bugün
- alvaro morata10
- 2 şubat 2025 fenerbahçe çaykur rizespor maçı111
- genç göstermek11
- bir yazarla karşılaşmaktan korkan sözlük erkeği14
- anın görüntüsü12
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı29
- kuresel ikinma nikli yazar10
- eve çiçek gelmesi10
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri37
- aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız14
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri14
- 34 yaşında olmak22
- e f e12
- taksicilerin orospu çocuğu olması10
- ioçk pavyon şarkıcısı olma ihtimali10
- kuru götlü9
- sözlüğün en güzel popolu erkeği14
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi19
- pardonadinizasizmi28
- erkeklerin düşüncesiz olması13
- ne yapsam gay diyorlar13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- aynı karıyla tekrar evlenmek8
- çamaşır makinesinin sallanmaya başlaması13
- 34 yaş yazarlar birliği18
- saç beyazlamasına karşı şampuan önerileri11
- ellerim bos gonlum hos11
- mercedes 302 ile yolculuk yapmış efsanevi nesil9
- şarkı yazmak13
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın35
- 2 şubat 2025 türk futbolunda kara gece56
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri21
- ibo'nun dansöz sibel gökçeyi de sikmesi10
- kur an'ın yarattığı devrimler14
- sözlükte belediye başkanı olabilecek yazarlar18
- en son ne yediniz14
- karınız annenizi dövse boşanır mıydınız9
- martı ile korsan taksicilik yapmak istiyorum14
- sevgiliniz işsiz kalınca her ay 100k verir misiniz8
- öğretmenlere ıq testi şoku10
- iremga'nın hala yaşıyor olması17
- erkekleri cinsel obje olarak gören bayan15
- saraca silsüpüroğlu14
- şarkı sözüyle mesaj vermek9
- 2 şubat 2025 fenerbahçeye verilen skandal penaltı13
- eski model araba almak14
- sözlük yazarlarının gelirleri ve borçları20
- true'nun çıkaracağı kitaba isim önerisi18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri12
entry'ler (38)
Gelip geçici ve her zmn siyasetçi klişesi bir yalancıdır başkada bi sikim değildir. Kul ve elçi diyen mallar olmuş olum bu senin benim gibi bi kul neyin kafasını yaşıyon katıksız mal.
Adamlığın kitabını yazmış kişidir.
Kimseye güvenmiyom ki amk nasıl olsun.
Babama dedim okumiyim zaten okursam okumamışın yanında asgari ücretle çalışacam dinlrmedi şimdi okulun bitmesine az kaldı ve kara kara düşünüyom ben neden okudum amk liseye gitmeyip de bi sanayicinin yanında işe girseydim hertürlü bmw m altımdaydı ama işte başta saç kalmafı amk finaldir vizedir.
Şerefsizin ta kendisidir olum bizede bırakın ln yawşak.
Beni kazıkla diye bağırmaktır bu.
La o zama karınla yaptığın zamandamı haram. Saçma saçma konuşmayın amk.
Ve eklemeyi unuttum her türk sütten çıkmış ak kaşık değildir her kürt te terörist değildir şunu bi şu küçük aklınıza sokun ben türk tanıdım ondan adi şerefsiz yok türk tanıdım ondan iyisi yok artık şeytanlaşmayın.
Kullanıyom ama nasıl kullanıyom saati açsam açmasam aynı geliyor 78 lira elektrik faturası geliyor eğer edaş gelip bakımını yapsa ve neden böyle dese allah kuran çarpsın kullanmam yeminlen her kış elektrik voltajı 120 -150 arası oluyor ln mum yaksam daha fazla aydınlanacak gelsin şu tadilatını yapsın kullanan adi şerefsizdir.
Ma babanın hayrıdır.
Bakire veya değil diye bişi yok amk eğer herkes edebiyle yaşasa herkes bakire kalır.sözde hızlıymış sikim senin hızını ortalıkta şunu patlattım şunu patlattım de evlenmeye gelince bakire arayan angutlara gelsin eğer sen sikini tutsan herkes bakire sahibi olacak ama işte böyle o.ç. ler yüzünden patlak patlak kızlar denk geliyor başkasının altında zevkten kızranan evlikte hiç zevk alamıyor nasıl mutlu olsun.
Ya parası olan kendini bi bok zannediyor ben bu sektördeyim ve iddia ediyorumki sizin çekeceğiniz en iyi film bile kanal 7 de çıkan hint filmlerinin reytingini geçemez olum sizin neyinize bırakın işi bilenler yapsın sizdemi yapmak istiyorsunuz gidin ilk önce bi ders ve yüklü miktarda sermaye ayırında gelin.
1 terörün dini olmaz eğer sen bir sisteme veya devlete çocuk yaşlı kadın demeden saldırırsan bırak terörü insanlıktan çıkarsın kuranı kerimdede geçmektedir "eğer masum bir insanı öldürürsen bütün insanlığı öldürmüş gibi olur" lütfen bir daha din ile terörü aynı kefeye koymayın ben islam dinine mensubum diye diğer dinlerede saygısız depilim bu tamamen insanın varoluş sebebidir lütfen böyle bi saçmalık daha yapmayın.
Günaydın deli gönüllerin güllü en sahi kızı.
Ya hele bi öpüşecek kişiyi bulalım 40000 bin bakteriye razıyım.
Şimdi arap kızı var arap kızı var han gisinden bahsediyorsun eğer fakir se olmaz eğer zenginse her türlü evlenirim sıkıntı yok.
bin ali değilmiydi ya en son oydu ne zaman değişti tamam bakanlar değişebilir ama başbakan ne zaman değişti.
tek kelimeyle "para"başka hiç bir şeye ihtiyacım yok şüşür.