bugün
C
cubukcuuu6 yıl önce
çomarlara bir görsel bırak
Sözlükteki çomarlara bir görsel bırakmaktır. Hadi ben 2 tane bırakayım. (img:#1983251) (img:#1983252)
C
cubukcuuu7 yıl önce
sözlük kızlarının ojeli tırnak fotografları
http://www.uludagsozluk.com/r/bal%C4%B1k-tutmak-74107/
C
cubukcuuu7 yıl önce
uzungöl
trabzon'da bulunan bi göldür. aynı zamanda yayla özelliğini de taşır. burda alabalık havuzları bulunur. turistik bir yerdir. zamanla daha da adını duyuracak ve yerli yabancı turistleri çekecektir.gidilesi görülesidir.
C
cubukcuuu7 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
C
cubukcuuu7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
C
cubukcuuu8 yıl önce
piperbella
Yazar onerisi olara tess geritseni vermis. Bu hayatinda ali ata baktan oteye gecememis insanlar da eksilemis.
C
cubukcuuu8 yıl önce
recep tayyip erdoğan vs allah
(bkz:TAYYiP ERDOĞAN ALLAH OLDU)
C
cubukcuuu8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
C
cubukcuuu8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
C
cubukcuuu8 yıl önce
dudak yemekten kurtulmak
(img:#1669819) Çözümü olan entrylesin hemen ya böyle olucam diye çok korkuyorum...
C
cubukcuuu8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cubukcuuu8 yıl önce
atatürk tanrıdır kılıçdaroğlu onun elçisidir
maalesef akp'liler arasındakiler kadar yüksek oranda olmasa da chp'lilerin içinde de bazı eksik zekalılar mevcut.. neyse ki biz sığır gibi her paylaşılana inanmıyoruz. (bkz:recep 1453 füzesi)
© copyright 2005 - 2026