bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın11
- belediye konserleri yasaklansın13
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- anın görüntüsü13
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır28
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
entry'ler (156)
Bir Psikolojik rahatsızlık olan, bipolar bozukluk( manik depresif) olma ihtimali olan kişidir.
hayattaki tek varlığım doğru sözüm ve iki topumdur.
sayesinde bir çok anime, film ve diğer herşeyinden yararlandığım hatta şu an Fullmetal Alchemist Brotherhood'u çekmekte olduğum internetin olmassa olmazlarından muhteşem alış veriş kaynağımız.
http://alkislarlayasiyoru...lenmeden-bacimizi-elledin
-bu videoyu izledikten sonra showtv den resmen soğumama neden olan, insanların kendilerini bariz bir şekilde kukla yerine koyup, yapmacık hareketlerle sırf ben televizyondayım ünlü olcam, kocam diye tanıdğım bu adama hergün veriyorum diyerek egosunu tatmin ettirdiğini sanan, yapımcısından tutun programda karı kocayız diye geçinen bi alay gereksizlik sebebiyeti veren, canlı yayın tarafından yönetilen kuklalardan ibaret, program diye nitelendiremediğim '70 milyona eziyet oyunu'
-bu videoyu izledikten sonra showtv den resmen soğumama neden olan, insanların kendilerini bariz bir şekilde kukla yerine koyup, yapmacık hareketlerle sırf ben televizyondayım ünlü olcam, kocam diye tanıdğım bu adama hergün veriyorum diyerek egosunu tatmin ettirdiğini sanan, yapımcısından tutun programda karı kocayız diye geçinen bi alay gereksizlik sebebiyeti veren, canlı yayın tarafından yönetilen kuklalardan ibaret, program diye nitelendiremediğim '70 milyona eziyet oyunu'
o rus bu çocuğu.
şu an hangi üniversite olduğunu hatırlayamıyorum ama bi arkadaşımın arkadaşı ''okul öncesi öğretmenlik'' okuyor, ve sınıfındaki 100 e yakın kız arasında tek erkek kendisi.
-onlardan biride benim diyemediğim durum..
-buyrun benim diyemediğim bir durum.
-benim de aralarında bulunamadığım yazarlar grubu.
-içine dahil olamadığım yazar grubudur.
-doğum yeri eskişehir olamayan yazarlar grubundayım.
-evet ben değilim.
edit:artık yine değilim.
(bkz: hala değilim :(
-yoklama epey bi önce başlamış biraz geciktim sanırım ama arka sıralardan sesleniyorum. Ben değilimmm.
-bendenizin de bir neferi ''olamadığım'' eskişehir li uludağ sözlük yazarları.
-aa bu ben değilim lan.
-doğum yeri eskişehir olamayan yazarlardanım. ( ama olmayı isterdim)
-buyrun ben değilim.
-dahil olamadığım kitle.
-biride ben değilim.
-ne anne ne baba tarafı hiçbirimiz değiliz.
-birinin bana seslendiğini işitemediğim başlıktır.
-benim benim diye atlayamadığım durumdur.
-övünemediğim bir durumdur.
-eskişehir'de yaşamayan biri olarak; ben değilim.
-doğma büyüme olamadığım. canım memleketim diyemediğim durum.
not: daha kaç farklı şekilde yazabilirdim bilmiyorum ama eskişehirli olmadığım için burdaki tüm entrylerin olumsuzunu aynen yazarak başladım işe.
-ama şunu söyleyim gerçekten eskişehirli olmayı isterdim. böyle biyerde yaşamak güzel olurdu. eski şehirli yazarlara sevgiler, saygılar..
-buyrun benim diyemediğim bir durum.
-benim de aralarında bulunamadığım yazarlar grubu.
-içine dahil olamadığım yazar grubudur.
-doğum yeri eskişehir olamayan yazarlar grubundayım.
-evet ben değilim.
edit:artık yine değilim.
(bkz: hala değilim :(
-yoklama epey bi önce başlamış biraz geciktim sanırım ama arka sıralardan sesleniyorum. Ben değilimmm.
-bendenizin de bir neferi ''olamadığım'' eskişehir li uludağ sözlük yazarları.
-aa bu ben değilim lan.
-doğum yeri eskişehir olamayan yazarlardanım. ( ama olmayı isterdim)
-buyrun ben değilim.
-dahil olamadığım kitle.
-biride ben değilim.
-ne anne ne baba tarafı hiçbirimiz değiliz.
-birinin bana seslendiğini işitemediğim başlıktır.
-benim benim diye atlayamadığım durumdur.
-övünemediğim bir durumdur.
-eskişehir'de yaşamayan biri olarak; ben değilim.
