bugün

entry'ler (75)

beykent üniversitesi

ananızı siktirmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken okul !

deprem

yaklaşık 15 dk önce istanbul çamlıcadan hissettiğim şey. lakin bütün sözlüklere,televizyona falan baktım bu konuda bir haber bulamadım. eğer deprem olmadıysa beni sallayan neydi? ama kesin oldu. neyse en iyisi ben uyuyayım.

volkan demirel

az evvel fenerbahçe şampiyon olduğundan dolayı yarın resmi tatil ilan edilmesi gerekir mi dedi yoksa ben mi yanlış duydum ? yok amk dünyayı etrafınızda döndürelim.

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

http://twitter.com/#!/cnyty

nur fettahoğlu

az evvel beyaz showda ümit sayın-gitme adlı şarkısını söylerken resmen boynu bökülmüş,gözlerinden yaş gelmiştir.vallahi benim içim burkuldu resmen,böyle bir hatunu nasıl üzmeye kıyar insan anlayamıyorum sözlük,yastayım amına koyım.

kadınların erkeklerde ilk baktığı yer

üzerinde ki tüm kıyafet ve aksesuarlar,tabi bunların aslan payı markalarıdır.

serdar ortaç

kendisini aşağılayan kitlenin yarısından çoğunun çok sevdiği bir şarkısı vardır.

aşka inanmamak

yolu aşk acısı çekmekten geçendir.

başbakan konuşmasını dinleyip başlık açmak

olmazsa olmazdır.

9 ağustos 2009 sözlüğe darbe planları

başında beyceli nin bulunduğu 48 saat için gerçekleşmesi beklenen darbedir.

zall

bildiğin çakma ssg.korkmayın zall bu azrail değil çekinmeyin bu kadar.

19 temmuz 2009 sigara yasağının yürürlüğe girmesi

sigarayı bırakmamla sonuçlanmıştır.demekki adamlar doğru bir yasa cıkarmıs.helal olsun valla.

eksi oy editi

sanane ulan demokratik hakkımı kullanıyorum diyesini getirendir yazarın*

şebnem ferah

cok sağlam bir kaynaktan aldığım haber göre albümün cıkması yaz sonunu bulucakmış malesef.cok sağlam kaynak derken; (bkz: aykan ilkan)

ibne olmadan önce söylenen son sözler

+ zamanı geldiğinde tekrar aktif olucam
- ....

şebnem ferah

yarın doğum günü olan muhteşem şahsiyet,kraliçemiz.iyi ki doğmuş iyi ki var.nice mutlu seneler dileyerekten kendisinin yeni albüm için bizi daha fazla süründürmemesini de rica ediyoruz tabi.

ilan ı aşk için sözlüğü kullanmak

uzun süredir düşündüğüm eylem.aslında hiç fena olmaz.yalnız aşkınız için sözlükten uçurulmayı göze almanız gerekmekte.şöyle arka arkaya güzel güzel başlıklar falan açılıp bak senin aşkın için koskoca sözlüğün içine ettim falan gibi nidala.etkileyici olabilir gibi geldi bana.

muhsin yazıcıoğlu

ülkücüler arasındaki nadir olan adam gibi adam,türk islam dünyasının saygı değer insanı,adam gibi adamdı işte ötesi berisi yok.şimdi kuyruk acısı olanlar bir taraflarınıza kına yakın içten içe sevinmeyin,kusun içinizdeki kinleri...

şebnem ferah

aldığımız duyumlara mayıs ayı gibi yeni albümü cıkıcak olan kraliçe.
(bkz: tanrı kraliçeyi korusun)

aykan ilkan

bugün doğum günü olan ortadoğu ve balkanların en iyi* * bateristi olan abimiz.