bugün
- sokaklar devletindir17
- polise asit atan çapulcu31
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması24
- yay burcu erkeği12
- ekrem imamoğlu45
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi27
- lunaparkların neslinin tükenmesi8
- sahurdayız uludağ sözlük17
- en son ne zaman ağladınız12
- zengin olmak9
- türkiye nin geleceği11
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- günün sözü10
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10
- 23 mart 2025 macaristan türkiye maçı17
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike10
- v a m p i r o v12
- domdom usa'nin türkiye de harcayacağı euro11
- anın görüntüsü13
- ekrem imamoğlu'nun silivriye götürülmesi11
- insan olmaya ceyrek kala9
- nasılım baba11
- filiz akın14
- mikifare şapkası takan matador8
- atatürkü sevme zorunluluğu11
- arkadaşlar merhaba11
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez15
- aşık olunan kızın onlyfansçı çıkması8
- akp bitmiştir15
- fotokopici bi erkek12
- 3 gizli tanık ifadesi ile tutuklamak15
- savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı32
- ekrem imamoğlu vs ümit özdağ9
- tuvalete gittim10
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil15
- sudenaz0726
- cuhape'nin gençleri provoke etmesi20
- ekrem imamoğlu'nun hdp aşkı14
- 22 mart 2025 üniversitelilere operasyon12
- sözlük yazarlarının asla pişman olmayacağı şeyler18
- ebusuud efendi10
- güvenilmez yazarlar19
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5015
- kadir mısıroğlu14
- imamoğlu adliyeye sevk ediliyor18
- cüppeli ahmet'in kızı10
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- claudia s cloud13
- imamoğlu zaten zengin niye çalsın ki12

entry'ler (18)
instagram kullanmayı bir halt sanan, bütün gün salak videolar izleyip buna gülen ıq düşüklüğü yaşayan insan acilen instagramı bırakmalısın loser falan değil game over olursun dikkat!
umudun olmaması, hayallerinin gerçekleşmeyeceğini kabullendiğin an.
kadın en çok kendini sever, sende ise menfaati varsa onu sever sende mal gibi bir gülüşünü, sesini, kokusunu seversin. kadın sendeki menfaati kalmadıysa gider sende neden bitti diye üzülür, unutamazsın sen içersin o başkasını çoktan bulmuştur.
biri tuvalet demiş aklınız fikriniz ülkenin içene etmekte yahu kitap ücretsiz olsun müzeler ücretsiz olsun da kültürlenin biraz be!
doğru insanla evlenilirse milyon kez ölmeye razı oldğum insandır.
cinsel başlıklar açıpta yazanlarla sözlükteki ergenlerin sayısıyla doğru orantıda olduğunu göstermektedir.
saç uzatmak ne zamandan beri sıradanlık olmuş anlamadığım durum, oysa ki tam aksine saç kadına en çok yakışan onu güzel gösteren ayrıntıdır lütfen depresyonunuzu saçınızdan çıkartmaya çalışmayın.
masumluktan söz etmek gülünç diyen kişiler yüzünden coçukların masumiyetlerini küçümseyen beyinlerin var olduğunu görmekteyiz napalım kardeşim sen buyuyunce masumiyetini kaybedip iğrenç bir insan olduysan ama butun çocuklar masumdur, saftır.
evet yanlış duymadınız açık çok var iş garanti diye gidilen meslekte 5 aydan beri atama olmuyor ve en az 3 ay daha olmayacağı kesin. eski sağlık bakanının söz vermesine rağmen yeni bakanın atama ile hiçbir laf söylememesi sinir bozucu. açık çok demesini biliyor ama. demek istediğim en çok alımın olduğu söylenen mesleklerin birinde bile işe girememe sıkıntısı yaşanıyorsa diğer meslek gruplarına bu zor günlerde allahtan sabır diliyorum.
sanatçılardır efendim sanatçılar aleyna gibilerine sanatçı demek istemiyorum mesala izmirin sokaklarında sanat yapan bu ablamız ve niceleri hiç bir zaman karşılığını alamıcaklar.
bu videoyla ne yapmak nereye varmak istenmektedir. Pakistan izlerinin olduğu kapalı kişinin ( cinsiyetini anlamadım) var olduğu ama illaki ana fikrinin olması gerektiği kısa filmin vermek istediği mesajı söyleyebilen arkadaşlar var mı? kısa filme burdan ulaşabilirsiniz.
başlığı görünce dayanamıyorum çok iyiydi ya özledik ayrıca ilgilileri için hikayesini buradan ulaşabilirsiniz.
Dünya; (Yerküre), Güneş Sistemi'nde Güneş'e en yakın üçüncü gezegendir. Güneş Sistemi'ndeki en yoğun ve beşinci büyük gezegendir. Şu an için üzerinde yaşam olduğu bilinen tek gezegendir.
geometride bir ucu sınırlı olan doğruya denir.
osmanlı imparatorluğu'nda donanma komutanlarına verilen addır.
solunum organından dokulara oksijen, dokulardan solunum organına ise karbondioksit ve proton taşıyan protein.
1996 yılında doğan duru, güneş duru, berke hatipoğlu ve ilke hatipoğlu tarafından kurulan rock müzik grubudur.
moleküler ağırlığı 5,8 kilodalton (kda) olan, polipeptit yapılı ve vücuttaki karbonhidrat özüştürmesinin düzenlenmesinde glukagon ile birlikte rol alan bir hormondur. kan şekerini düşürücü etki yapar.