-doğma büyüme olamadığım. canım memleketim diyemediğim durum.
not: daha kaç farklı şekilde yazabilirdim bilmiyorum ama eskişehirli olmadığım için burdaki tüm entrylerin olumsuzunu aynen yazarak başladım işe.
-ama şunu söyleyim gerçekten eskişehirli olmayı isterdim. böyle biyerde yaşamak güzel olurdu. eski şehirli yazarlara sevgiler, saygılar..
anne mausu biraz yukarı doğru kaldır dediğimde bunu gerçek anlamıyla anlayıp mausu masanın üstünden yukarı kaldırıp -ee niye gitmiyor bu şeklinde cevap vermesiyle beni kahkalara boğan durum. öğretilemsi bu kadar zor bir şey, uzak durulması gerekir..
şüphesiz ki o ''daredevil'' dir.
bu bir hastalık mıdır bilemiyorum, bunu her yaşadığımda kendime sadece 2 soru soruyorum;
acaba bu utanç duygusunu sadece ben mi yaşıyorum, yoksa herkeste mi olan birşey. ve diğer ikincisi de ;
'' lan ben değil gerizekalının biri saçmalıyor sen niye utanıyosun, niye daha fazla o adamın saçmalıklarını duyarken gülmek, kopmak yerine niye kanalı değiştiriyorum beni tutan ne ?? '' bu soruyu her defasında soruyorum kendime, o saçmalayan zihniyetleri izlerken, ama sanki ben saçmalıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, ve hemen kanalı değiştirip 10 sn sonra geri açıyorum acaba ne oldu diye, çünkü merak ediyorum izlemek istiyorum aslında ama dedim ya istem dışı engelleniyorum. bu nedir, nasıl bişeydir hala çözemedim çok garip bi duygu. bunları genelde ''ferhat güzel, nihat doğan vs.. daha birçok kişide ve bazı programlarda yaşıyorum..
not: bu arada 1. sorumun cevabını bu başlıkta buldum, başlığı açan arkadaşa teşekkürler :D
acaba bu utanç duygusunu sadece ben mi yaşıyorum, yoksa herkeste mi olan birşey. ve diğer ikincisi de ;
'' lan ben değil gerizekalının biri saçmalıyor sen niye utanıyosun, niye daha fazla o adamın saçmalıklarını duyarken gülmek, kopmak yerine niye kanalı değiştiriyorum beni tutan ne ?? '' bu soruyu her defasında soruyorum kendime, o saçmalayan zihniyetleri izlerken, ama sanki ben saçmalıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, ve hemen kanalı değiştirip 10 sn sonra geri açıyorum acaba ne oldu diye, çünkü merak ediyorum izlemek istiyorum aslında ama dedim ya istem dışı engelleniyorum. bu nedir, nasıl bişeydir hala çözemedim çok garip bi duygu. bunları genelde ''ferhat güzel, nihat doğan vs.. daha birçok kişide ve bazı programlarda yaşıyorum..
not: bu arada 1. sorumun cevabını bu başlıkta buldum, başlığı açan arkadaşa teşekkürler :D
her pazartesi yeni bir bölümüyle karşımıza gelen, fakat dün; yani geçen pazartesi, ne olduğunu bilemeziğimiz bir sebeple 49. bölümü yayınlanmamış muhteşem, beni benden alan anime-i efsane.
sürtünme yoluyla hiç boşalmamış beyindir.
çirkin kadın vardır. hatta gözünde saç çıkmış olanı bile...
the it crowd http://galeri.uludagsozluk.com/r/cirkin-kadin-58086/
şimdi buna çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır ya da biraz vodka ve makyaj ile telafi edilebilir hatta kese kağıdı geçiririz lan ne olcak diyebilir misiniz ?
the it crowd http://galeri.uludagsozluk.com/r/cirkin-kadin-58086/
şimdi buna çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır ya da biraz vodka ve makyaj ile telafi edilebilir hatta kese kağıdı geçiririz lan ne olcak diyebilir misiniz ?
The Shawshank Redemption ;
andy : Sana satranç öğretebilirim, ama bunun için taş lazım.
ellis: Bence bu yıllar sürer.
andy : Yıllarım var, ama taşımız yok..
andy : Sana satranç öğretebilirim, ama bunun için taş lazım.
ellis: Bence bu yıllar sürer.
andy : Yıllarım var, ama taşımız yok..
filozof olmaya uygun bir insandır. hatta olmuştur. hatta ki hatta çoktan kafayı bile yemiştir.
bu yaşlarda el ele geziyorlarsa genelde, kız; meslek liseli oğlan ise (bkz: apaçi)dj takınan insanoğludur.
yoktur, olamaz. saygının başladığı yerde lüzumsuzluk biter.
en ufak bişeyde beni aldatıyormusun dediği andır hiç susmaz, devamlı bunu sorar.