bugün
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı27
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu8
- hayattaki amacınız ne23
- uludağ sözlüğün dirilmesi11
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı8
- v a m p i r o v10
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı47
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı9
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak12
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece11
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar8
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali11
- berat kandili10
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi12
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek10
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu8
![bu nick zaten kullanilmaktadir kapak fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/rs/profil/img/wallpaper.jpg)
![bu nick zaten kullanilmaktadir profil fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/zlib/aa/tas4/assets/img/none.jpg)
entry'ler (48)
ilk üye olduğunda hakkında yazılan toydur, biraz koşturması gereklidir tadındaki cümleleri, sözlükte geçirdiği yıllara dayanarak başka yazarların adı altına yazmayı kendine görev edinen yazardır.
online kayıt sistemini sözde getiren üniversitem.
uzun zamandır izlediğim en etkileyici filmlerden biri, senaryoydu, klişelerdi falandı filandı bunların hepsini arkada bırakırsak o mutheşem görsel şölen bile yeter. 162 dakikaymış film eve geldiğimde imdbden gördüm ama 10 dakikada izledik ve bitti gibi geldi. imkanınız varsa üç boyutlu izleyin. muhteşem bir filmdi.*
http://www.spring4sims.com adresinden yüzlerce güzel şey indirilebilecek bağımlılık yapan oyun.
insiyatifini kullanamayarak 17.10.2009 tarihinde yollanan (istanbul'dan ankara'ya) kargomuzun hala teslimatini sağlayamayan genel merkezde müdür olduğunu söyleyen Betül isimli çalışanın oraya nasıl alındığını düşünmeme neden olan kargo şirketi.en üst düzey yetkili kendisiymiş.acaba kargo şirketi kendisi gibi yeteneksiz elemanlar yüzünden mi bu hale geldi,zaten o halde olduğu için mi onun gibi vasıfsız bir müdüre sahip olduklarını da düşündüren şirket.*
acıbadem şubesindeki muhteşem! çalışanları sayesinde ankara merkez ordu evine gönderdiğimiz kargonun bir türlü teslim alınamamasını sağlayan bir de hata bizdeymiş gibi insiyatif kullanarak belki kargonuzu geri götürebiliriz diye bize lütufta bulunan kargo şirketi.merkezdeki betül hanım da ayrı bir mükemmel çalışandır.allah düşürmesin.
yazın sıcaktan dolayı açılmadık kapı pencere kalmaz.Tam bu esnada uçarak* yaklaşık 7-8 cm boyundaki hamamböceklerinin salonun ortasına pat diye düştüğü,şirin ve modern ilçe.
kendi forumunda insanların ukalaca cevaplar vererek bilmişlik tasladığı oyun.Allah vere yanlış bir yere yanlış bir soru yazın ellerinde terlik sizi kovalamadıkları kalır.kimseyle muhatap olmadan gayet güzel oynanabilen oyundur.
emily deschanel'in telaşlı bir tavır içinde ordan oraya dolandığı dizi.
(bkz: ben izlerken yoruldum)
(bkz: ben izlerken yoruldum)
kendini öldürmek.
karaköy iskelesinde kaybettiğim,bulan kişinin facebookuma mesaj atmasıyla bana geri dönen* manyetik bilet.
ilk izlenim olarak nazik diyebileceğim tavsiyesine teşekkür ettiğim yazar.
hoşbulduk diye cevaplamam gereken yazar.
nickimi tıkladığımda yorumunu görüp beni tebessüm ettiren sözlük yazarı.