bugün
- güzellik merkezine giden erkekten olur mu17
- instagram daki aşırı güzel götlü kadının profili9
- kadının maaşı ne kadar olmalı8
- chatgpt14
- küresel ıkınma18
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları16
- emdirdim moru11
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı13
- bir kadında aradığınız kriterler17
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız8
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- arkadaşlar buyrun çay hazır11
- karınızın giyimine karışır mısınız12
- ödünç kitap vermek12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı15
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması23
- kuranda başörtüsünün olmaması44
- samsunun gsye yatışı12
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları10
- mattia ahmet minguzzi17
- darbeci sisinin kardeşim sisi olma ihtimali8
- hiç mi yokun ingilizcesi21
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı36
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek11
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması9
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- bir sıcak bir soğuk davranan kız9
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi14
- merak etme tek gözle de onların analarını sikeriz8
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus10
- bana bakan atatürk'ü görür11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- ben geldim10
- ankara8
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması22
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi8
- kurabiye yapmak8
- en beğendiğiniz kitap8

entry'ler (24)
Hepsi olmasa da iz bıraktığı alanlarla ilgili günlerde anmamak elde değil.
aş
iş
eş.
3. de tıkandım.
iş
eş.
3. de tıkandım.
sevgilim!
bu dünya yoruldu mu kuşlar konsun diyedir.
benim gönül kuşum yoruldu.
ya gel konsun.
ya da artık solsun.
bu dünya yoruldu mu kuşlar konsun diyedir.
benim gönül kuşum yoruldu.
ya gel konsun.
ya da artık solsun.
şenol güneş mavi gömlek bordo kravat çıkmış. zuhaha. ya ne makara insanlar var.
Edit : quaresma ikinci kere kırmızı yemedi.
Edit : quaresma ikinci kere kırmızı yemedi.
bu canlının gözünün feri gibi bir de beyni gitmiş. kafalarında beyaz fesleriyle, evlerine tıktıkları ve beyinlerini itaat, her şeye şükür edip isyan etmeme gibi şeylerle yıkadıkları çocuklarıyla beraber bu canlılara ayrı ülkeler kurulmalı bence. herkesin onlar gibi olduğu ülkede bakalım kim ne icat edecek kim ne üretecek. daha doğrusu bunların götlerini yayarak kazandığı paraların kaynağı o ülkede ne olacak asıl onu çok merak ediyorum. neyden nemalanacaklar o zaman acaba?
işte bunlar hep oksijen israfı.
işte bunlar hep oksijen israfı.
Kasvetli havaları seviyorum demeyeyim de dışarısı pırıl pırılken evde kös kös oturduğum zamanlar bi yağmur yağsa da serinlesek demiyor değilim. Sıcağı çok sevmediğim de bi gerçek. Eneze Erikli'ye filan gitmedikten sonra o pırıl havalarda da dışarı çıkmak istemiyorum. O zaman da ev bana hapis gibi geliyor. Garip garip işler. Ne dediğimi ben de çok anlamıyorum bazen.
Biraz Abhaz + biraz Bulgar göçmeni = Türk olarak ifade etmekten mutluluk duyduğum.
1-0 veya 1-1 diye tahmin ediyorum.
Su, Tekirdağ yaş üzüm rakısı.
istifa ederken bile sebepsiz bi şekilde burdan muhalefete ekmek çıkmaz diyor. Be ebenin mı neden istifa ediyosun onu söyle önce muhalefet nerden çıktı şimdi demezler mi insana.
ilkokul öğretmeni olsun. Hep öyle hayal ettim çümkü ben. Sabah okuluna arabayla bırakıp akşam almayı da. Bakalım.
Serdivan avm. Şu an yaşadığım ilde avm yok.
huuu huuu diye garip hareketler yapanlar.
ürküyorum valla ben. bi sefer gece otobüsüyle ankaradan istanbula gidecektim. aştiye bir geldim 30 tane cemaat mensubu toplanmış. birinin elinde tef gibi bişey. aştide hu hu yankılanıyo gecenin birinde. ne gerek var böyle şeylere anlamadım. gecenin karanlığında kaybolup giderler umarım.
ürküyorum valla ben. bi sefer gece otobüsüyle ankaradan istanbula gidecektim. aştiye bir geldim 30 tane cemaat mensubu toplanmış. birinin elinde tef gibi bişey. aştide hu hu yankılanıyo gecenin birinde. ne gerek var böyle şeylere anlamadım. gecenin karanlığında kaybolup giderler umarım.
bir birsen tezer şarkısı. nağmelerini çok sevdim.
http://www.youtube.com/watch?v=r8Okis3t2Q8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=r8Okis3t2Q8&feature=related
yalnız kaldım. onca insanın içinde hem de. gerek bakışlar gerek sözler benim odama duvar oldular. öylece aralarında kalakaldım. seslensem de bir ben duyuyorum sesimi. ya da bi tek duvara bakıyorum. duvar da bana bakıyor ama beni görmüyor. anlamıyor. ben onu anlıyorum ve ona duvar diyorum. sert, ruhsuz ve boş..
onlarca rakı şişesi gelip geçti insanların masalarından. litrelerce gözyaşıyla sulandı toz kalkmasın diye gönül kapılarının önü. ama yeşil ışık yanınca herkes kendi yönüne gitti. akılda kalan tek durunca yavaş geçen çileli anlar oldu.
hiç iyi değilim. daha ne söyleyeyim?
onlarca rakı şişesi gelip geçti insanların masalarından. litrelerce gözyaşıyla sulandı toz kalkmasın diye gönül kapılarının önü. ama yeşil ışık yanınca herkes kendi yönüne gitti. akılda kalan tek durunca yavaş geçen çileli anlar oldu.
hiç iyi değilim. daha ne söyleyeyim?
kendi kendine yazan insanlar olan yazarlardan veya şairlerden bir farkı yoktur. onlar da bu işi bir başkasıyla değil kendi kendilerine yaparlar. ince, güzel iştir.
hayattaki tek amacı kendi gibi düşünmeyen insanları aşağılamak olan zavallı düşüncelere sahip insanların düşük olduğunu zannettiği seviyedir. ha bu ülkede içkili mekanda ağzında sigara bi elinde bira bir elinde meme gitar eşliğinde izmir marşı çalıp söyleyen sözümona atatürkçüler de var gözümle gördüm. türlü türlü eleştirilmeyi hakediyolar. okumaz etmez. bağnaz bir karşı görüşlü insandan farkı yok gözümde. demem o ki bu iq seviyesini belirlemeye kalkan kişilerin iq su buna yetmeyecek.
ahmet kaya'dan dinlemeye alıştığımız şiire gazele şarkısına farklı bir yorum katarak seslendirmiş grup.
https://www.youtube.com/watch?v=5DUX7S4KF08
https://www.youtube.com/watch?v=5DUX7S4KF08
içimde ağladı ağlayacak birisi var. tek istediği yalnız kalmak. ama yalnızlığı hiç sevmez aslında. artık neye ne kadar dolduysa.