bugün
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları14
- müsavat dervişoğlu14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği24
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek11
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
entry'ler (339)
türkiye'de son zamanlarda tırmanışa geçen ilkokul milliyetçiliği pardon ırkçılığından kaynaklanır.
ulan bir kere düşünün kim ne yapsın sizin dağınızı taşınızı üstünde din olmadıktan,şeriat olup allahın kuralları uygulanmadıktan sonra.Pkk ister çünkü onlar dünyada bir devlete sahip olmayan en büyük etnik gruplar.
Not:pkk ideolojisine ve kominizme kesinlikle yakın değilim.
Not 2:kürt asıllıyım.
ulan bir kere düşünün kim ne yapsın sizin dağınızı taşınızı üstünde din olmadıktan,şeriat olup allahın kuralları uygulanmadıktan sonra.Pkk ister çünkü onlar dünyada bir devlete sahip olmayan en büyük etnik gruplar.
Not:pkk ideolojisine ve kominizme kesinlikle yakın değilim.
Not 2:kürt asıllıyım.
bir (bkz: aylin nazlıaka) beyanatı
açıklamanın bir kısmı;
Mardin'e gelen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Mardin eski Milletvekili Mahmut Duyan, işadamlarının sıkıntılarını dinleyerek, partinin meclisteki çalışmalarını anlatmak üzere Organize Sanayi Bölgesi'nde basın toplantısı düzenledi. Nazlıaka, "Suriye ve Irak'tan bahsedildi. Biz kardeşsek, sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizce hiç bir sakıncası yok." açıklamasında bulundu.
açıklamanın bir kısmı;
Mardin'e gelen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Mardin eski Milletvekili Mahmut Duyan, işadamlarının sıkıntılarını dinleyerek, partinin meclisteki çalışmalarını anlatmak üzere Organize Sanayi Bölgesi'nde basın toplantısı düzenledi. Nazlıaka, "Suriye ve Irak'tan bahsedildi. Biz kardeşsek, sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizce hiç bir sakıncası yok." açıklamasında bulundu.
Videonun başlığı (bkz: islamic state healt service) seyrettiğim alt yazılı bir ışid videosu öğrendiğim ve beni şaşırtan olaydır.
videoda konuşan hastahane başhekimi aynen şöyle söylüyor bizim şuan hemen her vikayetimizde aktif üniversitelerimizin tıp fakülteleri var. ve bizim acilen tıp alanında insan gücüne ihtiyacımız var bu yüzden şuan için gereksiz olan botanik yani bitki ile ilgili olan ve veterinerlik yani hayvan ile ilgili olan tüm konuları müfredatımızdan atarak fakültemizi yeniledik.
Not: tıp alanında bilgim yok videonun yalancısıyım.
videoda konuşan hastahane başhekimi aynen şöyle söylüyor bizim şuan hemen her vikayetimizde aktif üniversitelerimizin tıp fakülteleri var. ve bizim acilen tıp alanında insan gücüne ihtiyacımız var bu yüzden şuan için gereksiz olan botanik yani bitki ile ilgili olan ve veterinerlik yani hayvan ile ilgili olan tüm konuları müfredatımızdan atarak fakültemizi yeniledik.
Not: tıp alanında bilgim yok videonun yalancısıyım.
(bkz: islam devleti) sen ne kadar kabul etmesende ki bende tamamen katılmıyorum adamlar pkk nın kırk yıldır götünü yırtıp kuramadığı devleti kurdu öyle yok efendim deaş, daiş, ışid, işıd diyerek küçümseyemezsin.
Adamların militan sayısı peşmerge verilerine göre 200.000, rus verileri göre 100.000, dışarıdan katılan +30.000 militan olduğu kesin (bkz: wikipedia).
şimdi ben kendimce ırak ve suriye de bir güç sıralaması yapacak olursam;
1- ırak rejimi
2- ırak şam islam devleti
3- suriye rejimi
4- bölgesel kürdistan(peşmere)
5- pkk/pyd
adamlar yaptıklarının satırbaşları;
*adamlar nijerya,kafkas, mısır dahil tam 9 ülkede toprak yönetiyor.
*ırağın %30, suriyenin %55 ini kontrol ediyor.
*halktan vergi alıyor, petrol satıyor.
*aldığı şehirleri sınırlarını kaldırıp birleştiriyor, yanyana 3 şehir olunca orda eski isimleri değiştirip yeni vilayet ilan ediyor ve bunlara medya ofisleri kuruyor mesela ninova medya ofisi.
*kendi parasını basıyor.dinar olarak.
*kendi eğitim sistemini kurdu.sosyoloji, felsefe, müzik gibi dersleri çıkartıp tıp fakültelerindeki eğitimi 3 yıla indirdi vs. vs.
Adamların militan sayısı peşmerge verilerine göre 200.000, rus verileri göre 100.000, dışarıdan katılan +30.000 militan olduğu kesin (bkz: wikipedia).
şimdi ben kendimce ırak ve suriye de bir güç sıralaması yapacak olursam;
1- ırak rejimi
2- ırak şam islam devleti
3- suriye rejimi
4- bölgesel kürdistan(peşmere)
5- pkk/pyd
adamlar yaptıklarının satırbaşları;
*adamlar nijerya,kafkas, mısır dahil tam 9 ülkede toprak yönetiyor.
