bugün
- ismet gurbuz 20247
- izalei şuyu2
- domuz yemeyiz abi3
- osuruktan şiirler89
- kadınların erkeğin ilgisine muhtaç olmaları3
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası3
- hey yavrum be gelenlere bak4
- koştursunlar ama düşmesinler2
- el erecto del tomtom bey2
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- ortak velayet2
- victor osimhen21
- ona bir şey söyle6
- vajinaya neden git gel yapıyoruz3
- bugün ne oldu3
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- youtube2
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- uyumsorunuyasayanbukal emun2
- g i l d e d l i l y28
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- pazartesi işe gidecek olmak4
- bir şeyler söyle6
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nasıl birisiniz15
- nah sana oy17
- 22 ağustos 20262
- diamond bosphorus8
- velvet48
- game of thrones taki kerhaneci16
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- kürtler8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- saw serisini bir gunde izlemek2
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- crush grubu2
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- simko320
- türk solcusu6
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
entry'ler (337)
Yeni bitirdiğim beni dağıtmış hikayedir.
Tamamıyla kurgu mu gerçek mi emin değilim aklıma takılan bir yer olsa da tamamıyla uydurma olmadığına eminim. Bence bu kadar hisli bir şekilde yaşamayan anlatamaz.
Aklıma takılan ise erdinç isimli askerin çok sevdiği kaçırmak istediği bir kız vardı. Kızın ismi ilk olarak "fahriye" daha sonra gece asteğmenlerle yaptığı muhabbet sırasında "suna" olarak geçiyor. Düşündürücü...
Tamamıyla kurgu mu gerçek mi emin değilim aklıma takılan bir yer olsa da tamamıyla uydurma olmadığına eminim. Bence bu kadar hisli bir şekilde yaşamayan anlatamaz.
Aklıma takılan ise erdinç isimli askerin çok sevdiği kaçırmak istediği bir kız vardı. Kızın ismi ilk olarak "fahriye" daha sonra gece asteğmenlerle yaptığı muhabbet sırasında "suna" olarak geçiyor. Düşündürücü...
Kıro olurlar.
Mutluyum.
bu dünyada beni mutlu eden birkaç şeyden birisi.
taşınmayın. çok ciddiyim.
keşke sen gibi çelik gibi kaya gibi sağlam sinirlerim olsa. keşke sen gibi güçlü ve dik durabilsem. keşke sen gibi her şeye rağmen hayatı, yaşamayı bu kadar sevebilsem.
içinden para değerinde kartlar çıkan cipsler.
çıkan paralarla 7 cips üst üste aldıktan sonra hacı bakkalın beni kandırıp çıkan parayla gazoz aldırması sonucu serinin bozulması. hüzünlendim yine bak.
çıkan paralarla 7 cips üst üste aldıktan sonra hacı bakkalın beni kandırıp çıkan parayla gazoz aldırması sonucu serinin bozulması. hüzünlendim yine bak.
bir mutlu günümün dahi geçmediği, göç ala ala şaftı kaymış uğursuzluklar başkenti.
genzinizi yakarken yahut parmak uçlarınızdaki karıncalanmayı hissederken ne oluyor demeye kalmadan uyumaktır.
“Cahilsin, okur öğrenirsin. Gerisin, ilerlersin. Adam yok, yetiştirirsin. Paran yok, kazanırsın. Her şeyin bir çaresi vardır. Fakat insan bozuldu mu, bunun çaresi yoktur.”
Ruhu şad olsun, huzurla uyusun.
Ruhu şad olsun, huzurla uyusun.
Belki de heves edip bir sürü malzeme aldıktan sonra beceremediğini görüp pes etmiş kızdır.
Eski huysuzluğundan, piçliğinden eser kalmamıştır keşkül kıvamına gelmiştir.
Bekir aksoy. Çiçek taksiden.
Çok mutsuzum ama geleneği bozmamak için ben de mutlu taklidi yapıyorum.
Hile ve hurda ile yatağıma sızdığı zamanlarda ben oluyorum bu insan. Kışın çok güzel bir eylemdir ayakları ısıtır.
sessizce aramızdan ayrılmış enfes kek.
bir sen bir de eti bumbo.
bir sen bir de eti bumbo.
sağlık, umut, hayaller ve en önemlisi de yaşama sevinci. bundan sonra yeni başlangıç ne yazar.
hepsini teker teker hem linkleri hem de ekran görüntüleri ile birlikte online olarak ihbar ettiğim yavşaklardır. sizi de aynısını yapmaya davet ediyorum. madem elimizden bir şey gelmiyor bari bütün gün kafamızı kaldırmadığımız internet bir işe yarasın.
yürümek, konuşmaya çalışmak, diş çıkartmak...