bugün
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek10
- sözlükte kimliğin deşifre olması8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız13
- akp'lilerin asıl istediği şey11
- arkadaşlar bi bakar mısınız27
- konsolun önemli olması13
- devletimin yanındayım11
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması14
- rte nin unutulmayan sözleri22
- iş aş ekmek11
- aktrollerin türkçe özürlü olması13
- saraçhane12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz12
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- sıradaki hedef mansur yavaş9
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- imamoğlu soruşturması10
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18
- akp bitmiştir26
- nasılım baba12
- polis dayağı yiyen kemalist16
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması32
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi9
- zengin olmak14
- sudenaz0726
- uludağ sözlük'ün insanı hayata bağlaması9
- siyasi görüş arkadaşlığı etkiler mi18
- nasıl antipatik gibi seviyesiz olabilirsiniz8
- şişman insana söylenen laflar14
- şimdi boykot zamanı13
- sözlükteki yaşlılar15
- tutuklanan akpli belediye başkanı10
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike13
- ekrem imamoğlu43
- özgür özel12
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5017
- 94 milyon tl lik tatlı alım ihalesi8
- yay burcu erkeği13
- sokaklar devletindir17
- polise asit atan çapulcu31
- filiz akın14
- lunaparkların neslinin tükenmesi8
- sahurdayız uludağ sözlük17
- en son ne zaman ağladınız9
- türkiye nin geleceği11
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10

entry'ler (6004)
2023 seçimlerinde bay Kemal'i dinlemeyip aday olsaydı şimdi diploma miploma ile uğraşmazdı.
Şampiyon olamazsa kesinlikle gidici. Olursa da yani yerine kloop ayarında birisi gelmeyecekse kalır gibi geliyor ama belli de olmaz. Lig üst veya orta düzey Avrupa'da iyi-kötü bilinen yabancı teknik direktörlerin iş yaptığı devreye girdi. başarı-başarısızlıktan ziyade mourinho'dur, solskjaer'dir bu gibi isimlerin Avrupa'da tanınırlığı da Galatasaray'ı ve Okan buruk'u teknik direktörlük konusunda zorluyor.
Tamamen yahudi katlettiği için bu kadar öcüleştiriliyor. Başka bir kavme-millete aynıları yapılsa özellikle batıda bu kadar gömmezlerdi. Kimse milyonun üstünde cezayirli katletmiş fransızları bu derece faşist görmez mesela.
Çakar sorununu çözebilecek bir adımdır. Selam ve dua ile.
Diriliş zall...
Dükkanı kapatıp açarken girdiğimiz 3-5 entry'de uçtu gitti galiba. Morata ile ilgili entry falan girmiştim silinmişler kendi kendine. Eyyy zall komple fişi çek de rahatlayalım bea. Selam ve dua ile.
imamcı arkadaşlar kızmasın lakin AKP'den de geçmişi olması nedeniyle MHP'den de en fazla oyu alabilecek isim Mansur yavaş.
Ekrem imamoğlu tamam meydanlarda mansur yavaş'tan daha istekli, daha ateşli, daha sert olabilir lakin karşı taraf seçmeni açısından bu özellikler olumlu bir şey mi, gelecek açısından tehlikeli görülebilir ve oy getiremeyebilir mi bilemiyorum.
Sanki daha sakin, daha ağırbaşlı, karşı tarafa daha az tehditkar ve yumuşak karşı çıkabilecek bir yavaş'ın şansının daha yüksek olabileceğini düşünüyorum.
iktidar uzun zamandır imamoğlu ile uğraşıyor bunu yadsıyamam da tam olarak bu uğraşı, bu hırslı rekabet ve haklı olarak verilen sert tepki karşı tarafta keskin imamoğlu karşıtı bir seçmen yarattı uzun zamandır bence.
Akp'liler reisleri gibi keskin imamoğlu karşıtı ise oradan pek fazla oy gelmez kendisine, mHP'den de kendisine çok bir oy gelebileceğini düşünmüyorum. Her halükarda başta da dediğim gibi mansur yavaş'ın bu iki partiden çekebileceği oy Ekrem imamoğlu'ndan hayli hayli fazla olacaktır.
Ekrem imamoğlu tamam meydanlarda mansur yavaş'tan daha istekli, daha ateşli, daha sert olabilir lakin karşı taraf seçmeni açısından bu özellikler olumlu bir şey mi, gelecek açısından tehlikeli görülebilir ve oy getiremeyebilir mi bilemiyorum.
Sanki daha sakin, daha ağırbaşlı, karşı tarafa daha az tehditkar ve yumuşak karşı çıkabilecek bir yavaş'ın şansının daha yüksek olabileceğini düşünüyorum.
iktidar uzun zamandır imamoğlu ile uğraşıyor bunu yadsıyamam da tam olarak bu uğraşı, bu hırslı rekabet ve haklı olarak verilen sert tepki karşı tarafta keskin imamoğlu karşıtı bir seçmen yarattı uzun zamandır bence.
Akp'liler reisleri gibi keskin imamoğlu karşıtı ise oradan pek fazla oy gelmez kendisine, mHP'den de kendisine çok bir oy gelebileceğini düşünmüyorum. Her halükarda başta da dediğim gibi mansur yavaş'ın bu iki partiden çekebileceği oy Ekrem imamoğlu'ndan hayli hayli fazla olacaktır.
Biri emekli Real Madrid futbolcusu diğeri ise sakat Manchester City futbolcusu. Mevkileri aynı ve takımları ikisinin yokluğunu çok büyük hissediyor. Evet.
“Yaşadığın ve yaşamakta olduğun bu hayatı, yeniden ve sayısız kere daha yaşamak zorunda kalacaksın; içinde yeni hiçbir şey olmayacak: Yaşamındaki her acı her sevinç her bir düşünce ve her bir soluk, tarif edilemeyecek kadar küçük ya da büyük her şey, arka arkaya ve aynı sırayla, sana dönecek – ağaçların arasından süzülen şu alacakaranlık ve şu örümcek bile, şu an ve ben kendim bile. Varoluşun sonsuz kum saati, içinde toz lekesi olan sen ile yeniden ve yeniden başaşağı çevrilecek!”
- Friedrich Nietzsche
- Friedrich Nietzsche
Büyük orman yangınlarında şansı 0 olan hayvandır. Evet maalesef.
Kabe etrafında dönerek işleyen ekonomik sistem.
iki karşıt devlettir. Evet.
Yerli ve milli airfryer markası olmalıdır. Evet.
Waterloo. Evet.
ilahiyi bilenlerin güleceği espridir. Selam ve dua ile.
Merak edilen sorunsaldır. Evet.
"Balon" dor'u hak eden futbolcu. Evet.
Hızlı değil kanatlardan top süremez, fiziki olarak dayanıklı değil 1-2 omza yıkılıyor vs. Real'de çok yaşamaz bence. Selam ve dua ile.
Hızlı değil kanatlardan top süremez, fiziki olarak dayanıklı değil 1-2 omza yıkılıyor vs. Real'de çok yaşamaz bence. Selam ve dua ile.
Ceza sahasına kadar topu iyi götürüyor, çalımlar falan fena değil de şut vuracağı yerde de çalıma devam ediyor. tamam arkadaşlar günümüz futbolunun modası bu olabilir belki ama siz de Messi değilsiniz AMK vurun gitsin lan.
Türk marcelo. Evet.