bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri39
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı5
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar4
- iremga11
- en sevilen meyveler6
- togg'a lpg taktırmak11
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler5
- barış manço nun ölüm sebebi2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- venezuela geçici devlet başkanı rodriguez'in türki2
- sibel can diyeti6
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- yagmurcu3
- insanları mutlu etmek2
- zaman baba7
- beyazpenisliyabancı3
- ona bir şey söyle15
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- aziz yıldırım13
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- aberdeen2
- güne kahve ve donut ile başlamak2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- schopenhauer'un kadın nefreti3
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- yorgun mermi22
- gereksiz vergiler2
- florya ormanı2
- ısparta9
- cinayet saati neredeydin3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler4
- ermeni kini2
- günün sözü2
- soğuk suyla duş alan insan3
- gammazlama yapmamak12
- kaşlarını alan erkek3
- 21 gün diyetteyim2
entry'ler (13)
genellikle geleneksel düşünce tarafından kelimelerin anlamları değiştirilerek farklı anlamlar ortaya çıkarılmış kitap.
Bağlama uymaz, diğer yerlerde başka anlam verilen kelimeye öbür tarafta çok daha başka anlam verilir vs.
sonra neden yeni nesil dinden uzaklaşıyor diyorlar.
Şu an 30 a yakın farklı meal var. Gerçekten okumak, "ulen ne anlatıyor bir kitap?" diyenler bu 30 meali de gözden geçirerek okumalı, bunun için kuranmeali.com sitesi uygun mesela. Benzer telefon uygulamaları da var.
Ondan sonra inanıyor musun, dinden mi çıkıyorsun gerisi sana kalmış. En azından kendim okudum farkına vardım diyerek kitaba inanırsın ya da reddedersin, kulaktan dolma bilgilerle değil.
Bağlama uymaz, diğer yerlerde başka anlam verilen kelimeye öbür tarafta çok daha başka anlam verilir vs.
sonra neden yeni nesil dinden uzaklaşıyor diyorlar.
Şu an 30 a yakın farklı meal var. Gerçekten okumak, "ulen ne anlatıyor bir kitap?" diyenler bu 30 meali de gözden geçirerek okumalı, bunun için kuranmeali.com sitesi uygun mesela. Benzer telefon uygulamaları da var.
Ondan sonra inanıyor musun, dinden mi çıkıyorsun gerisi sana kalmış. En azından kendim okudum farkına vardım diyerek kitaba inanırsın ya da reddedersin, kulaktan dolma bilgilerle değil.
gerçek adı alexandra kuznetsova olan genellikle rock şarkıları piyano ile uyarlama*lar yapan rus hatunun sahne adı.
Fade to black, zombie, back in black ve what i've done uyarlamaları çok iyi.
Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/c...&sort=p&flow=grid
Spotify : https://open.spotify.com/...st/2jQR12WWMiQByk6Dnt6H4T
Fade to black, zombie, back in black ve what i've done uyarlamaları çok iyi.
Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/c...&sort=p&flow=grid
Spotify : https://open.spotify.com/...st/2jQR12WWMiQByk6Dnt6H4T
Öncelikle bütün "-izm" ler tehlikelidir.
Genelde de bu "-izm" akımları fikirdaşlarının bir şekilde kendi düşüncelerini dayatma adına karşı akıma veya bütün halka zulmetmesiyle zamanla biriken kin sonucu eninde sonunda yok olurlar.
Siyaseten bugün kemalizm sona ermiş olabilir ama erdoğanizm, tayyipizm başlamıştır. Ve bu fikir akımına sahipler de yavaş yavaş zulümlerine başladılar. Yakında bunlar da yom olacak.
Sonrasında da yeni "-izm" hareketi oluşmaz umarım, yeter artık!
Genelde de bu "-izm" akımları fikirdaşlarının bir şekilde kendi düşüncelerini dayatma adına karşı akıma veya bütün halka zulmetmesiyle zamanla biriken kin sonucu eninde sonunda yok olurlar.
Siyaseten bugün kemalizm sona ermiş olabilir ama erdoğanizm, tayyipizm başlamıştır. Ve bu fikir akımına sahipler de yavaş yavaş zulümlerine başladılar. Yakında bunlar da yom olacak.
Sonrasında da yeni "-izm" hareketi oluşmaz umarım, yeter artık!
bir kutsaliyet demeyelim de ülkenin geleceğini yetiştirmede en az ana baba kadar önemli bir yerdedir, geleceği şekillendirenlerden bir zümredir öğretmenler.
maalesef eğitim sisteminin kötülüğü, atanamama sorunu, özelde düşük maaşlar öğretmen kalitesini de düşürmüştür.
