bugün
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi9
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız19
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13

entry'ler (504)
nikimden ilham aldığını düşündüğüm yazar.
erikli su kaynağı kadar cömerttir, tükendiği bugüne kadar görülmemiştir.
çikolataya "vitamini kabuğunda" ekolü ile yaklaşmaktır.
6. his gibi hakkında hiç bir şey bilmeden izlenmesi gereken film. vincent'ın durumu kabullenişi /yada intikam soğuk yenen bir yemektir düşüncesi ile uzun bir süre kabullenmiş gibi gözükerek sükunetini koruması insanın içini burkar.
an itibari ile stüdyoyu terketmiş insandır. reklam kokusu sardı 4 bir yanımızı sayın seyirciler.
"o şimdi asker şarkısı bir klasiktir." diyerek şarkının değerinden bahsetmekte. sarhoş olduğundan şüpheleniyoruzsayın seyirciler.
var ama bugun bize lazım deyip savuşturulabilecek komsudur.
65711230984765230497 dakikadır susmayan nihat doğana karşı varolma savaşı vermektedir. ayrıca program kameramanı uyuyakalmış olabilir, hatta okanın bile ici gecti sanırsam.
akp ile görüşleri uyuşmayan bu nedenle chp'ye bayıldığından değil de akp'ye alternatif olarak chp'ye oy veren, verdiği oy da hiçbir zaman tam olarak içine sinmeyen seçmen davranışıdır.*
iyi halden serbest kalacaktır.
eğer iyi hal bulunamazsa ördeğin rızası var da denilebilir.
eğer iyi hal bulunamazsa ördeğin rızası var da denilebilir.
radyasyon nedeni ile uğradığı zarar kişinin aşağıdaki resminden de görülebilir.
http://www.google.com.tr/...8&ved=1t:429,r:17,s:0
edit: amma uzun linkmiş arkadaş.
http://www.google.com.tr/...8&ved=1t:429,r:17,s:0
edit: amma uzun linkmiş arkadaş.
arka sayfa güzeli nin etkisi de olabilir.
o koku istanbulda değil, sizin evden geliyordur; zira çürümüş beyin kokusunun dışkı kokusuna yakın olduğu söylenir.
allah yoluna verilen kurbanlardan rahatsız olan, her sene kurban kesicem derken hayvanlara eziyet eden cahil cühela görüntülerini islamla bağdaştıran, bu cehalet nasıl giderilir diye en ufak bir düşüncesi olmamış, tv izlerken "hayvansınız caniler tağam mııııı" cümlesi ile düzeni değiştirebileceğini sanan, günlük hayatta yediği etlern ağaçlardan sevgi ile toplandığını varsayan sözde sağduyulu insan cümleciği. umarım gidersin, eğitilmesi gereken bir kişi azalır listeden diye içimden geçirmişliğim olmadı değil.
arkeolojik kazılarda kullanabilecek kıvamdadır.
bazen tek filmde bile ölmez bunlar. öldü sanırsın cört diye 4 film daha çekerler aynı karaktere. yaaaa yaa..
"kulları yaratan siz değilseniz onları yargılayan da siz olmayınız."
bu cümlenin üstüne söyleyecek- söylebilecek bir şey bulamıyorum. *
kafasını açanlar kıçını da açsın demek kadar saçma bir ifade bu.
isteyen istediğini giysin,kimsenin giydiği kimseyi germesin; ulan memlekette o kadar sorun var hergün kaç ailenin canı terör yüzünden yanıyor, kaç kadın kocaları amcaları babaları kardeşleri kısaca yanım yandaşım kandaşım diye sığındıkları erkekler tarafından öldürülüyor bu u dert ettiğiniz şey.
kafası kapalıların dar badilerinden, milletin giydiği etek boyundan kaç kişi öldü bugüne kadar ; 0
insan hayatından daha mı önemli tekstil sektörünün ürettikleri ve hangi kadınlaın onları nasıl giydikleri?
akıl fikir ya Rab, akıl fikir....
bu cümlenin üstüne söyleyecek- söylebilecek bir şey bulamıyorum. *
kafasını açanlar kıçını da açsın demek kadar saçma bir ifade bu.
isteyen istediğini giysin,kimsenin giydiği kimseyi germesin; ulan memlekette o kadar sorun var hergün kaç ailenin canı terör yüzünden yanıyor, kaç kadın kocaları amcaları babaları kardeşleri kısaca yanım yandaşım kandaşım diye sığındıkları erkekler tarafından öldürülüyor bu u dert ettiğiniz şey.
kafası kapalıların dar badilerinden, milletin giydiği etek boyundan kaç kişi öldü bugüne kadar ; 0
insan hayatından daha mı önemli tekstil sektörünün ürettikleri ve hangi kadınlaın onları nasıl giydikleri?
akıl fikir ya Rab, akıl fikir....
abimle birlikte oynayabildiğimiz nadir oyunlardan biridir.
ancak çivi sayısını kafamıza göre burada burada çak babaaa buraya daaaaa diye illet bir şekilde belirlediğimizden para sıkışıp kalırdı bazen. sonra bunların daha janjanlarından plastik çek-bıraklısı olanlarından çıkmıştı da "ohaaa olum teknoljinin gelebileceği en ileri nokta bu bence" deyu birbirimize bakakalmıştık.
geçmiş zaman olur ki be sözlük be.
ancak çivi sayısını kafamıza göre burada burada çak babaaa buraya daaaaa diye illet bir şekilde belirlediğimizden para sıkışıp kalırdı bazen. sonra bunların daha janjanlarından plastik çek-bıraklısı olanlarından çıkmıştı da "ohaaa olum teknoljinin gelebileceği en ileri nokta bu bence" deyu birbirimize bakakalmıştık.
geçmiş zaman olur ki be sözlük be.
beğenmediğin insanların beğendiği noktaları da tam olarak anlayamadığım film.
bir olmamışlık olduramamışlık var filmde. bu adam ne ara bu kadar sıkı aşık oluyor bu kadına, ha keza kadın löp diye adamın evine gidip sonra da "sana balık yaptım ha bu arada ben hayatının aşkıyım ve de aids'im bu arada akşama komşu kadının pişirdiği çörekler bık bık bık..."
en absürd sahne kızın babası olduğunu kamera adAmcağızın yüzünü ilk gösterdiği an anladığım adama esas oğlanın saldırdığı andı. ulan adam zaten 2.80 yatıyor yatakta ölümle pençeleşiyo bi sen misin acı çeken hırt!
bilmiyorum sözlük sevemedim ben filmi der, sinema severlere selam ederim.
bir olmamışlık olduramamışlık var filmde. bu adam ne ara bu kadar sıkı aşık oluyor bu kadına, ha keza kadın löp diye adamın evine gidip sonra da "sana balık yaptım ha bu arada ben hayatının aşkıyım ve de aids'im bu arada akşama komşu kadının pişirdiği çörekler bık bık bık..."
en absürd sahne kızın babası olduğunu kamera adAmcağızın yüzünü ilk gösterdiği an anladığım adama esas oğlanın saldırdığı andı. ulan adam zaten 2.80 yatıyor yatakta ölümle pençeleşiyo bi sen misin acı çeken hırt!
bilmiyorum sözlük sevemedim ben filmi der, sinema severlere selam ederim.