bugün

entry'ler (5)

ilhan uçkan

durumu şöyle özetleyelim. gerçekten güzel tavsiyeleri var kendisinin. ilişkinizi tüm detaylarıyla anlattığınızda mantıklı ve işe yarar önerilerle geliyor. fakat ilişkinizi düzelten tam olarak bu kısım değil. bir gün çok büyük bir aydınlanma yaşıyorsunuz ve şunu fark ediyorsunuz : üzülerek söyleyeceğim ki siz kendi ilişkinizi yönetemeyen, ilhan hanımdan tavsiye almadan hiç bir halt yapamayan aciz, zavallı günümüz terminolojisiyle ''yıkık'' bir insansınız. bu farkındalıkla gidip bir de ilhan hanıma bu iş için ödediğiniz meblayı hesaplarsanız bir ilişki uğruna maddi manevi kendinizi nasıl bitirdiğinizi göreceksinizdir.
işte tam orada gelen aydınlanmayı size anlatamam. bir anda kendinize geliyorsunuz ve şahane bi insan oluyorsunuz. dolayısıyla ilişkiniz kökünden düzeliyor veya siz düzeliyorsunuz.

mutsuzluk sebepleri

mutsuzluk sadece baktığın penceredir, pencereyi değiştirince mutsuzluk kalmıyor.

ev kızıyla evlenmek

Ev kızı denince akla gelen profil nedir mesela. Ben üniversite mezunu veya değil belli sebeplerle iş bulamamış fakat kendini yetiştirmeyi bilen tüm gün totosunu yayıp kadın programı izlemeyecek biriyle evlenmek isterdim eğer ev kızlığı buysa.

en sıkıcı kitaplar

başıma bir şey gelmeyecekse yüzyıllık yalnızlık.

en son hangi kitabı okuduğunu bilen kız

Sallamışsa da hatırlamıyorum diyenden daha çekici olduğu kesin.