bugün
- rakının berbat bir içki olması36
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (1689)
davetiye bulunursa kamber edasıyla istenen platform.
zeytinli rock fest'te çılgın atmış gruptur. ayinlerimizde kullandığımız bu gruba bir anda o kadar kişinin eşlik etmesi ise şaşırttı.
cumhurbaşkanı adayları arasındaki tek cumhurdur. toplumda kimseyi öteki bırakmayacak tek adaydır.
windows phone'a daha vpn veya dns güncelleştirmesi gelmediği için windows phone kullanan arkadaşlara nokia xpress diyorum ve bitiriyorum.
hiçbir şekilde hakaret ve küfür olmaksızın sadece kendi bildiğini söylediği için müslümanların daha önce milyon kez yaptıkları gibi toplumsal lince maruz bırakmaya çalıştıkları kişi.
polisin arkasına sığınıp, yol verilmesini bekleyen tasmalıların dillendiremeyeceği sıfatlardır.
benim, sensin, biziz.
senaristin yazdığı kabil karakteri holy quran'dakinden daha sağlam olan dizi.
hayata soldan, sağdan, düz nereden bakarsa baksın etrafında olanları görebilme yetisine sahip hiçbir normal insanın kurmayacağı cümle.
gezi direnişinde geçersiz olan sözde gerçek.
en birinci benim diye ortalıkta koşarken putin ile obama'nın her işi aralarında konuşup anlaşıp haber bile vermediği asrın lideri.
bir sürü abazanın 'direnin direnin açın açın ohh ohh' şeklinde eblek eblek yorumlar yapacağı direniş. he canım hiç meme görmedin hayatında, elizabethsin hala anlıyorumda, bu kadar hormon kölesi olma.
adana kürkçüler cezaevindekilerin adaletsizliğe karşı açlık grevi başlattığı insanlar.
sende onlardan biri olabilirdin. unuttun mu?
sende onlardan biri olabilirdin. unuttun mu?
sürü halinde gezmediklerinde, kuyruklarını sıkıştırmayı iyi bilenleri göstermiştir. videonun sonlarında bulunan pomanın selamı harikuladedir.
akp'nin aynada ki yüzü olduğunu bir kez daha göstermiştir.
her zaman yapıldığı gibi hakaretlerle karşılanmış bilinmeyenler.
- islam peygamberinin o kadar katı kural getirirken, köleliği yasaklamaması.
- islam peygamberinin o kadar katı kural getirirken, köleliği yasaklamaması.
Suriye tezkeresine evet diyip gençlerin kanlı oyunlarda ölmesini destekleyen partiye yüklenmeye çalışan misyon.
edit: Tuğrul turkeşin konuşmasını dinlemeyip, akplilerle beraber kalkan mhpli ellerini görmeyenlerin fikiridir. Ya da görmezden gelenlerin.
edit: Tuğrul turkeşin konuşmasını dinlemeyip, akplilerle beraber kalkan mhpli ellerini görmeyenlerin fikiridir. Ya da görmezden gelenlerin.
fakirleşip, orta sınıf denilen kavramın kalmamasından zevk alıyor olabilirler.
her sene misli ile artan sözleşmeli öğretmenlerden, taşeron işcilerden veya kotalardan hoşlanıyor olabilirler.
2002 de 120 küsür milyar dolar olan dış borcun 340 küsür milyar dolar olmasını 'abi imfye olan borcu kapattık sonuçta yae' diye geçiştiriyor olabilirler.
bayramını kutlamak isteyen insanlara müdahele edilince orgazm oluyor olabilirler.
devletin üzerine olan neredeyse bütün kurumlar satılmış ve bu satılanlarla ekonomi idare edilmeye çalışılırken, 'abi telekom zarar ediyordu, iyi yaptılar hülooğ' diye kendilerini avutuyor olabilirler.
artan vergi ve cezalardan mutluluk duyuyor olabilirler.
birilerinden intikam alırken halkını ötekileştirmesini normalleştirmiş olabilirler.
'0 çözüm' akp dış politikası sonucu olan reyhanlıyı, ceylanpınarı görmemiş olabilirler, belkide görmezden gelmişlerdir.
ya da 'allah' dediğinde bunların hepsini unutuyor olabilirler.
her sene misli ile artan sözleşmeli öğretmenlerden, taşeron işcilerden veya kotalardan hoşlanıyor olabilirler.
2002 de 120 küsür milyar dolar olan dış borcun 340 küsür milyar dolar olmasını 'abi imfye olan borcu kapattık sonuçta yae' diye geçiştiriyor olabilirler.
bayramını kutlamak isteyen insanlara müdahele edilince orgazm oluyor olabilirler.
devletin üzerine olan neredeyse bütün kurumlar satılmış ve bu satılanlarla ekonomi idare edilmeye çalışılırken, 'abi telekom zarar ediyordu, iyi yaptılar hülooğ' diye kendilerini avutuyor olabilirler.
artan vergi ve cezalardan mutluluk duyuyor olabilirler.
birilerinden intikam alırken halkını ötekileştirmesini normalleştirmiş olabilirler.
'0 çözüm' akp dış politikası sonucu olan reyhanlıyı, ceylanpınarı görmemiş olabilirler, belkide görmezden gelmişlerdir.
ya da 'allah' dediğinde bunların hepsini unutuyor olabilirler.