bugün
- güzel kadın görünce söylenen replikler15
- küresel ıkınma20
- limonlu makarna9
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız13
- ah oh sesleri gelen komşuyu kibarca uyarmak10
- sunulan yemekte kusur bulmak13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan18
- doğan l8
- türkiye'nin ab üyesi olmasını istiyoruz8
- kızlarda uzun boylu erkek takıntısı12
- ekrem imamoğlu'nun ilkokul diploması9
- klarnet calan sarapci koala 617
- kimseden nefret edemeyen insan14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları19
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek12
- en sevdiğiniz aktörler14
- bir kadına kilosunu sormak15
- ayak fetişizmini kabulleneceksiniz10
- anın görüntüsü14
- judas'ın sözlüğe vedası42
- arkadaşlar teraviye neden gelmediniz9
- mariyya gibi giyinmek10
- en sevdiğiniz 4 yazar21
- insan olmaya ceyrek kala'nın ayakkabıları10
- peygamber efendimizin şakalaşmayı sevmesi16
- anneannenin ölmesi11
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim13
- v a m p i r o v14
- suriyede linç edilen alevi33
- esed 800 bin sünni öldürdü diye sevinen tip13
- bu yaz hayata geçirilecek planlar24
- en sevdiğiniz 3 filmi puanlamak9
- en sevdiğiniz tatlı nedir20
- manyak olmaya karar verdim18
- bana gidelim mi diyen kadın10
- havaların aniden ısınması10
- başka bir evde uyumak12
- gidesi olanı iter misiniz13
- sahurdayız uludağ sözlük14
- gecenin şiiri9
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11

entry'ler (487)
evet doğru söylüyor olabilir insanın sabah kalktıktan sonra ölçtüğü boyu ile akşam ölçtüğü boyu arasında 1,5-2,5 cm fark olabilir kendimden biliyorum sabah boyum 179,7 cm akşama doğru 177,5'ya kadar düşebiliyor gün içindeki aktivitelerinize göre.
tamam kontol paneli filan iyi güzel ama şarj süresi rezalet resmen sünger gibi emiyor bataryayı hiçbirşey yapmadan..
not: iphone 7
not: iphone 7
sonuçlar gerçekten ilginç kıran kırana gidiyor ateist/deist, sünni ve alevi yazar arkadaşlar kafa kafaya gidiyor at başı.
üzülmeyin.
tokatla belki uyanır veya en yakınındakine söyle annen, baban, kardeşin yardım etsin beraber tokatlayın belki kalkar hayata döner.
büyüklük sıralamadaki gibidir ;) fenerbahçe %43, galatasaray %23, beşiktaş %20
Fenerbahçeliyiz allaana kadar.
hepsini öldürmek deyimi saçma olmuş ama ağrı patnosda karısına bok yediren malum ırktan yada kafa kesen çöl sürüngenlerinin bu dünyadan eksik olması insanlık medeniyetine büyük fayda sağlar.
baba tarafından makedonya türküyüm anne tarafından ise bulgaristan türküyüm bu türklük gururu bana yetiyor.
benim bu ya la * babam annem amcalarım dayılarım dedemler bütün sülale galatasaraylı ama gel gör ki ben ve 3 kardeşim hepimiz sarı lacivert renklere gönül vermişiz tutku derecesinde aile içi tatlı rekabet oluyor derbilerde işin tuhafı kuzenlerinde büyük bölümü fenerbahçeli.
galatasaray fetöcüler kulübü! olduğu tescillenmiştir içinde bol miktarda kansızları şerefsizleri vatan hainlerini barındıran kulüptür fetösaray! tarih bunuda yazar..
grafik kartı bozulmuş yeni grafik kartı al.
beşiktaşak borcu 1 milyar 479 milyon lira
6s borcu 1 milyar 564 milyon lira
fenerbahçe 386 milyon lira
başka sorum yok.
6s borcu 1 milyar 564 milyon lira
fenerbahçe 386 milyon lira
başka sorum yok.
1. dünya harbinde grandpam çanakkalede savaşmış ve martyr düşmüş grandmam öyle anlatırdı. savaş vesilesiyle türkiye'ye mülteci olarak geldiğimde çanakkale martydomu ziyaret etme fırsatım da oldu. ve grandpa'mın kabri şerifini de gördüm. sırf aynı milletten değiliz diye siz balkan göçmenlerinin yaptığını şiddetle kınıyorum türklerden böyle bir kınama hiç bir zaman olmadı ama sonradan türkleştirilen balkan göçmenleri aşırı ırkçılık yapıyor.
bu topraklarda balkan göçmenlerinden çok bizim hakkımız vardır. net.
bu topraklarda balkan göçmenlerinden çok bizim hakkımız vardır. net.
japonca değil çince diyor adam şebekliğin lüzumu yok.
benim bu malesef tek tük beyazlar çıkmaya başladı ve şakaklar artık kendini belli ediyor.. bilin diye söylüyorum bu ani yaşlanma belirtileri bir anda ortaya çıkıyor 26-27 yaş arası daha bu yaz hiç beyaz saçım yok iken bir anda 4-5 ay içinde dedeye evrilmeye başladım.
edit: güzel alımlı bayanları bir ayran içmeye beklerim çayda olur alman birasıda olur kımızda olabilir fark etmez yani. :)
edit: güzel alımlı bayanları bir ayran içmeye beklerim çayda olur alman birasıda olur kımızda olabilir fark etmez yani. :)
hacı elimizde yahudilik kalmadı ama çok temiz ikinci el musevilik var yada beğenirsen klasik masonluk oda olmazsa siyonist felsefe var seç beğen al.
şunu açıkca söyleyebilirim ki bir kaç istisna il hariç karadeniz'den adam çıkmaz.. yalan söylemek bunların milli sporu gibi birşey ve aşırı derecede kılıbıklardır evin avradı mı erkeği mi oldukları beli değil ve en adi özelliklerinden biri fena yalaka olmaları eğer bir çıkarları varsa domalırlar bile.. her bölgeden memleketten insan gördüm tanıdım ama bu bölgenin insanı belirgin bir şekilde karaktersiz ve beş para etmez o kadar laf edilen kürtler insanlık olaran bunlarla kıyaslanamaz dahi.