*ırağın %30, suriyenin %55 ini kontrol ediyor.
*halktan vergi alıyor, petrol satıyor.
*aldığı şehirleri sınırlarını kaldırıp birleştiriyor, yanyana 3 şehir olunca orda eski isimleri değiştirip yeni vilayet ilan ediyor ve bunlara medya ofisleri kuruyor mesela ninova medya ofisi.
*kendi parasını basıyor.dinar olarak.
*kendi eğitim sistemini kurdu.sosyoloji, felsefe, müzik gibi dersleri çıkartıp tıp fakültelerindeki eğitimi 3 yıla indirdi vs. vs.
arapların hepsini müslüman zanneden yazar beyanı.ulan hala kafa kağıdında müslüman yazıyor diye müslüman olunmadığını anlamadınız değil mi? müslüman olanlar zaten orada esada, ypg ve peşmergeye karşı cihad ediyor zaten.
not:kadın ve bebeler müstesna tabiki.
not:kadın ve bebeler müstesna tabiki.
sonuna kadar katıldığım görüştür. hani biz dini esas almayız, biz yasalarımızı akıl, vicdan ve bilim ışığında düzenleriz diyip allahın kurallarını hiçe sayanların ölürken dini bir mertebe olan şehitliğe sarılmaları beni deli ediyor.
fps olarak (bkz: dead trigger 2)
moba olarak (bkz: vainglory)
spor olarak (bkz: fifa 15)
casual olarak (bkz: angry birds 2)
moba olarak (bkz: vainglory)
spor olarak (bkz: fifa 15)
casual olarak (bkz: angry birds 2)
haberlere toplum tarafından bağaşıklık kazanıldığını gösteren durumdur.
haberlere toplum tarafından bağaşıklık kazanıldığını gösteren durumdur.
mensup olduğu dinin peygamberi ile aynı dünya görüşüne sahip olmayan insan beyanı.
(bkz: hz muhammedin ilk evliliği)
(bkz: hz muhammedin ilk evliliği)
"türk" a milli değilde, "türkiye" a milli takımı olduğundan bence sakıncası olmayan durum.
kısmen katıldığım önerme. kürt asıllıyım ama kürt milleyetçisi kesinlikle değilim.yanılmıyorsam bu zaten çözüm süreci denen olayda yapılmak istendi ancak sözde kürt liderlerin kürt halkı adına verdiği kararlar ve bitmek bilmeyen istekleri akp yi bile yooh am*na kıvamına getirdi. lafın kısası şimdi kanton versen yarın tam bağımsızlık isterler.
(bkz: sen örğüt demişsinde bunlar bildiğin devlet amk)
http://www.bbc.com/turkce...8/150831_isid_altin_dinar
Buda videosu:https://isdarat.tv/22029 (tr altyazılı)
http://www.bbc.com/turkce...8/150831_isid_altin_dinar
Buda videosu:https://isdarat.tv/22029 (tr altyazılı)
ışidden daha da ürkmemizi sağlamak için gerçekleştirilmiş infaz/eylem.
(bkz: kısas demişsin ama bu bildiğin vahşet)
(bkz: kısas demişsin ama bu bildiğin vahşet)
terör örğütü ışidin son vukuatıdır.
yapmalarının sebebini ise sözlükteki arkadaşın belirttiği gibi ebu azrail adında bir şii milisin , ışid militanını yakması olarak vermişler .
https://isdarat.tv/22124
edit: daha önce açıldıgı için flood olan başlık
yapmalarının sebebini ise sözlükteki arkadaşın belirttiği gibi ebu azrail adında bir şii milisin , ışid militanını yakması olarak vermişler .
https://isdarat.tv/22124
edit: daha önce açıldıgı için flood olan başlık
benim de sabah karşılaşıp kanımın donduğu düellodur.
tabiki ışid daha profesyonel bir şekilde karşılık vermiştir.
not: video isdarat.tv den izlenebilir +45
tabiki ışid daha profesyonel bir şekilde karşılık vermiştir.
not: video isdarat.tv den izlenebilir +45
(bkz: dikkat çeksin)
terör örgütü ışidin yeni propaganda şarkısıdır.
Not:marş değil nasheed olduğunu biliyorum maksat dikkat çekmek. https://youtu.be/JK325QLXj4M
terör örgütü ışidin yeni propaganda şarkısıdır.
Not:marş değil nasheed olduğunu biliyorum maksat dikkat çekmek. https://youtu.be/JK325QLXj4M
"başka şeylerle uğraşarak" diyip katkı sağlayacağımı düşündüğüm tavsiyelerdir. misal platonik bir sevdiğiniz mi var ya da kısa süreli bir ilişki ardından can sıkan bir ayrıkık, hemen kendinimizi yapmayı en çok sevdiğimiz şeylere yönlendiriyoruz bu kişiden kişiye değişir. müzik, oyun, maket yapmak ila ahirihi(vs. vs.)
Tabi kast edilen uzun süreli bir birliktelik veya aile gibi bir durumsa oyun oynayarak unutacak kadar hayvan yoktur heralde.
Tabi kast edilen uzun süreli bir birliktelik veya aile gibi bir durumsa oyun oynayarak unutacak kadar hayvan yoktur heralde.