bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
entry'ler (95)
Lviv dediler, parladı yıldızı, hatun kısmı çok filan.. Geçen ay gittim, gördüm geldim. Doğrudur iliktir kızlar ama üstüme atlayan olmadı, bizim kızlardan farklı da bakmıyorlar. Erkekleri de rahat, gergin ve saldırgan tiplerle karşılaşmadım. Giderseniz, dönmek istemeyeceğiniz doğrudur. sadece Türk olduğunuzu söylemeye çok hevesli olmayın derim. ilk gidişte turları tercih edin. ikinci de kendiniz pişirir kendiniz yersiniz. otel motel bulmak için kısa bir araştırma yeterli. https://www.otelbul.org/l...mutlaka-gezilecek-yerler/
12 eylül 2015 olarak revize edilmelidir. gelenin gideni arattığı bir tarihtir...
"Dereyi görmeden paçayı sıvama" sözünü unutmayın. sam amca ile araları bozulabilir mi sanmam. şapkadan iran'a saldırı çıkabilir. van munit israil, ÖSO terörsitlerini tedavi ediyormuş, eniştesi niye öpmüş durup dururken, ben bu işleri anlamam. anlamam da şu her fırsatta avrupa soluna yalakalanıpta, türk soluna salya akıtanlara acırım sadece... şu yaşananları sol yapsaydı multi piyon sağcı mihraklar, tevatür toplu cinayetlere girişirlerdi neme lazım. sol kadar düşer başınıza inşallah taş, toprak. Habersiz israil dostları sizi gidi!
tarihimizle temiz bir yüzleşmenin şart olduğunu anlıyoruz. benzer olaylar her zaman olmuştur, olabilir de. gün barış ve kardeşlik günüdür. unutmayalım ki, dünyada aleviliğe en yakın mezhep yine anadolu'daki sünnilerdir. birbirlerinden kız alıp vermekte ve birbirlerini daha iyi tanımaktadır. Bu kardeşliğin korunması ve artırılması için her yurttaş görev almalıdır. aleviler bizim can'ımızdır.
ben bu diziyi izlerim. zamanımızla kan uyuşması olacak mı merak ettiğim dizi.
nutuk'u başucu kitabım yapan arkadaşlardır. insandırlar.
ygs'ye girecek kişi için üçgen benzeri bir şeydir. üç kenarı ve üç iç acısı eşit olan geometrik bir imla hatasıdır.
Dünyaya Şekil veriyorlar ama hiç bir dizayn mükemmel değildir. israille de ahbap olduk. böyle olacaktı da öyle niye yaşandı. 30 bin vatan evladı neden öldü?
Fragmanlarıyla, tahmincileri ters köşeye yatıran dizidir. 14. bölüm fragmanındaki idam sahnesi muhtemelen rüyadır, hayaldir fakat Mahir Kara için çanlar çalmaya başlamıştır.
galiba değeri çok sonraları anlaşılacak şahsiyetlerden biridir.
Ne hikmetse her eli kalem tutanın bir ateist dostu vardır. ergenin de her konuda bir sözü vardır. bunca sıkıntısı varken bir de varoluş meselesini çözmesini beklemek saflık olur. Hem ateiste cevap vermek için sıraya girmeye ne hacet var ki...
Benim için, "bir zamanlar amerika" çağrışımı yapan gençliğimin en atarlı dönemidir.
Umutla babasını darağıcından almak isteyen onurlu bir evladın inanılmaz mücadelesidir. 14. bölümünü merakla beklediğim, Kabadayılığın şiirini yazan bir ailenin hüzünlü öyküsüdür. Karadayı'dır. http://www.karadayi.biz
Bir gecede 5 memur maaşını masalarda bırakan mutlu azınlık duysa mıçıyla güler.3 gün çalışıp 10 memur emeklisi kadar emekli alan milletvekilleri de fifisiyle güler. Ben açım ve itiraz etmiyorum ama bu memur niye itiraz ediyor psikolojisi ile açılmış bir başlıktır. Hayatı 2 dilim ekmek, 2 göz evin kirasını ödemek olarak algılayan bir eziğin haleti ruhaniyesi ile yazılmıştır. Haftada bir sinemaya giden, aylık 500 tl doğal gaz parası verecek kadar ısınan, kitap okuyup senede bir tatile giden memurun durumunun bazılarını ziyadesiyle germesidir.
Giderek yükselen bir gerilimiyle, milletin ah biraz eğlence olsa eyiydi dedikleri dizi.http://www.karadayi.biz
görme engelli biri tarafından yazılmış blog yazısıdır.O pencereden anlatılanlar hüzünlü değildir. Tam tersine, ulan ben niye edirne'den öteye gidemedim demenin resmidir. Bu sabah itibarıyla, okuduğum en güzel gezi yazısı olmuştur. https://www.otelbul.org/g...nin-penceresinden-italya/
imam hatip mezunu olmak isterdim ak ulam ak. şube müdürü olurdum, ilçe müdürü ne bileyim müdürlük kalmaz ise yeni müdüriyetler açtırır oraya genel müdür olurdum.
kafamın karıştığı durumdur. demokrasi aşıklarının dolmabahçe görüşmesine gülüşmesi durumudur. durumdur işte, güçler ve dengeler birbirini sobeler. (bkz: filler ve çimenler)
Bunu "cehennem başkalarıdır" , "olay kapanmıştır" , "ölmek yeni bir şey değil, yaşamak da yeni sayılmaz ama" diyenlere sorsak kim bilir nasıl korkunç ve ürkütücü bir ruh durumuyla karşılaşırız. Bu sonuca götüren koşullara lanet okunsa daha iyi olur. Fakat bana sorsalar, "yapacak çok işim var" diyenlerdenim.
Canım ülkemin insanlarının sahip olmasını çok istediğim durumdur. Nice kazıklar yedim zaten yoktular! diyen sevgili yurttaşlarım ah biraz hafızaya sahip olsalardı hiç böyle olmaz idük!