kırparak. "Havuzları var diye kendilerini bir şey sanıyorlar." dedi hınç ve kıskançlık dolu bir sesle. Havası inik topa ayağıyla hafifçe vurdu. Terini bir kez daha sildi. Anlayamadığım birkaç cümleyle söylendi bir süre daha ve gitti. Aklı başında bir yetişkin gibi davranıp uyarmaya dahi kıyamadım. içimden de gelmedi.
Uyku perilerinin, gösteren ama elletmeyen kahpelere dönüşmesi sonucu yaşanan tatsız durum.
Bitki çayları, ilaçlar... Yarım kilo yoğurt yedim ulan daha ne yapayım, en son ebedi uykuya geçicem kestirmeden.
Bitki çayları, ilaçlar... Yarım kilo yoğurt yedim ulan daha ne yapayım, en son ebedi uykuya geçicem kestirmeden.
Hacim kazandı diye içten içe sevinirsiniz oğlum siz..
15. Adamı Anadolu köylüsü gibi sırtlamadan asla.
görsel
görsel
Bayağı bayağı hava "dur"umu. Dalı yaprağı siktir et molekül kıpırdamıyo, duruyo öyle anasını satayım.
Kamil Tunca üzerinde bi kartal kokoreç var kardeş. işleri büyütmüş olabilir senin küçük esnaf.
Yaşadığım ilçe de çalıştığım ilçe de Suriyeli akınına uğradığından artık izmir değil de ne bileyim bir rakka yahut bir tel abyad hissi veren şehir.
Yaprak dökümü Ali Rıza bey ve aşkı memnu Firdevs hanımın felçli hallerini hatırlattı.
Müge anlı izlediğim karanlık dönemlerim olmuştu ama hayır arkadaşlar o kadar da değil. Bunu hak etmiyoruz.
(bkz: zalongo dansı)
ülkecek.
ülkecek.
koca koca kahkahalar attırabilen ender dizilerden... Sezon bolluğu olmasına rağmen bir haftada tüketiliyor. Günümüzde çekilen sitcomlar bu dizinin çükünü yesin.
Kabaca hesapladım da bugüne kadar 7 kere yaptığım eylem. Her defasında pişman olmama rağmen yeniden yeniden aynı haltı yedim. Bazı insanlar öğrenemiyo işte.
Okul başkanlığı yaptıysan hemen yaz. Acayip fırsatlar serilecek önüne.
Emekli maaşıyla geçinemiyor diye her ay destek attığım babama, artık akıllanmıştır düşüncesiyle alaylı bir şekilde kime oy vereceğini sordum az önce. "Bunlar hep vatan haini, mecbur AKP'ye verecez." dedi. Gelecek ay görürsün sen baba. Seçime kadar kuruş yok. Belki fikrin değişir.