bugün

entry'ler (3)

hangi ünlüyle evlenmek isterdin

kesinlikle Scarlett Johansson kadın gibi kadın.

yazar nicklerinden ırk tahmini yapmak

tatardoktor... olum bildiğin tatar aq bu çok kolay...

batman v superman dawn of justice

Sadece içimde kalanları paylaşmak istediğim ve duyduğum spoiler ve dedikoduları yazmak için gaza gelip hesap açtım... Ve okumadan söyliyim yazdığım şeyler genelde forumlarda okuduğum ve tahmini beklentiler. Tabi azıcık da açıklama var

Başliycak olursak iki fragmanı da en az 50-60 kez izledim sanırım ve şimdiye kadar yapılan en dehşet süper kahraman temalı filmlerden biri olucak diye bekliyorum özellikle Man of Steel deki performansıyla Superman abimiz Henry Cavill yine olağanüstü görünüyor

Ben Affleck'i bende başta olmak üzere herkes baya ezdi geçti ee Bale olağan üstü bir Batman bıraktı. Ancak "şimdilik" Ben'in oyunculuğunu beğendim özellikle bakışları, o binaya koşusu, giyinişi.. bence tam bir Bruce olmuş ancak ne kadar Batman olur onu kestiremiyorum. Gerçi " Tell me, do you bleed... You will " olayını fena yapmış

Ayrıca Ben Affleck yine 2016'da çıkıcak Suicide Squad filminde de görülmüş ve kendisine aynı Christian Bale gibi solo bir üçleme yapılcakmış

Christian Bale' gelirsek oynadığı Batmanle şimdiki Batman arasında farklar var ve "ben sadece o üçleme için Batmandim" diyerek bencede zirvede bırakmış. Eğer çizgi romanlara bakarsanız tek tür Batman olmadığını görürsünüz

Fragmanda dikkatli izlediycek Lex Luther arkadaşımız uzun saçlı. Okuduğum yerlere göre bir teori atarsak fragmandaki kriptonitten etkilenip saçları dökülcekmiş zira yapımcılar Jesse Eisenberg'in kel olduğu bir fotoğraf yayınladılar.

Bir başka olay ise suyun içinden bir kare var ve Wonder Woman ablamız var ne alaka dersek 2020'e kadar süren bir projenin ilk adımları. Biliyosunuz Avangers olayına Dc sessiz kalamazdı ve Justice League olgusunu başlatmış bulunuyo. Filimde Batman ve Superman'den başka Wonder Woman, Cyborg, Aquaman ve söylentiye göre Flash'de olabilirmiş.

ilk filimdeki yüce abimiz General Zod' malesef patates olmuş bir görünütüsü var ve söylentiye göre Lex bedeninden kriptonit çıkarıcak ayrıca Zod'un Doomsday adlı canavara dönüşmesini muhtemel ( 2. fragmanı izlerseniz Superman'in gözünden çıkan ışınla Batman'e vuranın farkını görebilirsiniz (!) )

Bunlardan başka olarak Jared Leto'nun Suicide Squad'da oynadığı Joker'i bir sahnede görebiliriz ee Joker bu nerden çıkıcağı belli olmuyo

Ayrıca dikkat ettiyseniz gazete kağıdında el yazısı ile "Let your family die" yazıyo hepimiz tahminine göre tabiki Joker fakat hiç bir çizgiromanda Joker Batman'in kim olduğunu öğrenmiyo veya bilmek istemiyo.. Devam edicek olursak bir köstümün üzerine sarı sprey ve "aynı" el yazısıyla "hahaha joke's on you BATMAN" yazıyo.. Eğer o kostüme bakarsanız (bize göre) sol üst köşesinde "R" harfini görebilirsiniz.. Evet Robin R'si tabi bundan sonrası biraz karışıyo..

Batman'in şimdiye dek bir sürü Robin karekteri oldu ama en belirgin 4 tane var ve o kostümün 2. yani Jason Todd olduğunu söyleyebilirim. Jason, Joker tarafından işkence ediliyor... eğer Jared Leto'nun attığı Joker'e fotoğrafına bakarsak alnında " damaged " yazıyo sağ tarafında "J" harfi var ve bazı söylentilere göre Robin Joker' dönüşüyo. Batman'in fragmanda söylediği "Twenty years in Gotham... how many good guys are left? How many stay that way?" sözünde "stay" olayı bu düşünceyi destekliyo. Fakat söylenti sadece gerçekliği belli değil.

Oh be içimi boşaltım rahatladım bana kalırsa hasılat rekoru kıracak bir film ve bunları okuyup/izleyince hevesim artı Mart gelsede kurtulsak....