bugün
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur29
- rte'nin trump'a dostum demesi29
- sürekli dert anlatan insan12
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı26
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı76
- gecenin şarkısı21
- okan buruk8
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı19
- 1 1 ev bıcır bıcır manita8
- jose mourinho17
- maymundan geldiğimiz gerçeği27
- müslüman ilahileri10
- yazarların bir ilişkiden beklentileri25
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum24
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- hristiyan ilahileri17
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- dinde zorlama yoktur17
- patlıcan yemeyen insan21
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- bu akşam viski içecek olmam16
- anın görüntüsü16
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması8
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım12
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı8
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri9
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
- seksten sonra türbanlının alnından öpmek10
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum17
- kilot mu külot mu9
- ferhat ın şirin için dağları delmesi20
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek8
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner18
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri48
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye9
entry'ler (29)
(bkz: her yerinden öpüyorum rüştü) serbest çağrışım yaratan başlık.
kendileri saldırırken savaş savaş biji biji yapalım dalinle diye gezen tipler, oklar tersine dönünce barış barış diye gezince istemsizce bir kahkaha atıyorum.
tuvalet taşıyla konuşan, aç bir aileyi doyurmak için baldırından et kesip ertesi güne iyileşen deadpool + wolverine kırması, cumhuriyet düşmanı ingiliz kuklası bir şizofreni hastası...
başlığı takip et butonu güzel bir seçenek olur. aynı zamanda engelle ve başlıklarını engelle seçenekleri de gelirse herkes kendisi için güzel sözlük ortamını sağlamış olur.
40 yaşına giren efsane forvet, yeni yaşın kutlu olsun. umarız teknik adamlık kariyerin de futbolculuğun gibi efsane olur ve tekrar buralarda seni görürüz.
apaçık nurettin yıldız ve türevlerini kasteden cumhurbaşkanı açıklamasıdır. gayet yerinde ve haklıdır. kendisiyle belki de ilk defa aynı görüşü paylaşıyorum ve destekleyeni de çok olacaktır.
Kızının da aynı yerden düşüp ağır yaralandığı haberlere konu olmuş. ölümün şakası olmaz ama bu ailede genetik herhalde...
başrol olduğu yapımda bile ölmeyi başaran büyük yetenek. nam-ı diğer yaşayan ölü.
tüm türkiyenin kenetlendiği zamanlarda herkesin bildiği efsane şarkılardan birisi. ah o güzel günler o güzel milli takım... diğeri için (bkz: 12 dev adam)
12 Mart 2003 doğumlu aktris. emily browning'e çok benzeyen bir yüzü var ve aynı projenin (bkz: a series of unfortunate events) dizi ve film versiyonlarında aynı karakteri oynadılar. geleceği çok parlak görünüyor.
laiklik siyaseti dine, dini siyasete alet etmemektir. ezanı türkçeleştirmek siyasiden ziyade anlamsallık içerir. ezan bir çağrıdır ancak hiç kimse bu çağrının ne anlama geldiğini bilmemektedir.
Rising stars maçinin mvp’si seçilen basketbolcu...
Ayrica yapilmadiysa yapiyorum “kendinin oğludur”
Ayrica yapilmadiysa yapiyorum “kendinin oğludur”
hdp'nin yapmış olduğu karşıyız açıklaması harekatın doğru ve yerinde olduğunu kanıtlar nitelikte. ordumuzun yolu açık, başı dik olsun.
https://youtu.be/9gek7fwtoTY
Dinleyiniz dinlettiriniz... (isim vermiyim sürpriz olsun)
Dinleyiniz dinlettiriniz... (isim vermiyim sürpriz olsun)
üstteki entry'e ithafen nebe 31-34 olarak verilen ayet yanlış çeviri yapılmış olup doğrusu üzümlerden bahsetmektedir. Bir önceki ve bir sonraki ayetler de okunduğunda bunun apaçık üzüm olduğu anlaşılmaktadır.
En üstte seray sever bir altında gulben ergen ve h.a. olan da hulya avşar olan birkaç yukarıdaki listedir
Sempatik, sıcak kanlı, neşeli ve bir o kadar da samimi. Keşke tekrar tekrar görüşme şansına erişebilsem diyebileceğim kadar tatlı bir kişilik
Betası çıkmış olan ama henüz oyun içi grafikleri çok kötü olan göz bebegimiz. 2 hafta daha bekledikten sonra kavuşacağız seninle tamamen... ayrıca azeri oyuncuları nedense yabancı statüsünde saymakta (yerli statüsünde oynuyorlar) ve sakatlıklar klasik olarak can sıkmaktadır.
Haluk levent'in en sevdiğim şarkısı kendileri. Bu bir şarkı değil bir ağıt bir masal sanki... cem adrian yorumu da ayri bir tat ve his katmakta mükemmel bir şekilde içine çekmekte... kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların?..