bugün
- kuresel16
- bir iliskide olmasi gereken uc sey10
- dünyanın yaşı9
- mayış16
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı72
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici9
- dubai çikolatası28
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler17
- kış saati uygulaması17
- eve kız atıyorsun diyen ev sahibine ibneyim demek8
- truesome11
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı21
- zinaya yaklaşmayın8
- g s'i ermeni uşağıdır10
- ahmet çakar'ın canlı yayında osurması15
- gençlerin öğrenmesi gereken yegane şey21
- sevilmeyen yazarı arayıp hızar sesi dinletmek10
- anın görüntüsü15
- erkeklerin itici hareketleri11
- ankara da ilçe olması gereken yerler8
- bir hatundan istemek8
- 29 ekim cumhuriyet bayramı62
- herkesin atatürkçü olması20
- true'nin eczaneden small boy prezervatif alması10
- kıymalı kaşarlı pide10
- yapılamayan şeylerin takıntı haline gelmesi14
- 29 ekim 2024 dubai çikolatasının tadına bakmam8
- şevket çoruh9
- larisalisa öldü mü20
- anahtar parti19
- bugün aldığım harika küllük9
- telefonun ön kamerasından izlenme ihtimalimiz18
- davinson sanchez8
- günlerinizi sahilde kafelerde geçirmeyin14
- görücü usulü evlenmek15
- yunan mitolojisinde ki mantık hataları10
- ayrı yazılan de nin avukatı12
- deprem10
- şu an neredesiniz11
- düşün ki o bunu okuyor10
- türkiye'nin adını anadolu yapın diyen kürt22
- gecenin şarkısı13
- larisalisa8
- seviştikten sonra çükü perdeye silip gitmek8
- iremga'yı türkçe sınavına sokmak10
- beşiktaş galatasaray'ı yenerse true'ya veririm23
- tc'yi fsm kurdu diyen şeriatçı genç13
- testo taylan9
- beşiktaş için dua zinciri11
- kaliteli erkek bulmanın zorluğu13
entry'ler (717)
kız bitti dediyse gerçekten bitmiştir.
kasaplar ne giymeni tercih ederse artık...
neden kimse beni merak etmiyor başlığını attıktan sonra denk geldiğim başlık. kader sorumun cevabını bana başlıkta buldurdu.
Arada kayboluyorum bakalım bu sözlükte beni merak eden olur mu diye? Ölsem haberiniz olmayacak. Bir gün evde cesedim kokmuş halde haftalar sonra bulunmak istemiyorum.
her bok bitti paylaşılacak bir kadın mı kaldı? Gavat mıyız biz. ne biçim başlıklar bunlar böyle! elimizde bir onurumuz kaldı toplum olarak onu da verelim gitsin öyle mi.
kokar o yatakta. hem de çok pis kokar. eve gelir gelmez çoraplar çıkarılmalı.
günümüz aydın, bahtımız açık olsun. kötüler ve kötülükler bizlerden uzak olsun.
Tarkan varya Tarkan, 1990 lı yıllarda internet bile yoktu şarkıları tüm Avrupalı gençlerin dilindeydi. O gerçek bir mega stardır.
at yalanı s....inananı
deniz bank florya şube müdürü Seçil erzan, aralarında Fatih terim, arda turan, emre belezoğlu gibi isimlerin bulunduğu 28 kişiyi gizli fon yüzde 40 kar edersiniz vaadiyle dolandırmış. Fona da Fatih terim fonu adını vermiş.
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
belki de sessizce yazılanları okuyup, entrylerin ne halde olduğuna hayıflanıyorlardır.
para bok huzur yok isimli yazarı "sana telefon alacam, hem de ellemeli" diyen güldür güldür kahramanı Bilal gibi düşünüyorum. *
Bilmece gibi. Kocamın bir erkek, bir kadın ve bir travesti sevgilisi varsa kocamın cinsiyeti nedir?
Filistin halkının onurlu direnişini izliyoruz hep beraber. Kaçmıyorlar, vatanlarını terk etmiyorlar, canları pahasına.
Gençliğimin son demlerine kadar hep yaşamak istedim, ölmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Babamı kaybedene kadar bir ceset dahi görmedim. Yaşamak çok güzeldi ve Allah'tan hep yaşamayı diledim. Ne zaman ki sevdiklerim hayatımdan birer birer ayrılmaya başladılar o zaman ölümün de bir gerçek olduğunu, bir gün benim de başıma geleceğini idrak etmeye başladım.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Bugün haksızlık karşısında susan bir birey aynı haksızlığın kendi başına gelmesini sağlayan yolların taşını döşemiş olur. Otokontrol veya toplum baskısı dediğimiz bu terminolojide eğer toplum gerekli otokontrolü yapmaz ise haksızlığın sıradanlaştığı bir ortamı sıradanlaştırmış olur.
Aldanan kim? Aldatan kim? kişiden kişiye, bakış açısına göre değişiklik arz eder. insan bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutunca zinayı da sıradanlaştırır, normalleştirir. Halbuki inancımıza göre zina yani aldatmak en büyük günahlardan.
Büyüdüm ve adam oldum. Tavsiye ederim çok zordur ama olması gerekendir.
gece iyi kitlersen gündüz de o sana kitler . Şaka bir yana hayat paylaşmaktır. Benim karakterimde eşim evin içinde çalışırken boş boş oturup rahat etmek zaten yok. Mutlaka ben de bana göre bir şeyler yapıyor olurum. Hiç olmazsa ona yardımcı olurum. Vicdanım rahat etmiyor.
internet alemi bensiz ne yapardı diye düşündüren soru. Ben bir ay internetsiz oldum ve acayip iyi bir şeydi. Cehalet mutluluktur sözünü perçinledi bu süre zarfında.