bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
entry'ler (52)
puan farkı 9 olur bu maç sonucunda.
Geçim kaynağı temel olarak zeytin olan 4200 nüfuslu , ayvalığa 17 km mesafede sakin küçük bir ilçe. Ayrıca memleketimdir.
şebnem paker - dinle
village people - YMCA.
village people - YMCA.
evet efendim dediklerinizin yanında mendirek , livatya ve bişiler sarkıtan bayırlarına da aşinayız
haftanın 6 günü eşşek gibi çalışıp anasının ağlaması yetmiyormuş gibi çocuklar hava alsın diye kıra çayıra götüren orada da özüne göre hareket eden adam gibi adamdır efendidir.
gayet faydalı ve alınası bir ürün. Çocuklara düzenli tertipli olmaları gerektiği bilincini sağlaması ve yatak toplama süresini azaltması da cabası.
bir tutam sevgiye muhtaç olduğumuz şu günlerde çok hissedeceğim duygu yumağı.
son dönemde moda olması ile kızların ilgisini çekmiş ve ben gibi bazılarının popüler olmasını sağlayan isim.
sanıyorum bana en güzel hediyelerden birisi herkesi aradım ama kendimi aramak aklıma gelmedi bana başlık açılması duygulandırıcı teşekkürler.
bütün bir yılı daha güzel birşeyler olarak diye beklemekten daha kestirme bir yol.
izmit-gölcük-karamürsel-gebze civarında iş arıyorum. deri mühendisiyim. 2 yabancı dilim var. çeşitli giyim mağazalarında 2 yıl yöneticilik tecrübem mevcut. ön muhasebe stok takip proglamlarının çoğunu bilirim. nebim winner programında teknik destek tecrübem var.*ilginenlere duyurulur.
edit:ciddiye alanlar veya ciddiyet dışı entryler olmaz diye yazmıştım. yazdıklarımda da gayet ciddiydim ama artık sözlüğe ciddi yazmayı bi daha düşünmek gerekiyor galiba.
edit:ciddiye alanlar veya ciddiyet dışı entryler olmaz diye yazmıştım. yazdıklarımda da gayet ciddiydim ama artık sözlüğe ciddi yazmayı bi daha düşünmek gerekiyor galiba.
ilk 5-10 denemede başarı sağlanamadıysa çiftlerden erkek olanının kendisini damızlık , dişi olanının tarla gibi hissetmesine sebep olan istek.
not:bu hissiyat isteklerini fiile dökmemiş çiftler için geçerli değildir..
not:bu hissiyat isteklerini fiile dökmemiş çiftler için geçerli değildir..
nereye kafanızı çevirseniz efetur , asyatur , gürkan ve can pişmaniyesini birarada ve uyum içinde gördüğünüz şehir.
asıl işi ve kuruluş amacı istanbullu gençlere bale , senkronize jimnastik , kulplu beygir gibi jimnastik dallarını sevdirmek ve bünyesinde yaptırmak olan avrupa yakası kulübü. *
delikanlılığın kitabını yazdıktan sonra bununla yetinmeyip makyaj yapıp dansöz kisvesine bürünen uzağından bile geçilmeyesi zat.
mahkeme kararıyla yıldız almayan, hakem satın almayan , şaibe şampiyonlukları olmayan , yenebilmek için 17 takımın karşısında birlik olduğu , fransızların veya burjuvanın oynasınlarda eğlensek diye kurmadığı , asıl işi bale jimnastik değil spor olan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün de sempatisini kazanmış büyük türkiyenin büyük takımı.
güzel ve dişi bir çağrışım yapmakla beraber genellikle tercih edilesi kız tipi..