bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- sözlükte erkekleri istemiyoruz8
- yorgun mermi26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gammazlama yapmamak13
- aşık olmak9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- haysenin1212
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükteki deliler3
- gina carano13
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- ölüm4
- bu köyden olsam ne olacak8
- rahmi koç3
- kabalcı3
- arda güler6
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- yapay zeka moderatörü15
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- çağrı isimli yazar4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sözlükteki vatan hainleri4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- en gey özelliğiniz15
- para amaç değil araçtır2
- yaz geceleri4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- katatespizartmasi15
- rte tanrı değildir2
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- sözlüğün kırbacı8
- buddy dude17
- uysaljakoben31
entry'ler (92)
AKP her beyin tutulması yaşayıp gerçek yüzünü gösterdiğinde biatçılarının bilinç altlarında kendilerini aklama çabasıdır.
Sizin zihniyetinize" tecavüz" edeyim diyeceğim ama şimdi kalkar evlendirirsiniz, o kadar mide bulandırıcı ve sığ bir şeyle muhattap olmak istemem.
Geçenlerde gördüm seccade almış.
Cezaevine giren saf ve masum ana karaktere bulaşan psikopat tipler. Hiç kimsenin kimseye bulaşmadığı kendi halinde cezasını çektiği görülmemiştir.
17 gündür siparişimi hazırlamakta olan site.
sadece kendi istediğinde sevmenize izin vermesi bunun dışındaki zamanlarda sevmeye çalıştığınızda cool tavırlar sergilemesi.
çirkin,kıvırcık vb.
olsa da yesek dedirten müthiş lezzet.Daha çok Bursa'dan temin edilebileceği düşünülür ama Nazilli'de fabrikası vardır ve inanılmaz lezzetlidir.
sabit, durmuş, satılmış, imdat, süleyman, necdet, sakin, ethem, berkant ilk aklıma gelenler.
modada yeni bir akım başlatacak olan kızdır.
kendini çok zeki,komik ve yakışıklı sanan ancak; bunlardan en az ikisiyle alakası olmayan,ukala erkektir.
milli eğitim bakanlığından alınmasıyla öğretmenleri gözyaşlarına boğan kişi. halbuki ne güzel itibar kazandırıyordu. edebi bir yönü de vardı; benzetme sanatını kullanarak ilginç cümleler kuruyordu. bi keresinde öğretmenleri güvercinlere benzetmişti mesela. yazık oldu yazık.
strategy, incredible, anything, as usual gibi.
hala artık yaşamadığına inanamadığım haberci. her gün gördüğüm biri olduğu için sanırım içten içe sevmişim, haber bülteni onsuz çok garip olacak.
yüzüklerin efendisindeki görkemi ve ciddiyeti arayanların izlediğinde hayal kırıklığına uğrayacakları film. ancak görselliği hatırına izlenebilir, bugüne kadar izlediğim en iyi üç boyutlu filmdi diyebilirim.
dağ çizersin bi kere, bu tarz resimlerin olmazsa olmazı içinde balıklar yüzen dere ile birlikte. ev çizilir bir tane de bacası tüten, evin yanında da evden daha büyük görünen kargacık burgacık çocuk.
aynı durum çekirdekte de yaşanır.
istikrarlıdır, belki de takıntılıdır.
yazarın ta kendisi.
kendini matematik dehası sanan son derece itici bir yarışmacının üniversite öğrencilerini bozmaya çalıştığı ama bi türlü başaramadığı program.