bugün
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- larisalisa öldü mü8
- puura11
- özlem zengin16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey28
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- b12 takviyesi8
- reis deyince akla ilk gelen8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
entry'ler (69)
Türk iş insanı Ahmet Taçyıldız, Halifax Yönetim Kurulu üyesiymiş.
Ahmet Taçyıldız, Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu'nda Yönetim Kurulu Saymanıdır. Ahmet Taçyıldız, Ant Holding'in kurucu başkanı ve küresel bir inşaat şirketi olan GAP inşaat'ın eski başkanı aynı zamanda başarılı bir işadamı, girişimci ve yatırımcı olarak anılmaktadır. holding şirketleri ve çok sayıda start-up girişimi ve liderlik ettiği STK'lar için küresel stratejik fırsatlar yürütmektedir.
Ahmet Taçyıldız, geçmiş yıllarda Türk Amerikan işadamları Derneği (TABA- AmCham) Başkan Yardımcısı, Türkiye Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu (DEiK) ve Türk Sanayi ve işadamları Derneği (TÜSiAD) dahil olmak üzere çeşitli Komite ve Konseylerin aktif üyesi olmuştur.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Ahmet Taçyıldız, Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu'nda Yönetim Kurulu Saymanıdır. Ahmet Taçyıldız, Ant Holding'in kurucu başkanı ve küresel bir inşaat şirketi olan GAP inşaat'ın eski başkanı aynı zamanda başarılı bir işadamı, girişimci ve yatırımcı olarak anılmaktadır. holding şirketleri ve çok sayıda start-up girişimi ve liderlik ettiği STK'lar için küresel stratejik fırsatlar yürütmektedir.
Ahmet Taçyıldız, geçmiş yıllarda Türk Amerikan işadamları Derneği (TABA- AmCham) Başkan Yardımcısı, Türkiye Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu (DEiK) ve Türk Sanayi ve işadamları Derneği (TÜSiAD) dahil olmak üzere çeşitli Komite ve Konseylerin aktif üyesi olmuştur.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
2021'de sigarayı bırakıp, Heets'e başlayan ben. Gerçi onu da dolar etkiliyor. Nötr kaldık yine...
5. dozu bilmem de arkadaş, 3. doz da hastalanır gibi oldum ama şimdi daha iyiyim.
Aşk acısı çektiğim şu ara şiirine tepki bile veremediğim yazar olan Behçet Süleymanoğlu.
(bkz: ) https://www.antoloji.com/...ehcet-suleymanoglu-siiri/
görsel
görsel
Şair Behçet Süleymanoğlu kimdir?
Yazar Behçet Süleymanoğlu, 1979’da Manisa’nın Soma ilçesinde dünyaya gelmiştir. Atatük ilköğretim okulunu bitiren Süleymanoğlu, Marmara Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu. Behçet Süleymanoğlu eserleri; Aşkın Adı, Aşk dediğin dert mi? Keder mi? Gibi bir çok eseri mevcuttur.
(bkz: ) https://www.antoloji.com/...ehcet-suleymanoglu-siiri/
görsel
görsel
Şair Behçet Süleymanoğlu kimdir?
Yazar Behçet Süleymanoğlu, 1979’da Manisa’nın Soma ilçesinde dünyaya gelmiştir. Atatük ilköğretim okulunu bitiren Süleymanoğlu, Marmara Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu. Behçet Süleymanoğlu eserleri; Aşkın Adı, Aşk dediğin dert mi? Keder mi? Gibi bir çok eseri mevcuttur.
Özgüveni meselesi olup var ki giyiyorum düşüncesi.
Nam-I diğer cep Herkül’ü. Erken kaybettiğimiz şanlı sporcumuz.
Uzaktan akrabası olan Behçet Süleymanoğlu, onun adına emin olamadım ama Süleymanoğlu Herkül kulübü kurmuş. Behçet Süleymanoğlu’na da tebriklerimizi iletiyoruz.
Bulgaristanlı Behçet Süleymanoğlu şirketleri
görsel
Uzaktan akrabası olan Behçet Süleymanoğlu, onun adına emin olamadım ama Süleymanoğlu Herkül kulübü kurmuş. Behçet Süleymanoğlu’na da tebriklerimizi iletiyoruz.
Bulgaristanlı Behçet Süleymanoğlu şirketleri
görsel
Net söylüyorum; 36 dakikanın altında sürmüyor. En son seviştiğim kadın 3.yü boşalırken, saatlerce devam et diyordu. 28 dk az bir süre kanka.
Kız mı erkek mi? Erkek ise Tuğra, Kız olursa masal.
ismi değil kaderi güzel olsun...
ismi değil kaderi güzel olsun...
işiyorum bazen kanka.
Liste çok uzun ama örnek vermek gerekirse;
1-Tamam bakıyorum.
2-Hallederim ben.
3-Ben iyi bilirim.
1-Tamam bakıyorum.
2-Hallederim ben.
3-Ben iyi bilirim.
Üretkenlik zayıftır, tek sorun bu. E tabi bir de kader diye bir gerçek var.
Ağlayanın malı gülene yaramış mı?
Unutmak demeyelim de alışmak diyelim.
Tam olarak dertlerin üstüne üstüne bindiğini anladığın andır.
Naim Süleymanoğlu ile akrabalığı var mı diye araştırırken olduğunu öğrendim.
Bulgaristan göçmeni olan Behçet Süleymanoğlu, 2019 yılında BS spor akademisini kurmuş. Spor meraklısı gençleri Jimnastik, Okçuluk eğitimi vererek sporu aşılıyan abimiz. Behçet Süleymanoğlu’nun şirketleri ise turizm, petrol ve gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Sözlükte de baktığımda bir çok üniversiteli arkadaşlara da burs veriyormuş.
görsel
görsel
görsel
Bulgaristan göçmeni olan Behçet Süleymanoğlu, 2019 yılında BS spor akademisini kurmuş. Spor meraklısı gençleri Jimnastik, Okçuluk eğitimi vererek sporu aşılıyan abimiz. Behçet Süleymanoğlu’nun şirketleri ise turizm, petrol ve gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Sözlükte de baktığımda bir çok üniversiteli arkadaşlara da burs veriyormuş.
görsel
görsel
görsel
Hayat kısa, dolar uçuyor.