üniversite sınavında 200 bin e girmiş ama matematikten yerlerde olan kişi matematik okuyor, fizikten yerlerde olan fizik okuyor.
ayrıca görülüyor ki buradaki lay lay lom yazarların ana babası da kendisini yetiştirememiş sanırım, ilkokuldan başlayarak üniversiteye kadar ağacı yaş iken eğiltemeyen velilerinden sonra öğretmenlerin çabası da bir noktaya getirebilmiş anca.
zihniyet olarak bomboş bir nesle hoş geldiniz.
pubg oynamaya, saçma sapan elektronik rap ile aleyna tilki dinlemeye ve acun programları ile saçma netflix dizileri izlemeye devam gençler!
maalesef eğitim sisteminin kötülüğü, atanamama sorunu, özelde düşük maaşlar öğretmen kalitesini de düşürmüştür.
üniversite sınavında 200 bin e girmiş ama matematikten yerlerde olan kişi matematik okuyor, fizikten yerlerde olan fizik okuyor.
ayrıca görülüyor ki buradaki lay lay lom yazarların ana babası da kendisini yetiştirememiş sanırım, ilkokuldan başlayarak üniversiteye kadar ağacı yaş iken eğiltemeyen velilerinden sonra öğretmenlerin çabası da bir noktaya getirebilmiş anca.
zihniyet olarak bomboş bir nesle hoş geldiniz.
pubg oynamaya, saçma sapan elektronik rap ile aleyna tilki dinlemeye ve acun programları ile saçma netflix dizileri izlemeye devam gençler!
Türkiye'nin gümbür gümbür gerisin geriye gitmesidir.
Hükumet ve peşindeki sürülerin zihniyeti o yönde.
Sanıyorlar ki Osmanlı olunca her yere hükmedecekler.
Oysa Osmanlı'nın son yüzyıllardaki çöküş sürecine girdiler.
Herşeye vergi, tek adamlık rejimi halkın çoğunluğunun açlık sınırı altında olmasını görmezden gelip saraylar yaptırıp şatafat içinde yaşamaları vs.
Bizi bu zhinyetten kurtaracak bir devrimci lazım.
Hükumet ve peşindeki sürülerin zihniyeti o yönde.
Sanıyorlar ki Osmanlı olunca her yere hükmedecekler.
Oysa Osmanlı'nın son yüzyıllardaki çöküş sürecine girdiler.
Herşeye vergi, tek adamlık rejimi halkın çoğunluğunun açlık sınırı altında olmasını görmezden gelip saraylar yaptırıp şatafat içinde yaşamaları vs.
Bizi bu zhinyetten kurtaracak bir devrimci lazım.
Hesabı kolaylaştıracak, düğünlerde takılmasını ise zorlaştıracak durum.
yakın dönemde togg için söylenen, beklenen otomobil.
fiyatı da en az 1 kilo altın olacaktır, çıktığında hatırlatırsınız.
fiyatı da en az 1 kilo altın olacaktır, çıktığında hatırlatırsınız.
genelde bu dönemde ak parti destekçisi medya organları için kullanılan ifade.
bunlar dünyayı yöneten aileleri biliyorlar ve defalarca "büyük oyunu" bozuyorlar. Ama kaç zamandır kabataş görüntülerini ve cami hoparlöründen çav bella çalanı bulamıyorlar bir türlü.
bunlar dünyayı yöneten aileleri biliyorlar ve defalarca "büyük oyunu" bozuyorlar. Ama kaç zamandır kabataş görüntülerini ve cami hoparlöründen çav bella çalanı bulamıyorlar bir türlü.
aslında youtube music kullanılarak artık gereği de olmayan durum.
Ama yok ben para veremem diyorsan youtube linkini mp3'e dönüştüren web siteleri, telegram botları mevcut.
Önerim ayda bir sigara parası ücreti verip yapılan emeğe saygı göstermendir.
Ama yok ben para veremem diyorsan youtube linkini mp3'e dönüştüren web siteleri, telegram botları mevcut.
Önerim ayda bir sigara parası ücreti verip yapılan emeğe saygı göstermendir.
1 tam altından az olan ücrettir.
halkın yarısına yakını 1 ay ve belki de haftanın 6-7 günü saatlerce çalışıp 1 tam altın bile alamıyor.
halkın yarısına yakını 1 ay ve belki de haftanın 6-7 günü saatlerce çalışıp 1 tam altın bile alamıyor.
son iki dizüstü bilgisayarımın markasıdır.
ikincisini almamın nedeni de elbette birincisinden memnun olmam. ilk dizüstünü 8 - 9 sene kullandım. Şimdikini ise 3 senedir kullanıyorum.
Memnun olduğun markadan şaşmamak gerek. Mesela cep telefonu performansı için de şu an asus'tan memnunum 3 senedir taş gibi hala. ama değişim zamanı geldiğinde asus alamayacağım gibi Türkiye'ye yeni cep telefonu modellerini getirmiyorlar sanırım artık.
ikincisini almamın nedeni de elbette birincisinden memnun olmam. ilk dizüstünü 8 - 9 sene kullandım. Şimdikini ise 3 senedir kullanıyorum.
Memnun olduğun markadan şaşmamak gerek. Mesela cep telefonu performansı için de şu an asus'tan memnunum 3 senedir taş gibi hala. ama değişim zamanı geldiğinde asus alamayacağım gibi Türkiye'ye yeni cep telefonu modellerini getirmiyorlar sanırım artık.