bugün

entry'ler (118)

geyikli tayt

geyik yapmak-organ geçmek olduğu için bir nevi isteme, organa olan merak, meyil göstergesi olduğu sanılmaktadır.

çıkma teklif etme cümleleri

sanayiye gidince yetkili abinin söylediği cümlelerdir. kardeş orijinal ayna 500 lira çıkma takarsam 150 lira dediğidir.

lisede seks dersi olsa olacaklar

doğru olacak olandır.insanımızda bu tip şeyler tabu olarak görüldüğü için seks içerikli konular ilgisini daha çok çekmektedir.insanımız bilinçlenirse seks diyince çadır kurmayacak,milletin karısına kızına bakmayacak,abaza sayısı azalacaktır.

serdar özkan

çalım atarken şeyi çarşafa dolaşıp topu kaptıran arkadaştır.

içki ve sigara içmeyen yalnız insan

yalnız olsa alkol ve sigara kullanırdı.kendiyle barışık insandır.

12numara org

kar tatilini twitterda geçiremeyecek olan ilkokullulardır.

lionel messi ye sorulacak tek soru

beyfendi siz gavat mısınız ? (bkz: küfürlü veli toplantısı)

ben bir kürtüm ve vatanımı çok seviyorum

Ne mutlu Türk olana değil zaten,Türküm diyene.Bu yüzden seviyorsan kimliğindeki gibi Türküm diyebilirsin dediğimdir.

kraliçe elizabeth kürt müydü

kraliçeyi bilmem de bunu araştıran insanın babası keşke elizabeth yapsaymış da peçeteye istek olsaymış konu.

aşık olunan kızla arada 600 km mesafe olması

en çok 600 gün sürecek ilişkidir.sms aşkına dayalıdır,bir taraf mutlaka yılıp bırakıp gidecektir. (bkz: ben)

ilk ereksiyon olunan tv dizisi yıldızı

Büyüdüm büyüdüm Bedişle büyüdüm.

öğretmenlere takılan lakaplar

arabasından dolayı lisede bir hocamıza torospu derdik.

halil sezai dinleyen bir evlada sahip olmak

çaresiiiz hanım bizim çocuk bir günah gibi demeye sebeptir. gözünün önüne gelen kıvırcık saçlara ise ya git bıyık bırak babana benze ya da uzat anana benze dedirtecek kadar vahimdir.

romain sato

fenerbahçe ülker ile anlaşmak üzere olan basketbolcudur.

bogdan stancu

orduspor ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmiştir. ödenecek tutarın 2.5 milyon euro olacağı konuşuluyor.

eda taşpınar ın göğüsleri

beni kim koydu lan oraya dediğimdir. hilal memeciye laf atarsınız bir de var ki twitliyor, olmayan koymuyor tabi eda taşpınar gibi.

survivor merve büyüksaraç

acunun yaptığı oyunları halka aktarıp 100 bin lira ceza yiyecek olan survivorun tescilli güzeli.
http://www.stargazete.com...k-suclamalar/haber-624459

harrington kupası nı fenerbahçe nin kazandığı gün

savaş döneminde mezun vermeyen galatasaray fransız, ingilizlerle turnuvalar, çay partileri düzenleyen fenerbahçe türk. buradaki çelişkiyi başarı olarak görenlere selam olsun. formasanı yapan ingiliz terziye de ayrı selam.

demet akalın ı seksi bulan erkek

beğenmeyen arkadaşların adriana limaya sahip olduklarını düşündüğümdür.

uludağ sözlük ün en büyük yavşağı

kara murat benim misali hepimizin yavşak benim diye ortaya çıktığımızdır.