bugün
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak18
- günün şarkısı10
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız9
- anın görüntüsü24
- kahve falında kovboy çıkması9
- ötüken'e hacca gitmek9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- hayatı sorgulamak11
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- jose mourinho33
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
entry'ler (260)
insanları büyük bir distopik hikayenin içine doğru sürüklediğini düşündüğüm varlığı huzursuz, yokluğu rahatsız eden site.
(bkz: haydi haydi hop hop hop)
osmanlı cumhuriyetindeki padişahtan farkı yoktur.
bir başka versiyonu için (bkz: kötü söz sahibine aittir)
birinci dünya savaşından sonra bazı densizlerin ülkemize getirmeye önerdiği şey.
başından sonu belli film. onlarca övgü boşa gitmiş. imdb bile yanılıyormuş demek ki kimi zaman. bu filmi izleyerek batı'yı doğu'dan ya da persler'den üstün görecek kişi varsa varsın görsün. kendi kendilerini aldatmaktır da başka nedir bu? filmden çıkartılacak bir kıssadan hisse illaki olacaksa o da şudur: merhamet, sevgi bunlar hayatta gerekli olan şeylerdir. bu film gibisini türkler yapsa şimdiden tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştü bile. teknolojiden faydalanmışlar diye baş üstünde taşımaya hiç gerek yok. onu da ne kadar güzel kullanmışlar orası da tartışılır.
geçenlerde Tristan And Isolde'u yayınlıyor diye pek bir sevindiren kanal. lakin isolde ve hizmetçisinin tristan'ı ısıtmak için soyunduğu sahneyi bile kesmeleriyle şaşırttılar. *
aylar sonra hiçbir ekleme çıkartma yapmadan kendi kendine açılıyor sanki bu site yahu? gözlerim doldu !
(#2713732)
bir arkadaşımın arkadaşı ingilizce dersinde bilmişlik taslarken bir arkadaşı sormuş. "yahu şu latex'in üstündeki tm ne ola?" diye. bu bir arkadaşın arkadaşı da demiş ki "bilmem galiba türk malıymış". soran da demiş ki "aa tabi ya onu da bilemedim ya yuh bana" diye ezilmiş büzülmüş. yıllar sonra arkadaşın arkadaşı sözlükte bu başlığı görünce yaptığı hatayı anlamış da buraya yazamamış bana yazdırdı *
bir arkadaşımın arkadaşı ingilizce dersinde bilmişlik taslarken bir arkadaşı sormuş. "yahu şu latex'in üstündeki tm ne ola?" diye. bu bir arkadaşın arkadaşı da demiş ki "bilmem galiba türk malıymış". soran da demiş ki "aa tabi ya onu da bilemedim ya yuh bana" diye ezilmiş büzülmüş. yıllar sonra arkadaşın arkadaşı sözlükte bu başlığı görünce yaptığı hatayı anlamış da buraya yazamamış bana yazdırdı *
an itibariyle saçma sapan diyaloglar geçmekte.
başlık: Oyunda Mlshak olsun Diyenler Fan club Rozet Dağıtımı
rozet dağıtıyolarmış işte "arkadaşlar" *
+Abi neyle uğraşıyosunuz, ne içtiniz de kafanız böyle güzel?
-Mlshak nedir?
+Imm,sanırım milkshake demek istiyorlar..
-Biliyorum MilkShake Olduğunu Canım:) Bilerek Kızlarla Öyle Yaptık..
başlık: Oyunda Mlshak olsun Diyenler Fan club Rozet Dağıtımı
rozet dağıtıyolarmış işte "arkadaşlar" *
+Abi neyle uğraşıyosunuz, ne içtiniz de kafanız böyle güzel?
-Mlshak nedir?
+Imm,sanırım milkshake demek istiyorlar..
-Biliyorum MilkShake Olduğunu Canım:) Bilerek Kızlarla Öyle Yaptık..
sevimli mi sevimli hayvancıklar ilk defa görüldüğünde "aa çizgi film" diyerekten açılır.
devamındaysa "aaaaaaaaaa" "hiiiiiiiiiiiii" "amaanınnn" "yeter yeter yuh yok artık" gibi sesler çıkarılaraktan seyredilir. bittiğindeyse "amaaan altı üstü çizgi film idi" denilir, bir yenisi açılır. ardından aynı sesler, aynı düşünce ve yenisi...
(bkz: güzel güzel izle)
devamındaysa "aaaaaaaaaa" "hiiiiiiiiiiiii" "amaanınnn" "yeter yeter yuh yok artık" gibi sesler çıkarılaraktan seyredilir. bittiğindeyse "amaaan altı üstü çizgi film idi" denilir, bir yenisi açılır. ardından aynı sesler, aynı düşünce ve yenisi...
(bkz: güzel güzel izle)
woody allen imzalı içinde pek çok konuyu barındıran kitabı. güncelin de ötesinde konularıyla okuması çok çok zevkli.
(bkz: sırf anarşi)
(bkz: sırf anarşi)
güncelin ötesinde konularıyla okuması son derece eğlenceli kitap.
yetişkin insanlar için masallar gibiydi. hırs nasıl kalp kırar... güven nasıl mutluluk getirir... ne kadar mahrem olsa da sırlarla ve zincirlerle dolu bir hikayeydi ve bu nedenle fısıltıyla, yavaşça okumak lazımdı...
uykudan önce müzik dinlerken:
mp3'te yazan: hayvan - duman
okumaktan bihaberin okuduğu: haydar dümen
mp3'te yazan: hayvan - duman
okumaktan bihaberin okuduğu: haydar dümen
hala 23 nisan'da kalmış sitedir. ne zaman bir umutla girilse aynı şekilde görmek ve günün karikatürünün hep aynı karikatürler olması sinir bozmaya başlamıştır.
kimi zaman kişinin umursamaz hallerini eleştirmek adına söylenir.