bugün
- peter parker'ın mutsuz olması13
- yazarların romantiklik seviyesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin8
- kedimi kim yedi1'in ölmesi12
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- nerede o eski yazarlar22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke17
- anın görüntüsü12
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen18
- eskiamaeksikbiri21
- reis deyince akla ilk gelen15
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek16
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
entry'ler (341)
endişelendirir.
tahhaddüt bitince birden 64 tl olan faturama karşılık hattımı vodafonea taşıdım. neredeyse aynı dakika aynı internet ve smsli paketi yarı fiyatına kullanıyorum.
temizlik ya kahretsin.
huzur birinin sol omzunda kaldı.
kimseye değmez be, kendinize gelin.
saçmalama, tabii ki değilim.
domuz gibi.
kadın olduğumuz için öncelik falan beklediğimiz yok, adil şartlara okeyiz.
Bazen başını alıp gitmek geliyor insanın içinden. Çok üstüme geliyorsunuz değil, yapamıyorum değil, çok sıkıldım değil. Sadece gitmek istiyorsun. Nasıl anlatsam, sonbaharda rüzgarsız havada sarıyla kırmızı arasındaki kurumuş yaprağın yaptığı şekilde usulca bir insanın omzunu öpmek gibi mesela. Sadece gitmek istiyorsun. isyan değil, şımarıklık değil. Fazlasıyla naif bir duygu aslına bakarsan, utanmasan kendini minik bir kız çocuğu sanacağın kadar naif.
Gitsen belki, hani tam da şu anda gitsen, yapman gerekenleri severek yapacaksın. Sabahları miden bulanmayacak. Belki saçların dökülmeyecek bile. Gitsen belki sokak kedilerini ezip kaçan orospu çocukları bile insanlığı öğrenecek. Ağzını bozmayacaksın belki bir daha. Zaten bozmazsın da, işte. Bak aklıma ne geldi. Gitsen belki, kışın ortasında erik istiyorum ben diye sızlanmayacaksın. Saçların yine beline kadar uzayacak, filmlerin sonunu getirebileceksin. O çok sevdiğin grubun şarkılarını duyduğunda gözlerin dolmayacak mesela ya da kimsenin dertlerine derman olmak zorunda hissetmeyeceksin kendini. Kitaplarını da yanına alıp gitsen belki göğüs kafesin soğuk ama sağlam kalacak.
Gitsen belki, tam da şu anda gitsen, mutlu olacaksın saçlarının uçlarına kadar.
Gitsen belki, bir kaç dakikaya gitsen, yine sevilmeyeceksin belki ama kendini seveceksin be kadın.
Bir gitsen, bir gidebilsen mesela hemen, kış hiç bitmeyecek belki.
Fakat bak,
Mart geliyor, kış bitti bitecek de gitsen gidebileceğin kimse yok.
Gibi.
Gitsen belki, hani tam da şu anda gitsen, yapman gerekenleri severek yapacaksın. Sabahları miden bulanmayacak. Belki saçların dökülmeyecek bile. Gitsen belki sokak kedilerini ezip kaçan orospu çocukları bile insanlığı öğrenecek. Ağzını bozmayacaksın belki bir daha. Zaten bozmazsın da, işte. Bak aklıma ne geldi. Gitsen belki, kışın ortasında erik istiyorum ben diye sızlanmayacaksın. Saçların yine beline kadar uzayacak, filmlerin sonunu getirebileceksin. O çok sevdiğin grubun şarkılarını duyduğunda gözlerin dolmayacak mesela ya da kimsenin dertlerine derman olmak zorunda hissetmeyeceksin kendini. Kitaplarını da yanına alıp gitsen belki göğüs kafesin soğuk ama sağlam kalacak.
Gitsen belki, tam da şu anda gitsen, mutlu olacaksın saçlarının uçlarına kadar.
Gitsen belki, bir kaç dakikaya gitsen, yine sevilmeyeceksin belki ama kendini seveceksin be kadın.
Bir gitsen, bir gidebilsen mesela hemen, kış hiç bitmeyecek belki.
Fakat bak,
Mart geliyor, kış bitti bitecek de gitsen gidebileceğin kimse yok.
Gibi.
arka planı feminist moru yapardık, ne güzel.
okul güzel, denizli kötü.
e demir bu nedir?
"zinisesnerpokoc"
"zinisesnerpokoc"
Soluguma bir kucuk kus tunemis. Seninse golgen yildiz dolu gokyuzunden bicilmis." demis Melih Altiok. Sanki senin icin yazmis gibi. Sahi, ne cok sey yazilmis aslinda senin icin. Ne cok sey yazilirmis senin eylemlerine, guzelligine, sevmelerine, gulmelerine, gitmelerine; ah be, daha nelerine.. seninle ne cok seye karistik boyle. Ne hatalar yaptik birbirimize. Ama sen. Sen benim evim gibisin. Basima da yikilsan donup dolasip sana gelmekten baska carem yokmus gibi. Benimsin sen; bu, dunyanin en guzel bencilligi. Ne demis sair; "uc kere ic cektimse bu dunyada, biri sanadir." Sen gece, sen Leyla, sen guzel, sen gokyuzu ve sen karanlik. Bu eylulde senin gitmelerine karsilik benim huzun dolu gitmelerim. Ozleyecegim seni...
yapmamaları için geçerli mazeret nedir? kadının yaptığı kadar erkek de yapmalı, yapabilmelidir.
gece gece insanın karşısına çıkınca, "ah be gönüüüüüül çeyrek gönüüğül" diye bağırma isteği uyandıran başlık.
6.50₺ çok hesaplı bir gün geçirdim.
evinde kliması olmayan biz öğrenciler için, yaz aşkı bulmaya yönelik alternatif bir yöntem olabilir. canım vantilatör.
yoğurtlu böyle bol soslu bi mantı.
benimdir. herkesle aram iyi ama hiçkimseyle samimi değilim.