bugün
- cok eski bir ulu yazari12
- babayla karşılıklı sigara içmek8
- hala akpli olabilmek8
- volkan konak16
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi16
- saçlarını kısacık kestiren kadın11
- geceye bir şarkı bırak9
- tayyip bey9
- en son ne yediniz11
- true yu evlendiremiyoruz14
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua21
- ona bir şey hatırlat9
- nasıl bir kız istersiniz15
- ramazan bayramı24
- başka gezegenlerde de insanlar var mıdır8
- plak satmak10
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- kola cips yememek8
- küresel ıkınma14
- geldi yine deli9
- bir kızın prime dönemi16
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı31
- nervio'nun bayramlık cicileri8
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- el opucek yastaki yazarlar9
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- hızlı konuşan kız14
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- cehape felakettir12
- first date9
- sahurdayız uludağ sözlük12
- sahne teklifi almak8
- ümit özdağ'ın açlık grevine başlaması17
- teketekte solcu mu alır sağcı mı23
- çirkinlere tavsiyeler8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması19
- true'nun karı çıkması8
- bir milyon kişi saraya yürüyelim13
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi22
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- first date kombini12


entry'ler (198)
Eyyyy... diye başlayan her bir mübarek cümleyi duyduğumda...
bize ne.
doğru belirlemedir la. giyim kuşam olanaklarının artması, kendilerine bakmayı öğrenmeleri, boya süs işlerinin çoğalması, beslenmenin gelişmesi, bir kısmının spor yapması gibi etkenlerle güzelleşiyorlar bence. en azından bir on yıl önceye göre daha iyi durumdalar. haa bir rus kızı gibi değiller tabii halen, o düzeyin uzağındalar daha *
bir başbakanın seçim çalışmasıdır. babası şehit olmuş çocuğu maça götürerek mutlu edeceğini sanır. çocuğumuz nerde olduğunu anlamaya çalışarak çevresine bakarken reklam ihtiyacı hisseden başbakan onun elinden tutarak sırıtıp poz verir. bu sırada başka şehitlerin haberi de kendine yenice gelmiştir. bu reklam çalışması el insaf dedirtir.
Allah rahmet eylesin hepsine, mekanları cennet olsun. Sorumluları memleketin başından tez zamanda def olsun.
bir yarbayımızın yüzbaşı olan kardeşi birkaç gün önce şehit olduğunda yarbay acısı ile bazı eleştiriler söyledi. ak troller, hükümet gazeteleri vs. sekiz koldan insafsızca adama saldırdı. çünkü kimsenin konuşmasını istemiyorlardı. yarbayın alevi olduğunu vs. iddia ettiler.
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
yakamoz.
buraya "reddedilince hemen pes eden erkek" ile ilgili entry gir diyor yukarda. o erkek ile ilgi entry giriyorum:
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
mersin idman yurdu.
ekmek verilmeyesi, sabahtan akşama kadar sopayla dövülesi, soluk alması yasaklanası, linç edilesi tipdir. o kadar büyük parayı beğenmeyen utanmaz tiptir. adam yerine konulmuşsun, o kadar maaş verilmiş sana daha ne isitiyorsun diye başlayarak sövülmesi gereken tiptir!!!
tayyip erdoğan'la birlikte türk milliyetçiliğini ayaklar altına almış olan, tayyip erdoğna'la birlikte 'türk milleti' adını bu ülkeden silmeye çalışan bir grup mhp'liye verilen sesleniş ismi.
deveye diken, insana siken.
itiraf ediyrum, sözlüğe uzun zaman ara vermiştim. geri dönmek için ısınmaya çalışıyorum.
denize komşu olmayan bozkırlarda yaşamalarına karşın bütün dünyaya egemen olmak gibi bir ülküleri olan insanların tarihidir. bu ülkülerini gerçekleştirmişlerdir de. sibirya'dan hindistan'a, kore'den orta avrupa'ya kadar uçsuz bucaksız toprakları, yaşadıkları dönemde bilinen dünyanın hemen hemen yarısını idare etmiş insanların tarihidir. canlı, hareketli, ilerlemeci, kıpır kıpır, okuyana heyecan ve güven veren bir tarihtir. tüm bu hareketliliğine rağmen sağlam bir toplumsal düzeni barındırır. her şey düzen ve kanunla işler. toplumsal düzende düşkünlük, cahiliyelik yoktur. o dönem türklerinin çoğunluğu konar göçer biçimde yaşamıştır ama bozkırda kurdukları birçok şehir de ticaret ve bilim merkezi olmuştur. hakkıyla araştırılmalı ve bütün türklere hakkıyla öğretilmelidir.
deveye diken kuralı burda da geçerlidir. ilişkiyi bu kural üzerine kuran kazanır. burda kazanmaktan kasıt 'ziken' sıfatını kazanabilmektir. ziken sıfatını kazanan her türlü ziker ve kazanır. bu bir döngüdür. ziktikçe kazanırsınız ve kazandıkça zikersiniz. net. (bu tanımdaki zikme eylemi yalnızca cinsel zikme için değil, her türlü zikme içn kullanılmıştır.)
yanlış önermedir. türkiye ortalamasını yansıtırlar. ama bir ingilizce öğretmenliği okuyan kızlar kadar güzel olmadıkları doğrudur.
evine ateş düşmüş kişiden, istediği yere gelememiş kişiden beter olur adam.
ateşi de iyi biliriz biz.
uslu duranlara görünmüyorlarmış.
gitmesek de, görmesek de zihnimizdedir, gönlümüzdedir bizim azerbaycan. sorun yok.