bugün
- donald trump14
- gecenin şarkısı19
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri25
- devlet bahçeli13
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum13
- anın görüntüsü23
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım8
- çilekli gofret yiyen erkek10
- tembel avrat tenceresi8
- hayatı sorgulamak18
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- günün şarkısı13
- ankaralı turgut10
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak10
- hatay usulü soslu döner13
- realite manipülasyonu13
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- jose mourinho35
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
- ötüken'e hacca gitmek12
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı69
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın8
- akşam yemeği12
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu19
- fenerbahçe taraftarı8
- istanbulun en berbat ilçesi17
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız11
- kahve falında kovboy çıkması9
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
entry'ler (198)
Eyyyy... diye başlayan her bir mübarek cümleyi duyduğumda...
bize ne.
doğru belirlemedir la. giyim kuşam olanaklarının artması, kendilerine bakmayı öğrenmeleri, boya süs işlerinin çoğalması, beslenmenin gelişmesi, bir kısmının spor yapması gibi etkenlerle güzelleşiyorlar bence. en azından bir on yıl önceye göre daha iyi durumdalar. haa bir rus kızı gibi değiller tabii halen, o düzeyin uzağındalar daha *
bir başbakanın seçim çalışmasıdır. babası şehit olmuş çocuğu maça götürerek mutlu edeceğini sanır. çocuğumuz nerde olduğunu anlamaya çalışarak çevresine bakarken reklam ihtiyacı hisseden başbakan onun elinden tutarak sırıtıp poz verir. bu sırada başka şehitlerin haberi de kendine yenice gelmiştir. bu reklam çalışması el insaf dedirtir.
Allah rahmet eylesin hepsine, mekanları cennet olsun. Sorumluları memleketin başından tez zamanda def olsun.
bir yarbayımızın yüzbaşı olan kardeşi birkaç gün önce şehit olduğunda yarbay acısı ile bazı eleştiriler söyledi. ak troller, hükümet gazeteleri vs. sekiz koldan insafsızca adama saldırdı. çünkü kimsenin konuşmasını istemiyorlardı. yarbayın alevi olduğunu vs. iddia ettiler.
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
yakamoz.
buraya "reddedilince hemen pes eden erkek" ile ilgili entry gir diyor yukarda. o erkek ile ilgi entry giriyorum:
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
mersin idman yurdu.
ekmek verilmeyesi, sabahtan akşama kadar sopayla dövülesi, soluk alması yasaklanası, linç edilesi tipdir. o kadar büyük parayı beğenmeyen utanmaz tiptir. adam yerine konulmuşsun, o kadar maaş verilmiş sana daha ne isitiyorsun diye başlayarak sövülmesi gereken tiptir!!!
tayyip erdoğan'la birlikte türk milliyetçiliğini ayaklar altına almış olan, tayyip erdoğna'la birlikte 'türk milleti' adını bu ülkeden silmeye çalışan bir grup mhp'liye verilen sesleniş ismi.
deveye diken, insana siken.
itiraf ediyrum, sözlüğe uzun zaman ara vermiştim. geri dönmek için ısınmaya çalışıyorum.
denize komşu olmayan bozkırlarda yaşamalarına karşın bütün dünyaya egemen olmak gibi bir ülküleri olan insanların tarihidir. bu ülkülerini gerçekleştirmişlerdir de. sibirya'dan hindistan'a, kore'den orta avrupa'ya kadar uçsuz bucaksız toprakları, yaşadıkları dönemde bilinen dünyanın hemen hemen yarısını idare etmiş insanların tarihidir. canlı, hareketli, ilerlemeci, kıpır kıpır, okuyana heyecan ve güven veren bir tarihtir. tüm bu hareketliliğine rağmen sağlam bir toplumsal düzeni barındırır. her şey düzen ve kanunla işler. toplumsal düzende düşkünlük, cahiliyelik yoktur. o dönem türklerinin çoğunluğu konar göçer biçimde yaşamıştır ama bozkırda kurdukları birçok şehir de ticaret ve bilim merkezi olmuştur. hakkıyla araştırılmalı ve bütün türklere hakkıyla öğretilmelidir.
deveye diken kuralı burda da geçerlidir. ilişkiyi bu kural üzerine kuran kazanır. burda kazanmaktan kasıt 'ziken' sıfatını kazanabilmektir. ziken sıfatını kazanan her türlü ziker ve kazanır. bu bir döngüdür. ziktikçe kazanırsınız ve kazandıkça zikersiniz. net. (bu tanımdaki zikme eylemi yalnızca cinsel zikme için değil, her türlü zikme içn kullanılmıştır.)
yanlış önermedir. türkiye ortalamasını yansıtırlar. ama bir ingilizce öğretmenliği okuyan kızlar kadar güzel olmadıkları doğrudur.
evine ateş düşmüş kişiden, istediği yere gelememiş kişiden beter olur adam.
ateşi de iyi biliriz biz.
uslu duranlara görünmüyorlarmış.
gitmesek de, görmesek de zihnimizdedir, gönlümüzdedir bizim azerbaycan. sorun yok.