bugün

entry'ler (20)

sean paul

son klibi touch the sky bir serdar ortaç klibinden farksız.kendisini çok severim fakat ucuza mı kaçmış ne!

aşık olup bir kişiye bile söylememek

ellerini bile çok sevdim , diyemedim ki.

söylenemeyen şeyler

köpek! ellerini bile çok sevmiştim diyemedim ya la

big city life

grubun üyesi marlon roudette 'nin new age adlı bir şarkısı vardır dinlenesi
http://www.youtube.com/watch?v=Jk5kYjD9E1I

bir kadının istekleri

bir kadın olarak göksenin köksal'ı istiyorum başka bir şey de istemiyorum.bu kadar.

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

zaz je veux , james blunt you are beautiful , zülfü livaneli sevdalı başım , emilia big girl.

en güzel erkek isimleri

kerem , tek geçerim . görkem de güzeldir.

erkeklerde mavi göz

çoh iyi olur çok da güzel olur. yabancı olması tercih edilir, daha bi tadından yenmez olur .

sevgiliye gönderilebilecek en romantik şarkılar

düş sokağı sakinleri al beni yar.
coldplay fix you.

kuş kafesinin zeminine gazete kağıdı sermek

kuşlarımızın kültür seviyesini arttırmak için yapılmış bır eylemdir. bizim kuş magazin sayfalarını daha bir severdi hele manken resimlerinin yanlarını kemirmek en büyük zevkiydi.

erasmus

bir gencin kesinlikle tecrübe etmesi gereken, en yaşanılası şeydir. herkese tavsiye edilir. neresi olursa olsun, her yerde özgürlüğün ve eğlencenin tadını doya doya yaşayacağınız muhteşem bir dönemdir. post erasmus sendrom diye de bir şey vardır onu şimdilik boşverelim.

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum , bu sözlüğe belki insanlar beni anlar ya da belki ben onları anlarım da daha az yalnız hissederim diye üye oldum.

tanrı ya sorulacak tek soru

anlamadım ki neyin kafasını yaşıyorsun acaba ?

sözlük yazarlarının pişmanlıkları

keşke o kadar çok şey sölemeseydim , o kadar konuşmasaydım.

en samimiyetsiz sözler

kaç zamandır aklımdasın bak arıcam arıcam hep unutuyorum !!!

annelerin tozlara karşı açtığı savaş

annelerinin biyolojik dolayısıyla da zorunlu neferleri kızların içten içe o tozlara sempati beslemesi hatta 'kendi evim olursa doya doya birikin tozutun lan' dedirten çocukluk kabusu.

sözlük yazarlarının şu an yemek istediği şeyler

fırında köfte üstünde patates püresi. çok fena.

her ikizler erkeğine bir kova kadını kampanyası

kaç yıldır kovayım böyle şey duymadım. hiç ikizler denememiştim aslında neden olmasın dedirten ve yazdığım anda iç sesimin sapıttın kızım demesiyle utanıp sustuğum kampanya.

rusça

alfabesini öğrenmemin 3 hafta sürdüğü unutmam için ise 3 günün yeterli olduğu ve tek hatırladığım kelimenin paka olduğu, ne dersen de sanki çok seksi şeyler diyomuşsun gibi duran, zor ama bir o kadar da çekici dildir kendisi.

kaan kural

bu sabah saatlerinde baba olduğu öğrenilmiş bunun üstüne de çocuğunun kilosuyla ilgili geyiklerin alıp yürüdüğü, benim de çaktırmadan azcık güldüğüm, sevdiğim saydığım bir basketbol üstadıdır. saygılar abi.