bugün

entry'ler (19)

türk ordusunu güçlü sanan tip

genel itibariyle kiminle karşılaştırdığına bakarak haklı veya haksız denilebilecek tiptir. amerika'yla, almanya'yla karşılaştırırsan güçsüz diyebilirsin ama birçok avrupa ülkesinden üstündür.

ayrıca yıl olmuş 2016, artık güç dediğin şey ordu değil.

burger king

kişisel olarak beğenmesem de, hizmeti şubeden şubeye değişen fast food zinciridir.

eğer bir şube eleştirilecekse "burger king" başlığında eleştiri yapmak yerine o şubenin başlığını açıp eleştirmek daha yerindedir. ha ama ürünlerini beğenmiyorsan, fiyatlarını pahalı buluyorsan burada göm, orası ayrı.

game of thrones

yeni sezonu kapılarda pencerelerde bekleten dizi.

sandıktan korkmayız diyen devlet bahçeli

doğru söyleyen ama hiçbir zaman hesapları tutmayan lider.

7 haziran seçiminden sonra aynı gün yine aynı şeyi söylemişti. 1 kasımda milletvekili sayısı yarı yarıya azaldı, az kalsın baraj altında kalıyordu.

şimdi bir genel seçim olsa şu haliyle barajı geçebilmesi olası değil.

bundan sonra yapabileceği şey mhp'de öyle veya böyle bir şekilde koltuğunu bıraktığında süleyman soylu gibi akp'den tarafa geçmek olabilir. ama o da olmaz.

football manager 2017

hayatımda ilk defa betası çıktığı gün başlamadığım oyun. bu sene almamaya karar verdim ama dur bakalım, ne kadar dayanabilirim.

fatih terim balı

bu maçta da kendisini göstermiştir. fark olmaması bunun işaretidir. net.

euro 2016 hırvatistan türkiye maç analizi

saçma oyuncu değişiklikleri dışında Türkiye ile ilgili söylenebilecek bir şey yok. maç böyle bittiyse hırvatların atamaması sebebiyle.

fuat avni

eskisi kadar havası kalmadı artık. nerede o her söylediği ertesi gün çıkan fuat avni. bence karizmasını kasım seçimlerinde kaybetti. gidiyorlar gidiyorlar dedi, %49 aldı akp.

madbin

eğlenceli bi site. herhangi bir güncel konudaki testlere katılıp puan kazanıyorsun, sonra o puanlarla görevler yapıp puanları kullanarak diğer kullanıcıları keşfediyorsun.

eksiklerini giderirse daha güzel olabilir. linki de http://www.madbin.com

bjk formalilarin artması

gayet normal bir durumdur. her sene bir takım şampiyon olduğunda o takımın formasını giyen insanlar artar. ne olacağıdı, bu sene herkes galatasaray forması giyip mi dolaşacağıdı?

game of thrones

son bölümüyle ilgili spoiler verdiğini söylemeden hunharca yardıranları linç ettirebilecek dizi.

murat boz dan aslı enver e doğum günü sürprizi

güzel, hoş bir jest. eminim aslı enver de mutlu olmuştur.

ama, arkadaş türkiye'de bu konu nasıl günün en popüler birkaç konusundan biri olabiliyor? yok mu daha ciddi sorunlarımız bizim?

(bkz: çok hojtur ama bana na)

stephen curry

çok sağlam bir basketbolcu. hatta yeni nesil süperstarlardan biri. ama nedense bi şey eksik gibi geliyor bana hep curry ile ilgili.

angelina jolie

öyle aman aman bir güzelliği olmayan kadın oyuncu. hatta iddia ediyorum hollywood starları arasındaki en çirkinlerinden biri bile olabilir.

jean christophe grange

romanlarını çok güzel kurgulayan yazar. fakat çok üretken değil. kaç yıl oldu hala tık yok.

çıplak yemek yemek

yemek yiyen ve onun yanında yemek yiyenler rahatsız olmadığı sürece gayet güzel bir eylem.

trivia crack

türkçesi çıktıktan sonra tepe noktasını görmüş ve şu an yavaş yavaş popülaritesi düşmeye başlamış uygulama.

kia rio

yeni kasası gayet karizmatik ve "al beni" diyor.

necatibey caddesi

genellikle tıkabasa dolu cadde. öğrencilerin uğrak mekanlarının ortak noktası.