bugün

entry'ler (6)

yağmur sonrası toprak kokusu

10-12 yıl önce istanbul'dada hissediliyordu.ama artık yok

limewire

kapandıktan sonra sanat dünyamın karardığı andır kendisi.siz zatiali muhterem yazarlarımızdan biçare yardım bekler oldum alternatifi için.

5 0 lık barcelona real madrid maçı için ne dediler

Real madrid'in tecavüze uğradığı maçtır.Ama değerli atasözümüz derki."Kaçınılmaz ise tecavüz, zevk almaktan başka çare yoktur".

eve gelen sevgiliye oralet yapmak

Yapan tarafta nuri alço hayranlığı, sempatizmi olabilir dikkat...

citroen c4

ilk ve son sürdüğüm araçtır kendisi.Nitekim ehliyet kursunda tanışmıştım zatialiyle.
Ve şöyle başlar duygusal anımız.Güzel güneşli, nitekim benim için sonradan ne kadar dandik bir gün olsada tahmin edemedim işte başıma geleni.Koltuğuna geçtiğimde yanımdada kursun bayan hocası mevcut idi..Neyse.Bir takım kursta ve çevreden edindiğim tecrübeyle kaldırdığım Fransız şaheserini 2-3 kilometre sonunda sevgili belediyemizin yaptığı veya yapmaya çalıştığı asfalt çalışmasında motorlu aracın alt bölümünü gelişi güzel yola bırakılmış taş birikintilerine sürttürüverdim.Nitekim sanat eserinin altındaki diferansiyelin içindeki volan dişlisini kırmamla sonuçlandı bu güzel güneşli harika gün.Neyseki arabanın sigortası varmış.A.q hatuna rezil olduk.Olsa ne olur.

çaylaksınız

An itibariyle üye olduğum ve şu anki statümün çaylak olduğunu gördüğümde psikolojimin bozulduğu durumdur kendisi.Usta birliğine yeni teslim olmuş acemi asker gibiyim.