bugün

entry'ler (20)

blizzard

Starcraft, Warcraft ve Diablo serileriyle sosyal hayatımı mahveden firma. Oyun yapımcılarının tanrısıdır.

saruman

Gandalf'a göre daha mantıklı düşünebilen bir büyücüdür. Sauron'un kazanacağını fark edip bari tüm arifler yok olmasın diyerek onun yanında yer almıştır. Buçuklukların Mordor'a gidip yüzüğü yok edebileceğine inanmamıştır. Zaten Frodo'nun Hüküm Dağı'nda yaptıklarını göz önünde bulundurursak haklı çıkmıştır. Tamamen şans eseri kaçan Merry ve Pippin'in Ağaçsakal'ı harekete geçirebileceğini tahmin etmemiş ve bu da Isengard'ın sonunu getirmiştir.

dindarların tarih boyunca kan dökmesi

Kendileriyle çelişmelerine neden olan bir durumdur. Sorsanız hoşgörü dinidir ama dinden çıkarsan öldürülürsün. Hristiyanların Haçlı Seferleri'ne laf ederler ama kendi cihatlarına hiç toz kondurmazlar. Gerçi şimdi de durum pek farklı değil. insanlar artık dinden farklı sebepler için savaşıyorlar. Din de zamanında sadece savaşın bahanesiydi.

yazarların sabah dinlediği şarkılar

Spellblast Legend of the Ice Wolf. Herkese tavsiye ederim çok iyi bir gruptur.

v for vendetta

Gerçekten örnek alınması gereken V karakterini hafızamıza kazıyan filmdir.

kurt cobain

Ölümünün cinayet olduğuna inandığım büyük sanatçı. Onun ölümü Grunge adlı müzik türünün sonunu getirmiştir. 1994 yılı hem o öldüğü hem de Justin Bieber doğduğu için hayranları tarafından müzik tarihinin en kötü yılı olarak kabul edilir.

yiğit özgür

Orada olabilirdim serisi ile beni gülme krizlerine sokan karikatüristtir. Ayrıca çizdiği karikatürler her zaman kalitesini korumuştur.

aykut kocamanın istifa etmekten vazgeçmesi

Yepyeni bir timsah olayı olmuştur. Taraftarlar yine 2 dakikalık bir mutluluk yaşamış sonra acı gerçek yüzlerine tokat gibi inmiştir.

aldatmanın kaçınılmaz olması

Benim gibi asosyaller için mantıksız bir olaydır. Çünkü benim gibi olanların genelde aldatacak sevgilisi yoktur.

sözlük yazarlarının itirafları

Sabahları yataktan kalkmak için kendime bir sebep bulamıyorum. Sanırım bu yüzden çok oyun oynuyorum. Gerçek hayattan biraz uzaklaşıp mutlu sonun kesinlikle geleceğini bilmek hoşuma gidiyor.

dışarıda pink floyd evde düğün havası dinleyen kız

Havalı görünmeye çalışan, tutarlı olmayan kezbandır. Benden uzak Allah'a yakın olsun.

zayıflayınca sevgilisini terk eden şişman kadın

Tam bir kezbandır. Dün nasıl birisi olduğunu unutmaya meyillidir. Ancak ona karşı en ufak bir hata yaparsanız bunu size yıllarca hatırlatacaktır.

durarara

Orihara Izaya ve Shizuo Heiwajima gibi karakterleriyle kendini defalarca izleten seridir. Seride herkesin bir hikayesi vardır ve bazı sürprizleri sağlam küfürler etmenize neden olabilir.

league of legends

Türk çocuklarıyla aynı takıma düşmemek için dua etmek zorunda kaldığınız oyun. Çünkü bizim veletler ne olursa olsun bir konuda yanıldıklarına inanmıyor.

ben fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım

Her zaman olduğu gibi suçu kendileri için işlerler sonra daha büyük bir amaç için yaptıklarını iddia ederler. Yanlış hatırlamıyorsam ''şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım.'' diyerek yüzsüzlüğün dibine vurmuştur.

yaran recep tayyip erdoğan sözleri

''Bıçak kemiğe dayandı.'' yıllardır iktidardakiler tarafından tekrarlanan bir sözdür.

eski sevgilinin yıllar sonra atacağı ilk sms

''Son durumuma bakar mısın?'' deyip hem hayallerimi yıkan hem de beni hayattan soğutan mesajdır.

22 aralık 2012 aykut kocaman ın istifası

Taraftarın isteğinin hiç umursanmadığının bir göstergesidir.

en güzel animeler

Türüne göre değişir. Komedi: Gintama. Dram: Clannad Afterstory ve Ano hana. Macera: One Piece.

ana bacı küfrettiren olaylar

Dini görüşlerini açıkladığında toplum tarafından dışlanmak.